ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Haan Great Aquamarine Cosmetics komplekt: kätepuhastussprei 30ml + pihusti täiteaine 100ml + kätekreem 50ml + hambapasta 55ml + ümbris

Täpsustused:
Tüüp: Kätekreemid, Komplektid
Maht: 50 ml
Kauba ID: 7364025

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Haan Great Aquamarine Cosmetics komplekt: kätepuhastussprei 30ml + pihusti täiteaine 100ml + kätekreem 50ml + hambapasta 55ml + ümbris

Kasutamine: Antibakteriaalne kätepuhastussprei: pihustage veidi iga käe peopesale ja hõõruge. Kuivab kiiresti kokkupuutel õhuga.
Kätekreem: kandke kreem kuivadele, puhastele kätele kergete, masseerivate liigutustega.
Hambapasta: Harjake hambaid põhjalikult kaks korda päevas. Sobib kasutamiseks koos elektrilise hambaharjaga.

HAANi bestsellerid täiuslikult kooskõlastatud disainiga karbis -
  • Morning Glory antibakteriaalne kätepuhastussprei, 30 ml
  • Morning Glory antibakteriaalne kätepuhastussprei täiteaine, 100 ml
  • Fig Fizz kätekreem, 50 ml
  • Good on Ya hambapasta, 55 ml
  • Lisakingituseks stiilne antibakteriaalse geeli ümbris!

Haan Morning Glory antibakteriaalne kätesprei Innovatiivne kätepuhastussprei tapab 99,9% bakteritest ja viirustest ilma vett kasutamata. Ideaalne on end puhastada ja kaitsta iga kord, kui seebi ja vee kasutamise võimalus puudub. Sobib ideaalselt autosse, lennukisse, ühistransporti, kontorisse või kauplustesse kaasa võtmiseks. Käed on pärast kasutamist puhtad, meeldivalt lõhnavad ja tänu aaloele niisutatud. "Morning Glory" meenutab värsket päikesetõusu, mis on inspireeritud rohelisest teest ja greibist.

Haan Fig Fizz kätekreem Toitev kätekreem prebiootikumidega. Inuliini prebiootikumide kompleks toidab sügavalt naha mikrobioomi – säilitab selle tasakaalu, kaitseb käsi välismõjude eest ning annab neile terve ja hoolitsetud välimuse. Fig Fizzi värske ja mahlane aroom seguneb rohelise viigimarja, pipra ja tonkaoa nootidega. Esimene korduvtäidetav kätekreem! Taaskasutatav ja jätkusuutlik.

Haan Good on Ya hambapasta Taastav hambapasta eukalüpti ja piparmündiga. Täidab hambaemaili väikesed ebatasasused ja takistab kaariese teket – säravvalged ja terved hambad. Värskendav ja rahustav segu, mis on inspireeritud Austraalia loodusest. Mündi, eukalüpti ja teiste ürtide jahutav essents. Hambapasta uuenduslik disain on loodud nii, et seda saab taastäita.

Haan antibakteriaalse pihustusrihmaga kohver - sinine Praktiline disain antibakteriaalse pihustusrihmaga - sobib kõikidele lõhnavariantidele. Saate seda kanda kaelas rippudes või kinnitada metallist karabiiniga käekoti külge. Nii on pihusti alati käeulatuses ning teie käed on alati puhtad ja viirusevabad.

Haan Morning Glory – antibakteriaalse pihusti lisand Antibakteriaalne sprei asendamine Morning Glory lõhnaga. Täitmine võib olla kuni 3 korda suurem kui HAANi sprei (ja teil jääb veel veidi järele).

Üldine tooteinfo: Haan Great Aquamarine Cosmetics komplekt: kätepuhastussprei 30ml + pihusti täiteaine 100ml + kätekreem 50ml + hambapasta 55ml + ümbris

Kauba ID: 7364025
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,15 x 0,05 m, 0,3 kg
Ettenähtud: Naistele, Meestele
Liin: Haan Great Aquamarine
Tüüp: Kätekreemid, Komplektid
Vaade: Haan, kätekreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid, Haan, komplektid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 50 ml
Kaubamärk: Haan
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Haan tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Haan Great Aquamarine Cosmetics komplekt: kätepuhastussprei 30ml + pihusti täiteaine 100ml + kätekreem 50ml + hambapasta 55ml + ümbris
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki