Mahtu andev palsam Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning, 1000 ml

Täpsustused:
Tüüp: Volüümi andvad
Maht: 1000 ml
Kauba ID: 9599071

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mahtu andev palsam Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning, 1000 ml

Kasutamine: Kõigepealt peske juuksed šampooniga. Seejärel võtke piisav kogus palsamit, alustage otstest ja liikuge ülespoole. Masseerige sisse ja jätke mõneks minutiks enne leige veega loputamist.

Paul Mitchelli Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning conditioner sobib ideaalselt inimestele, kes soovivad anda oma juustele täidlasema välimuse. See toode on loodud selleks, et suurendada volüümi, mistõttu on see ideaalne neile, kellel on hõrenevad juuksed. Selle spetsiaalne koostis on loodud selleks, et elavdada peanahka ilma lokkide raskustamata, soodustades täidlasemat ja elujõulisemat välimust. See sobib eriti neile, kes soovivad säilitada jõulist ja volüümikat juuste esteetikat.

  • Volüümi suurendamine: Mõeldud selleks, et anda juustele täidlasem välimus ilma lisaraskust lisamata, mis sobib ideaalselt põneva ja elujõulise soengu loomiseks.
  • Tuntud brändi kvaliteet: Paul Mitchell on tuntud professionaalse kvaliteediga juuksehooldustoodete poolest ja see palsam vastab brändi suurepärasele mainele.
  • Suurepärane suurus: 1000 ml maht tagab, et teil on regulaarseks kasutamiseks piisavalt toodet, mis teeb sellest praktilise täienduse teie juuksehoolduskavale.
  • Mitte-aerosoolne toode: Konditsioneer on mitte-aerosoolses mahutis, mis tähendab, et seda on lihtsam kasutada ja see on keskkonnateadlikum kui aerosoolsed alternatiivid.

Üldine tooteinfo: Mahtu andev palsam Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning, 1000 ml

Kauba ID: 9599071
Kategooria: Palsamid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,3 m, 1,1 kg
Kaubamärk: Paul Mitchell
Tüüp: Volüümi andvad
Vaade: Paul Mitchell, volüümi andvad palsamid
Maht: 1000 ml
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Paul Mitchell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mahtu andev palsam Paul Mitchell Tea Tree Scalp Care Anti-Thinning, 1000 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki