Ampullid juuste tugevdamiseks Farmona Ideepharm ID Jantar Medica 5 x 5 ml

Täpsustused:
Tüüp: Sära andvad, Niisutavad, Kahjustatud juustele, Tugevdavad
Kosmeetika tüüp: Ampullid
Kauba ID: 1466492

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ampullid juuste tugevdamiseks Farmona Ideepharm ID Jantar Medica 5 x 5 ml

Kasutamine: kandke ampulli sisu peanahale ja masseerige umbes 2 minutit. Ära loputa. Kasutage šampooni pärast iga juuksepesu.

Koostis:Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, Propylene Glycol, Amber Extract, Glucose, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, Hydrolyzed Silk, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Retinyl Palm A linoleic PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Caramel, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Koostis, mis sisaldab palju toimeaineid, tagab muljetavaldavad tulemused. Selles sisalduv merevaigu ekstrakt hooldab, toidab ja tugevdab juuste struktuuri, parandades nende seisundit. Siidivalgud annavad juustele elastsuse, pehmuse ja sära. Glükoos ja A-, E- ja F-vitamiinid niisutavad, intensiivselt toidavad ja tugevdavad juukseid. AHA kompleks pehmendab epidermist õrnalt, hõlbustades toimeainete tungimist, ja Trichogen® soodustab juuste kasvu.

„Farmona Natural Cosmetics Laboratory“ asutati 1997. aastal Krakovis. Ettevõtte filosoofia ühendab uusimate kosmeetiliste saavutuste ja looduslike taimsete koostisosade jõudu. „Farmona“ tooted omandasid kiiresti tarbijate seas tunnustuse, kes hindavad innovatsiooni, loodusliku kosmeetika kvaliteeti ja tõhusust.

„Farmona“ naturaalse kosmeetika laboratooriumi tootevalikusse kuulub üle 450 keha-, näo- ja juuksehooldusvahendi. Viimastel aastatel on ettevõte laiendanud oma kosmeetikatoodete sarja ilusalongide kosmeetikaks, pakkudes täiendavat ravisüsteemi kõikidele nahatüüpidele, mis põhinevad patenteeritud massaažiprogrammil.

„Farmona Natural Cosmetics Laboratory“ edu võtmeks on nende nägemus professionaalsest juhtimisest, kättesaadavusest ja usaldusväärsusest. Algusest peale on ettevõte püüdnud arendada häid suhteid äripartnerite ja klientidega. Luuakse tooteid, mis põhinevad teie professionaalsusel, terviklikkusel ja eetikal.

2012. aasta keskel sai „Farmona Natural Cosmetics Laboratory“ 22716:2007 sertifikaadi (hea GMP standard, mis annab juhiseid kosmeetikatoodete valmistamiseks, kontrollimiseks, ladustamiseks ja transportimiseks ning valmistoodete ladustamiseks). Samuti on „Farmona“ üks esimesi kosmeetikatoodete tootjaid Poolas, mis on sertifitseeritud vastavalt ISO 22716 nõuetele (uus kosmeetikatööstuse kvaliteedi suund).

Ampullid juuste tugevdamiseks Farmona Ideepharm ID Jantar Medica 5 x 5 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Ampullid juuste tugevdamiseks Farmona Ideepharm ID Jantar Medica 5 x 5 ml

Kauba ID: 1466492
Kategooria: Juuksemaskid, õlid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,15 x 0,05 m, 0,4 kg
Tüüp: Sära andvad, Niisutavad, Kahjustatud juustele, Tugevdavad
Ettenähtud: Naistele
Liin: Farmona Jantar
Maht: 25 ml
Kosmeetika tüüp: Ampullid
Vaade: Farmona, ampullid juuksemaskid, õlid ja seerumid
Kaubamärk: Farmona
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Farmona tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ampullid juuste tugevdamiseks Farmona Ideepharm ID Jantar Medica 5 x 5 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki