ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Toonik Press & Glow, 200ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Puhastav, Rahustav, Sära andev, Toitev
Hooldusvahendi tüüp: Toonikud
Kauba ID: 9159166

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Toonik Press & Glow, 200ml

Kasutamine: Kerige pumba ülaosa vastupäeva, kuni see klõpsab. Hommikul ja õhtul, vahetult pärast puhastamist, suruge vatipadi kindlalt dosaatori pumba külge ja vajutage 3-4 korda. Pühkige nahk hoolikalt niisutatud vatipadjaga, vältides silmaümbruse õrna ala. Pärast pealekandmist pöörake lekete vältimiseks pumpa päripäeva.

Koostis:Aqua (Water), Gluconolactone, Glycerin, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Medik8 Toner on erakordne toode naistele, kes otsivad mitmekülgset nahahoolduslahendust. See on mõeldud kõikidele nahatüüpidele, pakkudes igakülgset niisutavat, toitvat, rahustavat, kirgastavat ja puhastavat toimet. Tänu oma multifunktsionaalsusele on see ideaalne valik neile, kes soovivad lihtsustada oma nahahooldusrutiini, saavutades samal ajal suurepäraseid tulemusi.

  • Mitmekülgne nahahooldus: sellel toonikul on mitmekülgselt niisutavad, toitvad, rahustavad, kirgastavad ja puhastavad omadused, mistõttu sobib see ideaalselt igasse nahahooldusrutiini.
  • Universaalne ühilduvus: kõikidele nahatüüpidele mõeldud toonik tagab, et igaüks saab nautida hästi toonitud ja tasakaalustatud jume eeliseid.
  • Kvaliteetne koostis: kuna tegemist on Medik8 tootega, mis on tuntud oma pühendumuse poolest nahahoolduse teadusele, võite usaldada selle näotooniku tõhusust ja ohutust.
  • Suur mahutavus: 200 ml mahutavus tagab kauakestva mahu, et teie nahahooldusrutiin ei katkeks.
  • Mitte-aerosoolne pakend: keskkonnateadlikkust järgides on toote pakend mitte-aerosoolne, mis teeb selle ohutumaks valikuks nii teile kui ka planeedile.

Üldine tooteinfo: Toonik Press & Glow, 200ml

Kauba ID: 9159166
Kategooria: Näopuhastusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,055 x 0,18 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Medik8
Maht: 200 ml
Kogus: 1
Ettenähtud: Naistele
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Puhastav, Rahustav, Sära andev, Toitev
Hooldusvahendi tüüp: Toonikud
Vaade: Medik8, toonikud näopuhastusvahendid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Medik8 tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Toonik Press & Glow, 200ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki