Radiant See noorendav kortsutäitja - 30 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Küpsele nahale
Ettenähtud: Naistele
Maski tüüp: Määritav
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kosmeetika tüüp: Näomaskid
Kauba ID: 9937387

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Radiant See noorendav kortsutäitja - 30 ml

Kasutamine: Soovitame kasutada seda toodet kaks korda päevas. Üks kord meigi all, et nahka igapäevaselt pinguldada ja siluda ning teine kord öösel enne magamaminekut, et toita ja taastada.

Koostis:CYCLOMETHICONE, PVP/ VA COPOLYMER , LAURETH-12, SILICA, ALUMINIUM STARCH OCTEHYL SUCCINATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, KAOLIN (CLAY), CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT , IRON OXIDES (CI 77499), DIMETHICONE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, MARIS LIMUS (DEAD SEA MUD), HYDROLYZED COLLAGEN (MARINE), TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, BORAGO OFFICINALIS (BORAGE) SEED OIL, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT , CALCIUM PANTHOTHENATE (VIT.B) , LINOLEIC ACID (VIT.F), RETINYL PALMITATE (VIT.A), TOCOPHERYL ACETATE (VIT.E).

Kogege KOHE nähtavat tõstvat ja siluvat efekti, mida märkavad kohe ka kõik teie ümber. Saate kohe noorusliku, glamuurse välimusega naha, mis tundub pehmema ja siledamana, muutudes samal ajal heledamaks ja säravamaks.

*Näete ja tunnete erinevust, kui peened miimikakortsukesed vähenevad, nahk on siledam ja pehmem juba pärast noorendava kortsutäitja esimest kasutuskorda.

*Vaadake, kuidas tulemused paranevad nädalast nädalasse, kui selle kollageeni infusioon aitab peatada ja isegi tagasi pöörata enneaegset vananemist, mis on üks peamisi kortsude tekkimise põhjuseid.

*Aitab aeglustada vananemisprotsessi, aidates säilitada niiskust ja eemaldada vabad radikaalid, mis sõna otseses mõttes ründavad teie nahka rakutasandil. Lõhn ~ nautige ehedust selle ülipuhta tagasihoidliku lõhnaga, mis ei konkureeri teie ühegi parfüümiga.

Nähtav tulemus ~ teie peened miimikakortsukesed vähenevad võluväel juba pärast esimest kasutuskorda.

Tunne ~ see tunne, kuidas teie nahk on rohkem tõstetud ja pinguldub silumise tulemusel ning hakkab kiirgama silmnähtavat nooruslikkust otse teie silme ees.

Surnumere hinnaliste mineraalide kompleks ~ maakera kõige madalamast punktist -417 meetri sügavusel merepinnast; aitab säilitada optimaalset niiskustaset, suurendades naha võimet säilitada niiskust.

Surnumere muda ~ see pinguldab ja tugevdab teie nahka, kui koorib seda, väljutab toksiine ja eemaldab keskkonnasaaste, et need ohutult kõrvaldada.

A-vitamiin ~ oluline naha uuenemiseks, et asendada vana ja kahjustunud nahk terve, uue ja noorema nahaga. B-vitamiin ~ aitab nahal hoida niiskust, tekitades aurustumise barjääri, mis aitab kaitsta ka keskkonnast tulenevate kahjustuste eest.

E-vitamiin ~ võimas antioksüdant, mis aitab neutraliseerida vabad radikaalid enne, kui need saavad teie nahka kahjustada ja põhjustada selle enneaegset vananemist.

F-vitamiin ~ tuntud ka kui oomega rasvhapped, mis pehmendavad nahka loomulikult, soodustades naha optimaalset tasakaalu. Looduslik kollageen ~ annab nahale suurema osa selle elastsusest, mis võimaldab nahal jääda pehmeks, siidiseks ja kortsuvabaks.

Valge ja punane savi ~ väljutab toksiine koorides ning lukustades samal ajal elutähtsat niiskust. Taimeõlid: Jojoobiõli ~ võimas vananemisvastane aine, mis rahustab nahka ja aitab säilitada niiskustaset.

Avokaadoõli ~ imendub kohe nahka, nagu oleks osa nahast, kus see aitab taastada pehmuse ja elastsuse, mis on vananemise ja saasteainete mõjul kaduma läinud.

Magusmandliõli ~ looduslikult esinev E-vitamiin, mis on õlis orgaaniliselt seotud. Aitab kaitsta vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Hariliku kurgirohu - ja kuningakepiõli ~ üks maailma tugevamaid ja parimaid asendamatute oomega-3-rasvhapete allikaid, mille nahka niisutavad ja hooldavad omadused on legendaarsed.

Taimeekstrakt:

Roheline tee ~ rohelises tees sisalduvad antioksüdandid - polüfenoolid, on teadaolevalt erakordsed vabade radikaalide püüdjad, mis annavad rohelisele teele vananemisvastased ja nahka rahustavad omadused ning lubavad oluliselt parandada päikesekahjustusega naha välimust*.

Üldine tooteinfo: Radiant See noorendav kortsutäitja - 30 ml

Kauba ID: 9937387
Kategooria: Näomaskid ja silmamaskid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,08 m, 0,1 kg
Naha tüüp: Küpsele nahale
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: -417
Maht: 30 ml
Liin: -417 Radiant See
Maski tüüp: Määritav
Hooldusvahendi tüüp: Pinguldav
Kosmeetika tüüp: Näomaskid
Vaade: -417, näomaskid näomaskid ja silmamaskid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik -417 tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Radiant See noorendav kortsutäitja - 30 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki