Niisutav juuksešampoon kuivadele juustele John Frieda Hydrate&Recharge, 250 ml

Täpsustused:
Juuksetüüp: Kahjustatud juustele, Kuivadele juustele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks, Niisutavad, Toitvad
Kauba ID: 697782

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Niisutav juuksešampoon kuivadele juustele John Frieda Hydrate&Recharge, 250 ml

Kasutamine: hõõruge sobiv kogus toodet niisketesse juustesse. Masseerige õrnalt ja loputage põhjalikult.

Koostis:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, CocoGlucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Cetyl Alcohol, Cocamide MEA, Parfum, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Erythritol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Malic Acid, Disodium EDTA, Panthenol, Benzophenone4, Ethylhexyl Methoxycinnamate, BisMethoxypropylamido Isodocosane, Glycine, Laureth-23, Laureth-4, Sodium Hydroxide, Hydrolyzed Keratin, PPG-9, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate SE, BHT, Xanthan Gum, Gardenia Taitensis Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Limonene, Linalool.

Iga päev kannatavad teie juuksed väliseid toiminguid, mille tagajärjel kaob niiskus, mis tähendab, et juuksed muutuvad hapraks ja kaotavad elujõu.

John Frieda Hydrate & Recharge šampoon annab juustele vajaliku niisutuse, elujõu ja toidu. Koostis on rikastatud monoi õli, keratiiniga. Pärast kasutamist muutuvad juuksed siidiseks.

Omadused:

  • Kuivadele juustele.
  • Koostis on rikastatud toitainetega
  • Ohutu kasutada normaalsetel ja värvilistel juustel.

Umbes kolm aastakümmet tagasi alustas „John Frieda“ kaubamärk tegevust avades ilusalongi „New Cavendish Street“, Londonis. Tänapäeval peegeldab selle kaubamärgi visioon oma esimese ilusalongi pärandit: konkreetsetele juuksehooldusprobleemidele keskenduvate toodete loomine ja tarnimine ning nende lahendamine. Tänu salongi koostööle ja uurimustele, saate nüüd nautida „John Frieda“ töötulemusi.

„John Frieda“ on öelnud, et meie ja meie juuste jaoks tuleb tooteid kohandada vastavalt juuste spetsiifilistele vajadustele. Nii et nad jätkavad oma missiooni, et muuta blondid juuksed veelgi heledamaks ja valgemaks, brünetid juuksed säravamaks ja lokkis juuksed kuulekamaks ja lummavamaks. „John Frieda“ eesmärk on märkimisväärselt sarnane paljude meie juuste hooldamise ja ilu eesmärkidega.

„John Frieda“ toodete abil saate järk-järgult aru, milline on teie juuste tüüp, mida nad vajavad kuulekamaks, tervemaks ja tugevamaks muutumisel. Kui te ei soovi eksperimenteerida, määrab teie juuste tüübi juuksur. Ja siis aitab „John Frieda“ leida tee tervemate juuste poole!

Niisutav juuksešampoon kuivadele juustele John Frieda Hydrate&Recharge, 250 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Niisutavad

Pole saladus, et liiga pikk päikese käes viibimine, klooritud vesi, sagedane kuivatamine või sirgendamine on tegurid, mis põhjustavad juuste kuivust, ärritust ja katkemist. Spetsiaalselt kuivadele ja tundlikele juustele mõeldud šampoon niisutab sügavuti, lisab läiget ja hoiab ära juuste murdumise. Niisutavad šampoonid on äärmiselt mitmekülgsed, mistõttu sobivad need ideaalselt igapäevaseks hoolduseks ja enamiku nahatüüpide jaoks. Suur osa sellest tootesarjast on mõeldud kuivadele ja karedatele juustele ning kuivale peanahale. Need tooted sisaldavad sageli rikkalikult toitvaid koostisosi, nagu argaaniaõli, oomega-3-rasvhappeid, keratiini, sheavõid ja muid väärtuslikke toimeaineid. Nad taastavad juuste struktuuri, säilitades samal ajal loomuliku kaitsebarjääri ja peanaha niiskuse, nii et juuksed ei ole mitte ainult vabad kuivusest, vaid ka pehmed ja siledad. Sassis juukseid on lihtne kammida ja lokke hõlpsasti kontrolli alla saada. Valige oma vajadustele kõige paremini vastav niisutav šampoon ja nautige nüüd siledamaid, tervemaid juukseid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Niisutav juuksešampoon kuivadele juustele John Frieda Hydrate&Recharge, 250 ml

Kauba ID: 697782
Kategooria: Šampoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,08 x 0,04 m, 0,28 kg
Ettenähtud: Naistele
Šampooni tüüp: Vedelšampoon
Liin: John Frieda Hydrate&Recharge
Maht: 250 ml
Kaubamärk: John Frieda
Juuksetüüp: Kahjustatud juustele, Kuivadele juustele
Šampooni toime: Igapäevaseks kasutamiseks, Niisutavad, Toitvad
Vaade: John Frieda, igapäevaseks kasutamiseks šampoonid, John Frieda, niisutavad šampoonid, John Frieda, toitvad šampoonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik John Frieda tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (8)

Niisutav juuksešampoon kuivadele juustele John Frieda Hydrate&Recharge, 250 ml
4.9

(8 ostja hinnangud)

5 tähte
(7)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Artūras P.
15.04.2023

Imeline. Ostan teist korda. Suurepärane niisutav.

Siim K.
06.03.2023

Värske ja virgutav toode

Siim K.
06.03.2023

Hea lõhnaga, super hinnaga

Rasa K.
17.02.2023

Pole paha, aga ei midagi erilist

Elena L.
28.09.2022

Mulle meeldis alandatud hind ja šampooni kvaliteet on hea. Lõhn on võrgutavalt magus.

Jegor B.
27.09.2022

Meeldis väga, suur tänu

Elena S.
22.03.2022

Lõhn mulle väga meeldib, nüüd ootame selle šampoonipalsami allahindlusi. Aitäh.

Elena S.
22.03.2022

Olen seda juba oma sõbrannale soovitanud, sest talle väga meeldib selle šampooni lõhn, sest ta meenutab oma armastatud parfüümi ja talle meeldib ning hind on soodsam kui mujal. Aitäh.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki