Kinkekomplekt Nuxe The Iconics Nuxe Best Seller Gift Box Prodigious: õli , 50 ml + näokreem, 30 ml + huulepalsam, 15 g.

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Naistele
Kosmeetika tüüp: Õlid
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Kauba ID: 8628596

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kinkekomplekt Nuxe The Iconics Nuxe Best Seller Gift Box Prodigious: õli , 50 ml + näokreem, 30 ml + huulepalsam, 15 g.

Kasutamine:
Kandke väike kogus õli näole, kehale või juustele.
Masseerige, kuni õli on imendunud.
 

Nuxe Best Seller Gift Box Prodigious Christmas 2023 on kinkekarp, mis sisaldab kolme kõige populaarsemat Nuxe toodet:

  • Nuxe Huile Prodigieuse® 50 ml on mitmeotstarbeline õli nahale, juustele ja küüntele. See toidab, niisutab ja kaitseb nahka, jättes selle säravaks ja elastseks.
  • Nuxe Creme Fraiche® de Beaute 30 ml - kreem normaalsele nahale. See niisutab, toidab ja rahustab nahka, jättes selle pehmeks ja mugavaks.
  • Nuxe Rêve de Miel® Ultra-Nourishing Lip Balm 15 g - intensiivselt toitev huulepalsam. See taastab huulte niiskuse, takistades nende kuivamist ja lõhenemist.

Kinkekarp on elegantne ja stiilne, mistõttu on see ideaalne kingitus igaks juhuks.

Nuxe Huile Prodigieuse® õli on üks populaarsemaid Nuxe tooteid. See on universaalne ja seda saab kasutada mitmel erineval viisil:

  • Nahale: Õli toidab, niisutab ja kaitseb nahka, jättes selle säravaks ja elastseks. Seda saab kasutada näo-, keha- ja kätekreemina.
  • Juustele: Õli annab juustele sära ja elastsust, kaitstes neid kuivuse ja katkemise eest. Seda võib kasutada juukseõli, palsami või seerumina.
  • Küüntele: Õli tugevdab küüsi ja kaitseb neid pragunemise ja murdumise eest. Seda saab kasutada küüneõli või küünelaki alusena.

Loodus koos luksusega - need on peamised koostisosad, mis moodustavad selle kaubamärgi ja filosoofia. „NUXE“ looja, kes on veendunud looduse maagilises jõus ja taimsetes omadustes, on loonud rea tooteid, mis suurendavad naha loomulikku ilu ja värskendavad peenete tekstuuride ja võrgutavate lõhnadega. Täna on maailmas „NUXE“ on üks populaarsemaid kaubamärke ilutööstuses.

1980. aastate alguses asutas Aliza Jabès Pariisis väikese laboratooriumi ja otsustas luua ilu kaubamärgi, mis oleks tema tooteid kasutatava naise jaoks tõhus ja sensuaalne. „Prodigious Oil“ - esimene kuiv multifunktsionaalne õli näole, kehale ja juustele. See oli esimene labor, kus loodi 1991. aastal tooteid neist huvitunud naistele. Uute toodete arendamisel liigub laboratoorium patenteeritud taimede ekstraktidesse2008. aastal otsustab Aliza Jabès minna kaugemale ja töötab oma „Bio-Beauté“ laboriga välja sertifitseeritud ökoloogilise nahahoolduse kaubamärgi „NUXE“.

„NUXE“ pakub ülimat nahahoolduse tunnet, naturaalset valemit, uut kuiva tekstuuri ja ainulaadset lõhna, mis annab tasakaalustatud efekti meie nahale ja juustele. Hellitage ennast „NUXE“ toodetega.

Kinkekomplekt Nuxe The Iconics Nuxe Best Seller Gift Box Prodigious: õli , 50 ml + näokreem, 30 ml + huulepalsam, 15 g.

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Kinkekomplekt Nuxe The Iconics Nuxe Best Seller Gift Box Prodigious: õli , 50 ml + näokreem, 30 ml + huulepalsam, 15 g.

Kauba ID: 8628596
Kategooria: Näoõlid, ampullid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,245 x 0,075 x 0,245 m, 0,485 kg
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 50 ml
Kosmeetika tüüp: Õlid
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: Nuxe, niisutav näoõlid, ampullid ja seerumid
Kaubamärk: Nuxe
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nuxe tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kinkekomplekt Nuxe The Iconics Nuxe Best Seller Gift Box Prodigious: õli , 50 ml + näokreem, 30 ml + huulepalsam, 15 g.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki