SENSUAL ESSENCE - sügavalt toitev mineraalpalsam - nr. 5808, 350 ml

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: SENSUAL ESSENCE - sügavalt toitev mineraalpalsam - nr. 5808, 350 ml

Kasutamine: Masseerige puhastesse niisketesse juustesse ja laske 1-2 minutit mõjuda, seejärel loputage hoolikalt veega

Koostis:AQUA (WATER), CETYL ALCOHOL, MARIS AQUA (DEAD SEA WATER), ISOPROPYL MYRISTATE, STEARYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM (BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE), PHENOXYETHANOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, DIMETHICONE, MALTODEXTRIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, TRIETHYLENE GLYCOL, CITRUS NOBILIS OIL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, POLYQUATERNIUM-7, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, CALCIUM PANTOTHENATE, LINOLEIC ACID, RETINYL PALMITATE, ZEA MAYS OIL, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, CITRIC ACID, ALGAE EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, LACTIC ACID, PHENYLLACTIC ACID.

Nautige tõeliselt kerget, siidist juuksepalsamit, mis muudab juuksed kergeks, hõlpsasti käsitletavaks ja säilitab juuste kohevuse.

*Imeliselt kerge, ei vajuta juukseid alla, võimaldab juustel vabalt lennelda.

*Aitab säilitada vajaliku niiskustaseme, niisutades ja säilitades niiskust kogu päeva jooksul.

*Libistades sõrmedega üle viimistletud kuivade juuste teate kohe, et just see toode on õige. Lõhn ~ teid ootab mõnusalt õrn kummeli- ja rohelise tee lõhn.

Tunne ~ siidi tunne, kui hellitate oma värskelt konditsioneeritud juukseid.

Nähtav tulemus ~ juba pärast esimest kasutuskorda peegeldub juuste sära tagasi, kui sellele paistab päike.

Hinnaline Surnumere mineraalide kompleks maakera kõige madalamast punktist -417 meetri sügavusest merepinnast; aitab säilitada optimaalset niiskustaset, suurendades naha võimet säilitada niiskust.

A-vitamiin ~ parandab füüsiliselt või keemilise töötlemise läbi kahjustunud juuste tekstuuri.

B5-vitamiin ~ aitab juustel hoida niiskust, tekitades aurustumise barjääri, mis aitab kaitsta ka keskkonnast tulenevate kahjustuste eest.

C-vitamiin ~ võimas antioksüdant, mis aitab ennetada ultraviolettkiirguse (UV) poolt põhjustatud fotokahjustusi ning muuta nahk säravamaks ja tervemaks.

E-vitamiin ~ üks tugevamaid antioksüdante, mis aitab neutraliseerida juukseid ja peanahka kahjustavad vabad radikaalid. See on äärmiselt hea niiskuse lukustamiseks juuksetüvesse, et tagada juuste optimaalne seisund.

F-vitamiin ~ tuntud ka kui oomega rasvhapped. Aitab muuta juuksed paksemaks ja tugevamaks.

Aaloe ~ sisaldab auksiini ja giberliine, millel on ärritusi vähendavad leevendavad ja rahustavad omadused. Toimib ka suurepärase palsamina, muutes juuksed siledaks ja läikivaks.

Taimeõlid:

Avokaadoõli ~ sisaldab rikkalikult asendamatuid rasvhappeid, aitab vältida juuste katkemist ning taastada niiskust ja pehmust.

Taimeekstraktid:

Vetikaekstrakt ~ toitainete, antioksüdantide ja mineraalide jõud, mis aitavad kaitsta juukseid.

Kummel ~ kasutatakse sajandeid, et leevendada ja rahustada ning hoida peanahk terve.

Roheline tee ~ rohelises tees sisalduvad antioksüdandid, mida nimetatakse polüfenoolideks, on teadaolevalt erakordsed vabade radikaalide püüdjad, mis annavad rohelisele teele rahustavad omadused, et peanahk ja juuksed oleksid terved.

Hobukastaniseemneekstrakt ~ võimas antioksüdant, mis aitab tõestatult säilitada juuste terve välimuse.

Üldine tooteinfo: SENSUAL ESSENCE - sügavalt toitev mineraalpalsam - nr. 5808, 350 ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

SENSUAL ESSENCE - sügavalt toitev mineraalpalsam - nr. 5808, 350 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki