Näo ampullid Casmara HYAL PRO 5x2,5ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Ettenähtud: Naistele
Kosmeetika tüüp: Ampullid
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Toitev
Kauba ID: 2687308

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Näo ampullid Casmara HYAL PRO 5x2,5ml

Kasutamine: kandke ampulli sisu näo, kaela ja dekolteepiirkonna puhtale nahale ning masseerige õrnalt sõrmeotstega. Märkus: Hoidke toode eemal otsesest päikesevalgusest. Sulgege kohe pärast kasutamist. Pärast toote avamist ja õhuga kokkupuudet väheneb toote tõhusus järk-järgult. Selleks, et ampulli tõhusus kestaks nii kaua kui võimalik, on soovitatav seda kasutada 4-5 päeva jooksul pärast avamist.

Ampullid on mõeldud kõikidele nahatüüpidele.

Casmara „Hyal Pro Ampoule“ õlivaba ampull täidab kortsud ja tagab näonahale kauakestva niisutuse. See on valmistatud vee baasil ja sellel on kõrge hüaluroonhappe kontsentratsioon, mis imendub sügavale nahka ja täidab naha voldid seestpoolt. Nahk muutub niisutatuks, siledaks ja elastseks. Tagab naha intensiivse ja pikaajalise niisutuse. Ravivahend sisaldab mineraale ja aminohappeid, mis kaitsevad epidermist, reguleerides ainevahetusprotsessi.

Aktiivsed komponendid:

  • „Hyal Filleronic“: Niisutab nahka ja aitab säilitada selle tugevust. 
  • Punapeedi betaiin: taastab kiiresti ja loomulikult naha kaotatud niiskuse ja aitab seda säilitada.

Casmara kosmeetikalabor loodi 1974. aastal Hispaanias. Algusest peale oli Casmara tegijatel selge eesmärk: pakkuda nahale vajalikke dermatoloogiliselt testitud nahahooldustooteid. See saavutatakse uuendusliku ja tõhusa kosmeetika, avangardsete toimeainete ja tipptasemel tehnoloogia abil. Casmara kasutab oma ainulaadseid valemeid professionaalse ja igapäevase nahahoolduskosmeetika loomiseks. Casmara on teadus- ja arendustegevuse tulemus. See on professionaalne kaubamärk, mis on inspireeritud traditsioonidest ja kogemustest pärast enam kui neli aastakümmet kestnud kallite kosmeetikatoodete praktikat.

Väga spetsialiseerunud ettevõttena on Casmara peamine eesmärk jätkata juhtpositsiooni dermokosmeetikatööstuses, järgides järjekindlalt oma väljakujunenud väärtusi. Moodne esteetika, tugev pühendumus innovatsioonile ja arengule tagavad kõigi Casmara kosmeetikatoodete koostise kvaliteedi ja loovad ainulaadse kosmeetika, mis austab alati keskkonnapoliitikat, jäädes samas jätkusuutlikuks. Casmara muudab ideed kohandatavateks iluprotseduurideks ja pakub konkreetseid pakkumisi, mis vastavad kõigile klientide vajadustele.

Missioon. Pakkuda nahale dermatoloogilist hooldust vastavalt naha vajadustele kõige tõhusamate ilutoodetega.

Visioon. Uudselt areneda, olla esimene, kes lansseerib uuenduslikke tooteid ja ületab klientide ootusi.

Väärtused. Ettevõtte aluseks on pühendumus, ainulaadsus ja kvaliteet. Need on Casmara eripärad, mis kajastuvad alati Casmara näo- ja kehatoodetes. Kohustused - mõista ja ületada iga kliendi ootusi, kes usaldavad Casmarat. Ainulaadsus ja kvaliteet - kosmeetikavajaduste rahuldamiseks, mida naised ja mehed tänapäeval vajavad. Selleks luuakse ainulaadne, eksklusiivne ja ennekõike kõrgekvaliteediline kosmeetika.

Näo ampullid Casmara HYAL PRO 5x2,5ml

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Näo ampullid Casmara HYAL PRO 5x2,5ml

Kauba ID: 2687308
Kategooria: Näoõlid, ampullid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,3 m, 0,2 kg
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Ettenähtud: Naistele
Maht: -
Kosmeetika tüüp: Ampullid
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Toitev
Vaade: Casmara, niisutav näoõlid, ampullid ja seerumid, Casmara, toitev näoõlid, ampullid ja seerumid
Kaubamärk: Casmara
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Casmara tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Näo ampullid Casmara HYAL PRO 5x2,5ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki