Returning Eye Patch vananemisvastased silmamaskid peptiitidega, 60tk/pakk

Täpsustused:
Naha tüüp: Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Tundlikule nahale, Küpsele nahale
Ettenähtud: Naistele
Maski tüüp: Leht
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Pinguldav, Toitev
Kosmeetika tüüp: Silmaskid
Kauba ID: 9288466

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Returning Eye Patch vananemisvastased silmamaskid peptiitidega, 60tk/pakk

Kasutamine: Geelmaskid kanda pärast naha puhastamist ja toniseerimist ning jätta 15-20 minutuks. Pärast maskide kasutamist kanda kreem silmade alla. See kinnitab seerumi ja aitab tal kauem toimida. Kasuta maskid ka muudel hooldust vajavatel kohtadel, näiteks nina-huule kurdudele.

Koostis:Ingredients: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Betaine, Levandula Angu stifolia(Lavender) flower extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) LEaf Extract, Fressia Refracta Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flowers extract, Aureobasidium Pullulans Ferment, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetyl Hexapeptide-8, Tripeptide-10 Citrulline, Acetyl Glucosamine, Hydrolyzed Collagen, Chondrus Crispus Powder, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa Kernel Oil, Gold (CI77480), Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglutamic Acid, Allantoin, Calcium Chloride, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, PEG-60 Hydrogenated Castrol Oil, Fragrance, Methylparaben, Chlorphensin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, CI77019, Tin Oxide, CI77492, CI 77891.

Dr.Hedison Returning Eye Patch – geelmaskid lisavad näole värske ja puhanud välimuse. Tänu hoolikale aktiivsete koostisosade valikule saab derma maksimaalse koguse kasulikke vitamiine, aminohappeid ja peptiide, mis tervendavad raku tasandil.

Läbiimmutatava seerumi koostisse kuulub atsetüülheksapeptiid, mis tugevdab rakumembraane, taastab vigastatuid kollageenikiude, tugevdab epidermise kaitsefunktsioone, parandab vere mikrotsirkulatsiooni. Argaaniaõli – pehmendab, eemaldab kuivuse ja kiskumistunde, tugevdab veresooni ja kapillaare. Kummeliekstrakt – kõrvaldab silmade alt tursed, kotid ja sinikad, värskendab ja pinguldab nahka.

Hüdrolüüsitud kollageen ja hüaluroonhape annavad näole tagasi nooruslikkuse, täidavad ning siluvad kortse, kõrvaldavad kanavarbad silmade juures, aeglustavad enneaegse vananemise protsessi, aktiveerivad naha uuenemisprotsesse. Kolloidkuld kingib sära ja läike, kaitseb ebasoodsate välistegurite eest, vähendab radikaalide kogust, tugevdab epidermist.

Piparmündiekstrakt ja bergamotiekstrakt niisutavad sügavalt ja hoiavad rakkudes niiskust kinni ning ei lase sellel aurustuda ega dermat liiga ära kuivatada. Silmaümbrusnahk on väga õrn, et ta pikemaks ajaks jääks nooreks ja värskeks, on tarvis leida õige hooldusviis. Dr.Hedisoni silmamaskid sisaldavad kasulikke mikroelementide kompleksi, mis on vajalikud vahetusprotsesside normaalseks funktsioneerimiseks.

AKTIIVSED KOOSTISOSAD

• Tripeptiid-10, tsitrulliin ja atsetüülheksapeptiid-8 (Tripeptide-10 Citrulline и Acetyl Hexapeptide-8) soodustavad lihasmälu taastumist, mille tulemusena käivitub uuenemisprotsess; paraneb naha elastsus. • Hüaluroonhape (Hyaluronic acid) on võimas naha niisutaja. Maskid sisaldavad 6 erinevat taimeekstrakti, mis toidavad sügavuti ja rahustavad nahka, soodustavad selle niisutamist.

Hüdrogeeli alus võimaldab elementidel tungida sügavamale ja töötada tõhusamalt. Аtsetüülheksapeptiid-8 (Acetyl Hexapeptide-8) aitab kaasa lihaste lõdvestamisele, mis võimaldab märkimisväärselt miimilisi kortse vähendada. • Kolloidne kuld (Colloidal gold) eemaldab tõhusalt ja õrnalt tumedad ringid ja ühtlustab nahatooni. • Hüdrolüüsitud kollageen (Hydrolyzed collagen) soodustab epidermises kollageeni suurendamist – meie nooruse proteiini.

Üldine tooteinfo: Returning Eye Patch vananemisvastased silmamaskid peptiitidega, 60tk/pakk

Kauba ID: 9288466
Kategooria: Näomaskid ja silmamaskid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,08 x 0,045 m, 0,084 kg
Naha tüüp: Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Tundlikule nahale, Küpsele nahale
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Dr.Hedison
Maht: 60 tk
Maski tüüp: Leht
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Pinguldav, Toitev
Kosmeetika tüüp: Silmaskid
Vaade: Dr.Hedison, silmaskid näomaskid ja silmamaskid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dr.Hedison tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Returning Eye Patch vananemisvastased silmamaskid peptiitidega, 60tk/pakk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki