Lõbus tehas - lõbus tass uurige Kit Menstrual Cup Pink & Ultramarine

Täpsustused:
Tüüp: Menstruaalanumad
Kogus: - tk
Kauba ID: 2887548
3069
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lõbus tehas - lõbus tass uurige Kit Menstrual Cup Pink & Ultramarine

Menstruatsiooni karikas: teie probleemivaba periood.
Ärge kunagi küsige võõralt tampooni! Lõbus karikas mahutab 4-6x sama palju kui tampoon, sõltuvalt sellest, millise suuruse valite. See komplekt on isegi kahes suuruses, kergemate ja raskemate päevade jaoks. Kui olete valmis, tühjendage see lihtsalt välja, peske see välja, pange see tagasi ja minge tagasi, et mitte oma menstruatsioonile mõelda.
- kaasas antimikroobne kott
- suurepärane aktiivsetele inimestele- üle-ujumine ja tants
- vinge teie seksuaaltervise jaoks
- keskkonnasõbralik- vähendab jäätmeid
- kergelt tekstuuriga hõlpsaks haardumiseks
- kestab aastaid korraliku hoolduse korral
- mittepoorne ja hüpoallergeenne
- kujundatud ja käsitööna valminud Saksamaal
- keha turvalised materjalid Säästke aega, raha ja vaimset energiat tassiga, mille saate terve päeva turvaliselt sisse jätta! Silikoonist lõbusate karikas istub teie tupes mugavalt ja märkamatult, jättes teile vabalt oma elu.
Millise tassi peaksin valima?
Vaatame oma võimalusi! Pidage meeles, et need on üldised soovitused ja kõigist on palju erandeid. Sa tunned oma keha paremini kui meie. Kui kahtlete, alustage Explore komplektiga.
Suurus A - väiksem (5,3 cm; Ø 4 cm; 20 ml)
Karkine silikoon on väiksema tassi paigutamisel ja reguleerimisel suuremaks kontrollimiseks. närvis, kasutades midagi suuremat, nooremaid kui 30 -aastaseid naisi. Tunnetustunne
hea: raske voog, naised, kes on vanemad kui 30 ja /või on vaginaalse sünnituse andnud. Ärge teadge, mis suuruses nad peaksid valima, või soovida ühe tassi kergemate päevade ja ühte raskete päevade jaoks. Velg on paksem ja kindlam, et teie tass usaldusväärselt oma paigas hoida. Kaanendav ots on samuti kindel, hõlpsaks kohandamiseks. Keskel on silikoon pehmem ja õhem kui teiste tasside oma, nii et see vastab teie keha kujule maksimaalse mugavuse tagamiseks. Ärge kunagi minge oma rahakotis meeletult kalastama padja jaoks, mille võiksite vanduda, et olete sinna varem sisse pannud. Ärge kunagi tundke, kuidas teie süda vajub, sest teie sõbra vannitoas pole jäätmeid ja teil on verega leotatud puuvillapall.
Kui kaua te selle jätate, sõltub teie voolust, kuid Fun Cup ' muljetavaldav maht tähendab, et isegi raske perioodiga keegi võib vannituppa reiside vahel palju kauem minna. Peske see lihtsalt kasutusviisi vahel või-kui leiate end mitmetasandilisest avalikus tualettruumist-pühkige see tualettpaberiga välja ja pange uuesti sisse. Kui arvate Väike määrdeliha ja hüpake see enne tähtaega, nii et te ei pea oma armsa aluspesu päästmiseks muretsema vannitoa õigeaegselt sprintimise pärast.
Rannahooaeg? Pole probleemi. Lõbus tass hoiab teid kaitstud, kui ujute, jooksete, matkab, hula vesina, mis iganes. Lisaks ei pea te muretsema tampoonist nööri pärast, mis kleepub supluskostüümist või lähete menstruatsiooni kõhnalt kastmise pärast.
Säästud
Tampooni keskmine kasutaja kulutab tampoonidele üle 50 € aastas. Lõbus karikas on vaid 34,90 € kahe paki eest. Nad ei maksa mitte ainult mõne kuu pärast enda eest, vaid saate neid aastaid ohutult kasutada. alates padja kasutamisest. Usaldage meid. Kuigi tampoonid võivad jätta mikrotihid tuppe, jättes teile nakkustele vastuvõtlikumaks, hoiab lõbus karikas teie tupe tervena ja tegutsemiseks valmis.
Kas te ei tee tõsist tungimist? Te ei pea isegi vaeva nägema. Lõbus tass sobib suurepäraselt suukaudseks, kergeks sõrmedeks, rakmete ja palju muud.
Keskkonnasõbralik võimalus
Kasutades ühekordselt kasutatavaid menstruaaltooteid? Teie tupes on suur süsinikjalajälg, mis loob elu jooksul kuni 140 kilogrammi jäätmeid. Seevastu meditsiiniklassi silikoonfuurikarp tuleb välja vahetada ainult üks kord aastate jooksul. Minge edasi, päästa maa!
Kas ma peaksin muretsema TSS -i pärast?
TSS on väga haruldane, nii üldiselt kui ka menstruaaltoodete kasutamisega. See on väga ohtlik ja võib olla ka ravita mõnel juhul surmav. TSS võib esineda mitmel põhjusel ja selle põhjuseks on vereringesse sisenevate bakterite toksilised tüved. BR />- oksendamine
- lihasevalu
- vererõhu langus
- pearinglus
Kui sümptomid ilmnevad, võtke lõbus tass välja ja minge arsti juurde. Ütle kindlasti arstile, et kasutasite sisestatavat menstruatsiooni. Kui teil on varem olnud TSS -i, pole soovitatav kasutada lõbusat tassi. TSS -i riski vähendamiseks järgige kasutamise juhiseid. Üldiselt soovitame enne uue menstruaaltoote kasutamist oma arstiga nõu pidada.

Üldine tooteinfo: Lõbus tehas - lõbus tass uurige Kit Menstrual Cup Pink & Ultramarine

Kauba ID: 2887548
Kategooria: Tampoonid, hügieenisidemed ja menstruaalanumad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,06 x 0,05 m, 0,06 kg
Kaubamärk: Fun Factory
Maht: -
Tüüp: Menstruaalanumad
Vaade: Fun Factory, menstruaalanumad
Kogus: - tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fun Factory tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lõbus tehas - lõbus tass uurige Kit Menstrual Cup Pink & Ultramarine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki