Kosmkeetikakomplekt Nuxe Discovery Box 2020, õli 50 ml + mask 50 ml + kreem 30 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Sära andev, Toitev
Kauba ID: 7615375

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kosmkeetikakomplekt Nuxe Discovery Box 2020, õli 50 ml + mask 50 ml + kreem 30 ml

Kasutamine: Kuidas kasutada „Nuxe“ embleemiga tooteid?
„Nuxe Discovery“ komplekt ühendab naha ilu jaoks vajaliku hoolduse.
Kasutage Prodigieuse® kuivõli 50 ml kogu aasta vältel, talvel ja suvel, näole, kehale ja juustele. Kandke näole ja kehale, et nahka toita, pehmendada ja muuta satiinseks; ja juustele kuivade otste toitmiseks või kortsutatud efekti andmiseks. „Huile Prodigieuse®“ saab kasutada ka maskina pärast šampooni, intensiivse toitva efekti saavutamiseks.

Kandke värsket niisutavat kreemi näole ja kaelale hommikul ja/või õhtul. Ideaalne pärast „Crème Fraîche®“ ilu niisutavat seerumit ja meigi aluskreemina.

Kandke kuivale nahale piisavalt koorivat maski, vältides silmaümbrust. Jätke 2 minutiks naha pinna pehmendamiseks ja surnud rakkude eemaldamise hõlbustamiseks. Masseerige nahka õrnalt seestpoolt, kuni see täielikult õliks muutub.

„Nuxe Discovery Box“ kinkekarbist leiate olulised „Nuxe“ tooted.  

Hellitage oma lähedasi selle „Nuxe“ jõulukarbiga, mis sisaldab suurepärast talviste hooldustoodete komplekti. Kultuslikud „Nuxe“ tooted on nahahoolduse täieliku protseduuri jaoks kokkupandud ühte kinkekarpi. See ühendab kaubamärgi näo-, huule-, keha- ja juuksehooldustooted.

Mis on „Nuxe Discovery Box“?
See „Nuxe“ ilukarp sisaldab erinevaid ilutooteid, mis rõõmustavad 2020. aastal jõule:

Prodigious Oil® 50ml
„Nuxe“ laboratooriumi õli on ideaalne kaaslane naistele, kes soovivad nahka toita, samuti anda juustele elastsust ja sära. See õli toidab ja taastab epidermise kvaliteeti ja juuste ilu. Ideaalne päevituse säilitamiseks või talvise agressiooni vastu võitlemiseks. See saadab teid aastaringselt, suvel ja talvel. Selle tekstuur ei kleepu. Seetõttu saate pärast kasutamist kiiresti riietuda.

„Fresh Beauty Cream“ 48 tundi niisutav ilukreem - Kõikidele nahatüüpidele
See tugevdab naha veevarustust, eriti tänu selles sisalduvale Aloe Vera mahlale. Seejärel on veetase sügava niisutamise jaoks optimaalne. See kreem rahustab, kaitseb reostuse eest, vähendab tundliku naha (valge mandel ja apelsiniõied) ebamugavustunnet ja ärritust. Selle pehme tekstuur imiteerib naha struktuuri toimeainete paremaks jaotamiseks.

Tulemused? Nahk on värske, pehme ja täidlane.

Kooriv ja siluv „Insta-Mask“
See kooriv mask ühendab roosiõievee, makadaamiaõli ja peene ränidioksiidil põhineva kooriva pulbri voorused, et puhastada ja ühtlustada jumet 2 minutiga. Selle ainulaadne tekstuur muutub sujuvalt toimivaks õliks. See jätab kerge roosi ja kannikese lõhna. Naha tekstuur on sile ja näo värv - särav.

Milline on „Nuxe“ toodete koostis?
Prodigious Oil®: peamised loodusliku päritoluga toimeained: taimne piim, kõrgtehnoloogiline vetikate ekstrakt **, valge mandli ja apelsinipuu õied, allantoiin. Sisaldab 95,2% looduslikke koostisosi.

„Fresh Beauty Cream“: peamised loodusliku päritoluga toimeained: taimne piim, kõrgtehnoloogiline vetikate ekstrakt **, valge mandel ja apelsiniõis, allantoiin. Sisaldab 95,2% looduslikke koostisosi.

„Insta-Mask“: peamised toimeained: Roosiõievesi, Makadaamiaõli, Suurepäraselt puhastav pulber (naturaalsest ränidioksiidist). 98,3% kõigist koostisosadest on loodusliku päritoluga.

Nuxe karp koosneb:

- 1 Produktiivne õli 50 ml
- 1 kooriv ja siluv mask 50 ml
- 1 värskendav kreem normaalsele nahale 30 ml

Loodus koos luksusega - need on peamised koostisosad, mis moodustavad selle kaubamärgi ja filosoofia. „NUXE“ looja, kes on veendunud looduse maagilises jõus ja taimsetes omadustes, on loonud rea tooteid, mis suurendavad naha loomulikku ilu ja värskendavad peenete tekstuuride ja võrgutavate lõhnadega. Täna on maailmas „NUXE“ on üks populaarsemaid kaubamärke ilutööstuses.

1980. aastate alguses asutas Aliza Jabès Pariisis väikese laboratooriumi ja otsustas luua ilu kaubamärgi, mis oleks tema tooteid kasutatava naise jaoks tõhus ja sensuaalne. „Prodigious Oil“ - esimene kuiv multifunktsionaalne õli näole, kehale ja juustele. See oli esimene labor, kus loodi 1991. aastal tooteid neist huvitunud naistele. Uute toodete arendamisel liigub laboratoorium patenteeritud taimede ekstraktidesse2008. aastal otsustab Aliza Jabès minna kaugemale ja töötab oma „Bio-Beauté“ laboriga välja sertifitseeritud ökoloogilise nahahoolduse kaubamärgi „NUXE“.

„NUXE“ pakub ülimat nahahoolduse tunnet, naturaalset valemit, uut kuiva tekstuuri ja ainulaadset lõhna, mis annab tasakaalustatud efekti meie nahale ja juustele. Hellitage ennast „NUXE“ toodetega.

Kosmkeetikakomplekt Nuxe Discovery Box 2020, õli 50 ml + mask 50 ml + kreem 30 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kosmkeetikakomplekt Nuxe Discovery Box 2020, õli 50 ml + mask 50 ml + kreem 30 ml

Kauba ID: 7615375
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,06 x 0,2 m, 0,3 kg
Kasutamine: Öö, Päevane
Komplektatsioon: Komplektid
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Nuxe
Maht: Nenurodyta ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Sära andev, Toitev
Vaade: Nuxe, niisutav näokreemid, Nuxe, sära andev näokreemid, Nuxe, toitev näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nuxe tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kosmkeetikakomplekt Nuxe Discovery Box 2020, õli 50 ml + mask 50 ml + kreem 30 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki