Niisutav kreem ebaühtlase nahatooni korrigeerimiseks Antipodes Diem Vitamin, 60 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Kauba ID: 8608621

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Niisutav kreem ebaühtlase nahatooni korrigeerimiseks Antipodes Diem Vitamin, 60 ml

Kasutamine: Kasutamine: hommikuti, peale oma lemmik Antipodes seerumi pealekandmist, masseeri kreem näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna puhtale nahale. Hoida temperatuuril kuni 26°C pimedas kohas.

Koostis:(INCI): Aqua (vesi), glütseriin, Aloe barbadensis (aloe vera) lehtede mahl, tsetearüüli oliat, naatriumakrülaadi kopolümeer, sorbitaan oliaat, bisabolool, parfüüm, naatriumaskorbüülfosfaat, Persea gratissima (avokaado pirni) õli, Simmondi (avokaado pirni) õli ) seemneõli, Limnanthes alba (niiduvahu) seemneõli, naatriumhüaluronaat (hüaluroonhape), nonapeptiid-1, Terminalia ferdinandiana (kakadu ploomi) puuviljaekstrakt, bakuchiol, Phormium tenax (harakeke) ekstrakt, dekstraan, letsitiin, sidrunhape, (CI7701, CI7701) vilgukivi), CI77891 (titaandioksiid), CI 77491 (raudoksiid), naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, glükonolaktoon, bensüülalkohol, butüleenglükool, dehüdroäädikhape, limoneen.

Laske oma nahal särada selle ülitõhusa peptiidniisutajaga, mis aitab ühtlustada ebaühtlast nahatooni, hoiab ära hüperpigmentatsiooni ning annab nahale energiat, mis vajab värskendamist ja sära. Sisaldab peptiide, mis korrigeerivad ebaühtlast nahatooni, et aidata vähendada pigmentatsiooni, vananemise märke ja tumedaid laike. See on teie veepõhine niisutaja särava naha jaoks. Kakadu ploom on rikkaim loodusliku C-vitamiini allikas, mis aitab nahka kirgastada ja kaitsta seda kahjulike ainete kahjustuste eest. Taimse päritoluga hüaluroonhape tagab kogu päeva niisutuse ning bakuchiol, tuntud ka kui "looduslik retinool", aitab nahka sileda ja pingul hoida. Värskendava, puhtalt ürdise vaniljekauna ja mandariini lõhnaga. Niisutav kreem ebaühtlase nahatooni korrigeerimiseks ülitõhusate pigmentatsioonivastaste peptiididega. Täiustab ja muudab nahatooni erakordselt heledamaks. Kakadu ploom on rikkaim loodusliku C-vitamiini allikas, mis aitab nahka kirgastada ja kaitsta. Taimse hüaluroonhappe ja bakuchiooliga pinguldavad ja siluvad peened kortsud. Säästlik klaaspakend ja FSC-sertifikaadiga taaskasutatav papp. Sertifitseeritud kui vegan toode. See pigmentatsioonivastane kreem sobib kõikidele nahatüüpidele.

Päevane

Päevasel ajal on vaja korralikult kaitsta näonahka päikese, tuule, tolmu ja muude välistegurite eest. Igapäevane näokreem – igapäevase ilurutiini lahutamatu osa, mis on loodud naha niisutamiseks ja toitmiseks. Need kreemid on ülikerged, mitterasuvad, õhema konsistentsiga, imenduvad kergesti nahka ja säilitavad õige veetasakaalu. Õiget kreemi kasutades muutub näonahk pringiks, siledaks, ei veni ega tee haiget. Nende toodete hulgast leiate niisutavad, toitvad, pinguldavad, sära andvad kreemid ja toonitud näokreemid (BB-kreemid). Neid iluabivahendeid valides on äärmiselt oluline pöörata tähelepanu oma nahatüübile (kuiv, rasune, kombineeritud, küps), aastaajale ja ilutoote koostisele. Kreem peaks sisaldama võimalikult vähe ärritavaid ja tundmatuid aineid, mistõttu on väga oluline selle koostist korralikult uurida. Üha rohkem tähelepanu saavad vahendid, milles domineerib üks või teine ​​toimeaine. Tänapäeval ülipopulaarsed hüalurooni, kollageeni ja C-vitamiiniga tooted – annavad nahale värskuse ja elastsuse. Päevasel ajal on soovitatav kasutada päikesekaitsega tooteid. Vali endale sobivaim näokreem kohe välja!

Üldine tooteinfo: Niisutav kreem ebaühtlase nahatooni korrigeerimiseks Antipodes Diem Vitamin, 60 ml

Kauba ID: 8608621
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,38 x 0,09 m, 0,5 kg
Kasutamine: Päevane
Ettenähtud: Meestele, Naistele
Kaubamärk: Antipodes
Maht: 60 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: Antipodes, niisutav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Antipodes tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Niisutav kreem ebaühtlase nahatooni korrigeerimiseks Antipodes Diem Vitamin, 60 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki