Näoseerum BasicLab, 15 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Naistele
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Magusained, Niisutav, Pinguldav
Kauba ID: 9431216

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Näoseerum BasicLab, 15 ml

Kasutamine: Kasutage seerumit õhtul pärast naha põhjalikku puhastamist, ärge kombineerige retinooli AHA ja BHA hapetega. Kasutage päikesekaitset, eelistatavalt SPF 50. Kõrge retinoolisisalduse tõttu ei tohiks rasedad toodet kasutada. Imetamise ajal pidage nõu arstiga. Lõppude lõpuks võite umbes 30-40 minutit pärast retinooli manustamist kasutada niisutavat ja taastavat toodet.

„BasicLab“ näoseerum on universaalne ja võimas nahaeliksiir naistele, kes soovivad näonahka niisutada, rahustada ja pinguldada. See seerum sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele, on isikupärastatud nahahoolduslahendus, mis vastab kaasaegse nahahoolduse erinevatele vajadustele. Kontsentreeritud valem tagab, et iga tilk on samm särava ja hoolitsetud näo poole.

  • Sobib kõikidele nahatüüpidele: see seerum on hoolikalt koostatud, et see vastaks kõikide nahatüüpide vajadustele, tagades universaalse ühilduvuse ja tõhususe.
  • Multifunktsionaalsed eelised: Seerumil on lisaks niisutamisele ka rahustavad ja pinguldavad omadused, mistõttu on see igakülgne vahend noorusliku ja elastse naha säilitamiseks.
  • Spetsiaalne naistele: see seerum on kohandatud naiste nahahooldusvajadustele, nii et see käsitleb õrnalt, kuid tõhusalt konkreetseid probleeme.
  • Kontsentreeritud hooldus: väike kogus 15 milliliitrit seda seerumit on väga tõhus, kuna see on rikas aktiivsete koostisosadega, et saavutada märgatavaid tulemusi.

Üldine tooteinfo: Näoseerum BasicLab, 15 ml

Kauba ID: 9431216
Kategooria: Näoõlid, ampullid ja seerumid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,64 x 0,38 m, 0,12 kg
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Ettenähtud: Naistele
Maht: 15 ml
Kosmeetika tüüp: Seerumid
Hooldusvahendi tüüp: Magusained, Niisutav, Pinguldav
Vaade: Basiclab, magusained näoõlid, ampullid ja seerumid, Basiclab, niisutav näoõlid, ampullid ja seerumid, Basiclab, pinguldav näoõlid, ampullid ja seerumid
Kaubamärk: Basiclab
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Basiclab tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Näoseerum BasicLab, 15 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki