Kirgastav ja pinguldav kreem kehale, kaelale, dekolteele – tuub 100 ML

Täpsustused:
Tüüp: Kehakreemid
Maht: 100 ml
Kauba ID: 9956087

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kirgastav ja pinguldav kreem kehale, kaelale, dekolteele – tuub 100 ML

Kasutamine: Kandke hommikul ja või/õhtul õrnade masseerivate liigutustega nahale, liikudest lõualt dekolteepiirkonnale. Kasutage kindlasti kord nädalas koorijat, et eemaldada surnud naharakud ja stimuleerida rakkude uuenemist.

Koostis:AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE,CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA LEAF JUICE),SESAMUM INDICUM (SESAME) OIL, TITANIUM DIOXIDE, DEAD SEA WATER (MARIS AQUA), PARFUM ( BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL), POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, BORAGO OFFICINALIS (BORAGE) SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, VERBENA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT, BENZOIC ACID, PROPOLIS WAX, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL,HIPPOPHAE PHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN-OBLIPIHA) OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, ASCORBIC ACID (VIT.C), AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, CALCIUM PANTOTHENATE (VIT.B), LINOLEIC ACID (VIT.F), RETINYL PALMITATE (VIT.A), TOCOPHERYL ACETATE (VIT.E), METHYLISOTHIAZOLINONE.

Vaadake, kuidas teie tumedad laigud, vanaduslaigud ja tumenenud värvimuutused regulaarsel kasutamisel üha heledamaks muutuvad.

*Näete, kuidas teie nahk muutub pehmemaks, kui kaotatud elastsus taastub, tuues endaga kaasa elastse, noorusliku tunde.

*Vaadake, kuidas nahal olevad kerged miimikakortsukesed silmnähtavalt vähenevad ja pehmenevad, muutudes uuesti siledaks.

Lõhn ~ kerge, õrn lõhn, mis ei konkureeri teie parfüümiga. Nähtav tulemus ~ naha tumedad laigud, värvimuutused ja vanaduslaigud muutuvad heledamaks.

Tunne ~ nahk pehmeneb ja nahk, mis oli kunagi jäik, kuiv või ketendav, muutub taas elastseks.

Hinnaline Surnumere mineraalide kompleks maakera kõige madalamast punktist -417 meetri sügavusest merepinnast; aitab säilitada optimaalset niiskustaset, suurendades naha võimet säilitada niiskust.

A-vitamiin ~ A-vitamiinist saadav retinool ja retiinhape on äärmiselt olulised uute naharakkude tootmisel, et asendada vanad kahjustunud rakud tervete, uute, noorte rakkudega.

B-vitamiin ~ aitab nahal hoida niiskust, tekitades aurustumise barjääri, mis aitab kaitsta ka päikesekahjustuste eest.

C-vitamiin ~ tänu oma rollile kollageeni sünteesis aitab ennetada ja ravida ultraviolettkiirguse (UV) poolt põhjustatud fotokahjustusi; on naha tervise jaoks hädavajalik toitaine.

E-vitamiin ~ võimas antioksüdant, mis aitab neutraliseerida vabad radikaalid enne, kui need saavad teie nahka kahjustada ja põhjustada selle enneaegset vananemist.

F-vitamiin ~ tuntud ka kui oomega rasvhapped, mis pehmendavad nahka loomulikult, soodustades naha optimaalset hormonaalset tasakaalu.

Titaandioksiid ~ muudab naha, vanaduslaigud ning tumedad ja värvimuutustega laigud heledamaks.

Eeterlikud õlid:

Astelpaju ~ looduslik lõikehaavade ja haavade ravitseja, mis toidab nahka ja ravib seda igapäevastest keskkonnamõjudest.

Avokaadoõli ~ imendub kohe nahka, nagu oleks osa nahast, kus see aitab taastada pehmuse ja elastsuse, mis on vananemise ja saasteainete mõjul kaduma läinud.

Harilik kurgirohi ~ üks maailma tugevamaid ja parimaid asendamatute oomega-3-rasvhapete allikaid, mille nahka parandavad ja hooldavad omadused on legendaarsed.

Oliiviõli ~ sisaldab looduslikult E-vitamiini, polüfenoole ja fütosteroole, mis kõik on hämmastavalt kaitsvad ja parandavad nahka.

Ürdiekstraktid:

Aaloe ~ sisaldab auksiini ja giberliine, millel on nahaärritusi vähendavad leevendavad ja rahustavad omadused.

Kummeliõis ~ seda on kasutatud sajandeid, et rahustada väsinud nahka ja meelt ning soodustada paranemist.

Roheline tee ~ rohelise tee antioksüdandid, mida nimetatakse katekiinideks, on teadaolevalt erakordsed põletikuvastased ained, mis on samuti osutunud tugevalt vähivastaseks ja vähi eest kaitsvaks.

Üldine tooteinfo: Kirgastav ja pinguldav kreem kehale, kaelale, dekolteele – tuub 100 ML

Kauba ID: 9956087
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,05 x 0,15 m, 0,1 kg
Ettenähtud: Naistele
Liin: -417 Decollete
Tüüp: Kehakreemid
Vaade: -417, kehakreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 100 ml
Kaubamärk: -417
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik -417 tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kirgastav ja pinguldav kreem kehale, kaelale, dekolteele – tuub 100 ML
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki