ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Juuksehooldus Olaplex, 4 tk

Täpsustused:
Šampooni toime: Juukseid tugevdavad, Kahjustatud juustele, Niisutavad, Toitvad, Värvitud juustele
Kauba ID: 6856777

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Juuksehooldus Olaplex, 4 tk

Kasutamine: Olaplex No. 0 - kasutage puhastel, kuivadel juustel. Kammige toodet igasse juuksekarva, et tagada toote korralik imendumine juustesse. Oodake 10 minutit ja seejärel kasutage Olaplex No. 3 Hair Perfector toodet. Kammige juukseid, et toode imenduks igasse juuksesalku ja oodake uuesti 10 minutit. Kogu hooldustoiming võtab vaid 20 minutit. Pärast protseduuri on soovitatav pesta juukseid Olaplex No. 4 šampooni ja Olaplex No. 5 palsamiga.

Koostis:Olaplex No.0: Water (Aqua), Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.
Olaplex Nr. 3: ingredients: Water, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Fragrance, Polyquaternium-37, Tetrasodium Edta, Etidronic Acid, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phytantriol, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate
Olaplex Nr. 4: Water, Cetearyl Alcohol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Caprylic/​Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Octyldodecyl Ricinoleate, Quaternium-91, Cetrimonium Chloride, Divinyldimethicone/​Dimethicone Copolymer, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Esters, Isododecane, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Fragrance, Panthenol, Phospholipids, Dimethicone PEG-7 Isostearate, Pseudozyma Epicola/​Argania Spinosa Kernel Oil Ferment Filtrate, Pseudozyma Epicola/​Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate, Tocopheryl Linoleate/​Oleate, Quaternium-95, Propanediol, Punica Granatum Extract, Morinda Citrifolia Fruit Extract, PEG-8, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Disodium EDTA, Polysilicone-15, C11-15 Pareth-7, Hydroxypropyl Guar, Glycine Soja (Soybean) Oil, PEG-45M, Peg-7 Amodimethicone, Amodimethicone, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Laureth-9, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, PEG-4, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal.
Olaplex Nr. 5: Water, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydroxyethyl Ethylcellulose, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Fragrance, Polyquaternium-37, Tetrasodium Edta, Etidronic Acid, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phytantriol, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Komplektis on:

  • Taastav toode juustele Olaplex No.0 Intensive Bond Building 155 ml:

Toode Olaplex No. 0 toimib alusena ja valmistab juukseid ette teiste kasutatud Olaplex toodete sügavamaks imendumiseks. Professionaalsusest inspireeritud uus toode No. 0 on valmistatud patenteeritud Olaplex tehnoloogiast.

  • Taastav ravim nõrgenenud juuste korral Olaplex Hair Perfector No. 3 100 ml:

Intensiivselt juukseid taastav Olaplex No. 3 Hair Perfector toode. Nagu kõigi Olaplexi toodete puhul, on ka Olaplex No. 3 Hair Perfector rikas toimeainete poolest. 
Kõigil Olaplex toodetel on patenteeritud tehnoloogia, mis on äärmiselt efektiivne keemilisel töötlemisel, värvimisel, heledamaks muutmisel või kujundamisel kahjustatud juuste taastamisel ja uuendamisel. Olaplex No. 3 Hair Perfector sobib ideaalselt kõikidele juuksetüüpidele - lokkis, keemiliselt lokkis, lainelistele, sirgetele.

  • Šampoon juuste Olaplex No 4. Bond Maintenance 100 ml:

Šampoon Olaplex No. 4 Bon Maintenance põhineb uuenduslikul Olaplex Bond Building tehnoloogial. Šampoon taaselustab ja annab juustele elujõudu. Taastab juuste niiskustasakaalu, mis annab juustele loomuliku sära ja kuulekuse.

  • Juuksepalsam Olaplex No 5 Bond Maintenance 100 ml:

Olaplex No 5 Bond Maintenance juuksepalsam on loodud kasutades Olaplex Bond Building uusimaid tehnoloogiaid. See taastab juuste struktuuri, taastab ja niisutab juukseid ilma neid kahjustamata. Parandab kahjustatud juukseid, annab neile tugevama, säravama ja tervislikuma välimuse. Omadused: kaitseb juukseid kahjulike välistegurite eest; taastab kahjustatud juuste struktuuri; säilitab värvitud juuste värvi; tagab sileduse, elastsuse, sära ja tervena välimuse; niisutab juukseid ja säilitab piisava niisutaseme; muudab juuksed tervemaks, tugevamaks, siledamaks ja läikivamaks.

Niisutavad

Pole saladus, et liiga pikk päikese käes viibimine, klooritud vesi, sagedane kuivatamine või sirgendamine on tegurid, mis põhjustavad juuste kuivust, ärritust ja katkemist. Spetsiaalselt kuivadele ja tundlikele juustele mõeldud šampoon niisutab sügavuti, lisab läiget ja hoiab ära juuste murdumise. Niisutavad šampoonid on äärmiselt mitmekülgsed, mistõttu sobivad need ideaalselt igapäevaseks hoolduseks ja enamiku nahatüüpide jaoks. Suur osa sellest tootesarjast on mõeldud kuivadele ja karedatele juustele ning kuivale peanahale. Need tooted sisaldavad sageli rikkalikult toitvaid koostisosi, nagu argaaniaõli, oomega-3-rasvhappeid, keratiini, sheavõid ja muid väärtuslikke toimeaineid. Nad taastavad juuste struktuuri, säilitades samal ajal loomuliku kaitsebarjääri ja peanaha niiskuse, nii et juuksed ei ole mitte ainult vabad kuivusest, vaid ka pehmed ja siledad. Sassis juukseid on lihtne kammida ja lokke hõlpsasti kontrolli alla saada. Valige oma vajadustele kõige paremini vastav niisutav šampoon ja nautige nüüd siledamaid, tervemaid juukseid.

Üldine tooteinfo: Juuksehooldus Olaplex, 4 tk

Kauba ID: 6856777
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,05 m, 0,5 kg
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Olaplex
Šampooni toime: Juukseid tugevdavad, Kahjustatud juustele, Niisutavad, Toitvad, Värvitud juustele
Vaade: Olaplex, juukseid tugevdavad šampoonid, Olaplex, niisutavad šampoonid Olaplex, toitvad šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Olaplex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juuksehooldus Olaplex, 4 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki