Näohoolduskomplekt Avène DermAbsolu naistele: öökreem, 40 ml + silmakreem, 15 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Toitev
Kauba ID: 8779186

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Näohoolduskomplekt Avène DermAbsolu naistele: öökreem, 40 ml + silmakreem, 15 ml

Kasutamine: Kasutage ettenähtud viisil.

See „Avène DermAbsolu“ nahahoolduskomplekt on spetsiaalselt loodud küpsetele naistele, kes soovivad oma nahka toita ja pinguldada. See koosneb öökreemist ja silmakreemist. Hellitage ennast luksusliku „Avène“ nahahooldusega.

  • Toitev ja pinguldav: selle komplekti öökreem ja silmakreem niisutavad nahka sügavuti ning aitavad parandada selle elastsust ja tugevust.
  • Sobib küpsele nahale: see küpsetele naistele mõeldud nahahoolduskomplekt on mõeldud vananeva naha erivajadustele, aidates vähendada peenete joonte ja kortsude teket.
  • Kvaliteetne kaubamärk: Avène on usaldusväärne kaubamärk, mis on tuntud õrnade, kuid tõhusate nahahooldustoodete poolest. Seda komplekti võite usaldada, et see annab nähtavaid tulemusi.
  • Luksuslik nahahooldus: hellitage end nende luksuslike kreemidega, mis jätavad teie nahale värske, noorendatud ja särava tunde.

Avene rikkalik ajalugu sai alguse väikesest Lõuna-Prantsusmaa linnast. Ilus Avene vanalinn asub Orbi orus Haut-Languedoci regionaalpargi südames. Aastal 1736 avastas Marquis de Rocozel Orbi jõe rahustavad ja ärritust leevendavad omadused ning sellest ajast alates nimetatakse piirkonna erilist vett Avene termiliseks allikaveeks. Vesi jõudis Ameerikasse pärast suurt tulekahjut Chicagos, kui seda villiti tulekahjus kannatada saanud inimestele. 1990. aastal avati Avene dermatoloogialabor, mis viis Avene kaubamärgi turuliidri kohale. Avene tooted on nüüd saadaval enam kui 100 riigis. Avene dermatoloogialaborite ja tarbijate vahel on kogu maailmas usaldusväärne suhe.

Avene termiline allikavesi on kõigi Avene toodete võtmeks. Avène termiline allikavesi alustab oma teekonda vihmastest Cevennessi mägedest. Vesi filtreeritakse läbi pinnase ja kivimite üle 40 aasta, kuni pinnale voolab puhas ja selge Sainte-Odile'i allikas. Avene suunab vee lähtekohast sinna, kus Eau Thermale Avene tooteid valmistatakse. Avenel on ka moodne veeuuringute keskus, mis asub strateegiliselt dermotoloogialabori ja tehase vahel. Veeuuringute keskus jälgib ja uurib pidevalt Avene termilise allikavee puhtust ja omadusi. Veeuuringute keskus teeb koostööd ka veekspertide ja ülemaailmselt tuntud kosmeetikauuringutega tegeleva ettevõttega Pierre Fabre Group Research, et pidevalt arendada oma teadmisi vee ekstraheerimise ja jumestuse alal.

Avene toote tugevused:

Mõeldud normaalse, kuiva ja väga tundliku naha jaoks;

Testitud range kontrolli ja hüpoallergeensete testidega;

Testitud dermatoloogilise kontrolliga;

Tundliku naha mugavuse tagamiseks loodud õrnad koostised ja tekstuurid;

Rangelt valitud uuenduslikud koostisosad;

Arendatud koos rahvusvaheliselt tunnustatud ekspertidega;

Toodete loomist toetavad kosmeetikaeksperdid oma põhjalike teadmistega.

Näohoolduskomplekt Avène DermAbsolu naistele: öökreem, 40 ml + silmakreem, 15 ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Küpsele nahale

Küpsele nahale mõeldud näohooldustooted on varem või hiljem iga naise riiulil. Nende kõrval on näokreemid, seerumid ja muud tooted ebaühtlase ja muude nahaprobleemide tunnuste vastu. Kuid ärge laske end petta, et küpsele nahale mõeldud kreeme võib kasutatada ainult vanemas eas. On olemas kaks peamist vananemise tüüpi - loomulik vananemine ja enneaegne vananemine, mis on põhjustatud erinevatest sisemistest ja välistest teguritest. Seda tuntakse ka kui fotovananemist. Meie valik sisaldab laia valikut näokreeme küpsele nahale, mis niisutavad sügavuti, toidavad, täidavad ja kirgastavad väsinud näonahka. Nende kreemide koostisosad aitavad kaitsta nahka keskkonna kahjulike mõjude eest. Küpsele nahale mõeldud kreemid sisaldavad sageli järgmisi koostisosi: peptiidid, lipiidid, aminohapped, glükosamiin, polüfenoolid, antioksüdandid, hüaluroonhape, kollageen, retinooli, C-vitamiin jt. Need koostisosad aitavad ületada probleeme, millega meie nahk iga päev silmitsi seisab: saastunud linnaõhk, külm, ultraviolettkiirgus, nutiseadmete sinine valgus jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Näohoolduskomplekt Avène DermAbsolu naistele: öökreem, 40 ml + silmakreem, 15 ml

Kauba ID: 8779186
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,08 x 0,3 m, 0,45 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Avene
Maht: -
Naha tüüp: Küpsele nahale
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav, Toitev
Vaade: Avene, pinguldav näokreemid, Avene, toitev näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Avene tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Näohoolduskomplekt Avène DermAbsolu naistele: öökreem, 40 ml + silmakreem, 15 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki