Värskendav käte- ja kehageel Babor Energizing Hand & Body Wash, 200 ml

Täpsustused:
Tüüp: Dušigeelid
Kauba ID: 9184636

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Värskendav käte- ja kehageel Babor Energizing Hand & Body Wash, 200 ml

Kasutamine: Kanna sobiv kogus puhastusvahendit õrnalt märgadele kätele/kehale kuni vahu moodustumiseni, seejärel loputa hoolikalt leige veega.

Koostis:AQUA, NAATRIUMKOKO-SULFAAT, KOKO-GLUKOSIID, NAATRIUMKLORIID, KAPRÜÜL/KAPRÜÜLGLUKOSIID, PARFUM, GLÜTSERIIN, SIDRUKONDHAPE, GLÜTSERÜOLOLEAAT, NAATRIUMBENSOEENHIOLOOFRONONE, PROPAANEDIOOL, LELIAUMBENSOUMPHRONONE, PROPAANEDIOOL, LINAATriumBENSOUMPHRONONE, LEEDIOOL, LINAATriumkloriidoksiidoksiidsoolasool, LILLE/LEHE/VARREKSTRAKT, ALKOHOLDENAT., TSITRAL, SORBUS TORMINALIS PUUVILJAEKSTRAKT, NAATRIUMKARRAGEEN, JANIA RUBENS EKSTRAKT, ETÜLHEKSÜLGLÜTSERIIN, TOKOFEROOL

Kerge tekstuuriga käte- ja kehageel on loodud naha sügavpuhastamiseks ilma seda kuivatamata ning võrreldamatut puhtus- ja värskustunnet jätmata. Niisutab intensiivselt nahka, pehmendab seda ja annab mugavustunde. Puhastusvahend ei taga mitte ainult puhtust, vaid ka naha terve sära. Õuna- ja sidruniviljade aroom koos värske piparmündi, eukalüpti, rosmariini ja lavendli toonidega äratab ja uuendab meeli. 93% looduslike toimeainetega rikastatud puhastusvahend säilitab naha loomuliku tasakaalu, ei kuivata nahka, seega sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks, samuti peale sporti või muid tegevusi, kui on vaja energialaengut.


Dušigeel (ka dušikreem või kehapesuvahend) on spetsiaalne vedel toode keha puhastamiseks duši ajal. Dušigeeli ei tohi segada vedelseebiga. Dušigeel, ei sisalda seebiõli. Selle asemel kasutatakse sünteetilisi detergente, mis on saadud naftast või taimsetest allikatest. Kehapesuvahendite ja dušigeelide pH on madalam kui traditsioonilistel seepidel. Dušigeel on tavaliselt rikastatud erinevate mineraalide, Surnumere soolade, eeterlike õlide, taimeekstraktide ja lõhnaainetega, mistõttu on oluline valida oma vajadustele kõige paremini vastav toode.

Dušigeelid

Dušigeel (ka dušikreem või kehapesuvahend) on spetsiaalne vedel toode, mida kasutatakse keha puhastamiseks duši all käies. Dušigeeli ei tohi segi ajada vedelseebiga. Dušigeel ei sisalda seebiõli. Selle asemel kasutatakse sünteetilisi detergente, mis on saadud naftast või taimsetest allikatest. Kehapesuvahendite ja dušigeelide pH on madalam kui traditsioonilistel seebidel. Dušigeelid on tavaliselt rikastatud erinevate mineraalide, Surnumere soolade, eeterlike õlide, taimeekstraktide ja lõhnaainetega, seega on oluline valida toode, mis vastab kõige paremini teie vajadustele.

Üldine tooteinfo: Värskendav käte- ja kehageel Babor Energizing Hand & Body Wash, 200 ml

Kauba ID: 9184636
Kategooria: Dušigeelid, õlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,07 x 0,21 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Babor
Maht: 200 ml
Tüüp: Dušigeelid
Vaade: Babor, dušigeelid dušigeelid, õlid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Babor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Värskendav käte- ja kehageel Babor Energizing Hand & Body Wash, 200 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki