Parfüümi komplekt meestele L'homme Rochas EDT

Täpsustused:
Maht: 300 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kauba ID: 8553661

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Parfüümi komplekt meestele L'homme Rochas EDT

Kasutamine: -

Kas Te soovite kinkida kellelegi parfüümide ja kosmeetika pakette? Meeste parfüümi komplekt L'Homme Rochas EDT (3 tk) 100 % originaalne toode on eksklusiivne pakett, mis on ideaalne väikese kingina perele ja sõpradele. Ärge kõhelge ja ostke Rochas 100 % originaalseid tooteid!

  • Komplektis:
    • 3 tk
    • After Shave 100 ml
    • Dušigeel 100 ml
    • Eau de Toilette 100 ml
  • Sugu: Mehed
  • Tüüp: Komplekt

Rochas on moe-, ilu- ja parfüümide maja ning Marcel Rochas on esimene 2/3 pikkuste mantlite ja taskutega seelikute disainer. Rochas oli esmalt tuntud oma Femme parfüümi poolest, mis oli pakitud musta pitsiga roosasse karpi.
Marcel Rochas asutas oma moemaja 1925. aastal. Olgu selleks tennisekleit, must-valge klassika, Chantilly pitsist pulmakleit või eriti laiade õlgade ja kitsaste puusadega kleit – ostjad armusid disaineri Pariisi stiili, mis ühendas nii hästi naiselikkuse ja uskumatu modernsuse. 11943. aastal palus ta oma kolmanda naise ja uue muusa Hélène’i auks parfüümiekspert Edmond Roudnitskal luua naiselik lõhn: lilleline-chypre Femme. Pärast disaineri surma 1955. aastal võttis tema naine Hélène tema äri üle ning jätkas tolleaegsete juhtivate parfümeeride abiga imeliste lõhnade loomist ja avalikkusele pakkumist, mida saame nautida tänaseni.

Parfüümi komplekt meestele L'homme Rochas EDT

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Puidused

Üks populaarsemaid meeste lõhna tüüpe on puidune. Seda eristab teistest rikkalik iseloom, mille noodid pärinevad puudest, vaigust, samblikest, koorest, männiokastest ja põõsastest ning juurtest. Ürtidel ja lehtedel võib olla intensiivne mahe ja puidune iseloom (näiteks patšuli ja vetiver). Puidustele lõhnadele on iseloomulikud aromaatsed, tsitruselised lõhnanoodid. Südamenoodid on tavaliselt teravad ja kuivad puidunoodid, samas kui põhjanootides domineerib vaik või puit. Puidused koostisosad lisavad lõhnale rikkalikkust, soojust, elegantsust ning sügavust ja on seetõttu parfümeerias väga olulised. Puidu domineerivate lõhnaainete hulka kuuluvad tavaliselt sandlipuu, mänd, patšuli, vetiver ja seeder. Sandlipuu on kreemjas ja sensuaalne, patšuli meenutab sügavat metsa, vetiver on suitsune ja lopsakas, seeder on kuiv ja sirgjooneline ning Oud on keeruline ja raske. Meie valikust leiate palju puiduseid lõhnu. Nende hulka kuuluvad EDP, EDC, EDT kontsentratsiooniga lõhnaained ning õliparfüümid ja lõhnaõlid. Lisaks pakume Teile erinevas mahus nišiparfüüme, nende komplekte ja tuntumaid kaubamärke nagu "Calvin Klein", "Diisel", "Hugo Boss", "Lacoste" jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Parfüümi komplekt meestele L'homme Rochas EDT

Kauba ID: 8553661
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,12 x 0,13 m, 0,2 kg
Tüüp: Magusad, Puuviljased, Puidused
Vaade: Rochas, magusad parfüümid meestele, Rochas, puuviljased parfüümid meestele, Rochas, puidused parfüümid meestele
Spetsifikatsioonid: Komplektid
Ettenähtud: Meestele
Maht: 300 ml
Kontsentratsioon: EDT
Kaubamärk: Rochas
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Rochas tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Parfüümi komplekt meestele L'homme Rochas EDT
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki