Parfüümvesi Armani Code Homme Parfum EDP meestele 150 ml, täidis

Täpsustused:
Maht: 150 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kauba ID: 6815212

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Parfüümvesi Armani Code Homme Parfum EDP meestele 150 ml, täidis

Kasutamine: Et lõhn kauem peal püsiks, pihustage seda randmetele või kaelale. Pihustatud lõhna ärge laiali hõõruge, sest siis võivad lõhna omadused muutuda.

Koostis:ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL ALCOHOL (F.I.L. Z70011449/1).

Mehelikkus ja tundlikkus. Armani Code Le Parfum meestele, kehastab meeste kahetist olemust. See aroom on inspireeritud kaasaegsetest meestest, kes väljendavad vabalt oma emotsioone ja näitavad oma mehelikkust.

Nootide palett:

  • Tipunoodid: bergamott
  • Südamenoodid: iiris, salvei
  • Põhinoodid: seeder, tonka oad

Giorgio Armani

„Armani“ moemaja asutati 1975. aastal, kui Giorgio Armani avas selle Itaalias. Giorgio sündis Piacenzas, 40 miili Milanost lõuna pool. Paljude aastate jooksul on „Armani“ muutunud globaalseks elegantsuse, lihtsuse ja rafineerituse märgiks, mida motiveerib ja inspireerib „Giorgio"". „Armani“ moemajas on kõik: rõivad, ehted, kellad, kosmeetika ja loomulikult kodusisustuse detailid.

1982. aastal vabastati selle moemaja esimene lõhn, mida nimetati lihtsalt ""Armani"". See oli selle moemaja jaoks tõeline saavutus ja suur avastus naistele. 1984. aastal ilmus esimene „Armani“ meeste parfüüm - „Armani Eau Pour Homme“.

Aastate jooksul on see moemaja loonud tänapäeval erinevaid tuntud lõhnaseeriaid, nagu „Acqua Di Giò Pour Homme“, „Armani Mania“, „She and He“, „Sensi“ ja „Sensi White“, „Diamonds“ ning muidugi „Si“. Lõhnades kasutatavaid aroome meenutavad meile lilli, merd, idamaiseid vürtse ja tsitrusvilju. „Armani“ lõhnade valikust leiate kindlasti selle, mida ikka ja jälle soovite tunda.

Parfüümvesi Armani Code Homme Parfum EDP meestele 150 ml, täidis Giorgio Armani

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kontsentratsiooni liigid Krüpteerimine Mitu tundi lõhn püsib? Lõhnained
EDT "Tualettvesi" Võib püsida 2–4 tundi; 4-15%
EDP "Parfüümvesi" Püsib 3 kuni 5 tundi 15-20%
EDC "Kölnivesi" Enamasti püsib see kuni 2 tundi. 3-5%;
PP "Parfüüm" Püsib üle 6 tunni 20-30%
EDF "Lõhnavesi" Püsib kuni 2 tundi 1-3%

Puidused

Üks populaarsemaid meeste lõhna tüüpe on puidune. Seda eristab teistest rikkalik iseloom, mille noodid pärinevad puudest, vaigust, samblikest, koorest, männiokastest ja põõsastest ning juurtest. Ürtidel ja lehtedel võib olla intensiivne mahe ja puidune iseloom (näiteks patšuli ja vetiver). Puidustele lõhnadele on iseloomulikud aromaatsed, tsitruselised lõhnanoodid. Südamenoodid on tavaliselt teravad ja kuivad puidunoodid, samas kui põhjanootides domineerib vaik või puit. Puidused koostisosad lisavad lõhnale rikkalikkust, soojust, elegantsust ning sügavust ja on seetõttu parfümeerias väga olulised. Puidu domineerivate lõhnaainete hulka kuuluvad tavaliselt sandlipuu, mänd, patšuli, vetiver ja seeder. Sandlipuu on kreemjas ja sensuaalne, patšuli meenutab sügavat metsa, vetiver on suitsune ja lopsakas, seeder on kuiv ja sirgjooneline ning Oud on keeruline ja raske. Meie valikust leiate palju puiduseid lõhnu. Nende hulka kuuluvad EDP, EDC, EDT kontsentratsiooniga lõhnaained ning õliparfüümid ja lõhnaõlid. Lisaks pakume Teile erinevas mahus nišiparfüüme, nende komplekte ja tuntumaid kaubamärke nagu "Calvin Klein", "Diisel", "Hugo Boss", "Lacoste" jne.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Parfüümvesi Armani Code Homme Parfum EDP meestele 150 ml, täidis

Kauba ID: 6815212
Kategooria: Parfüümid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,05 x 0,04 m, 0,2 kg
Tüüp: Puidused
Vaade: Giorgio Armani, puidused parfüümid meestele
Ettenähtud: Meestele
Maht: 150 ml
Kontsentratsioon: EDP
Kaubamärk: Giorgio Armani
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Giorgio Armani tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Parfüümvesi Armani Code Homme Parfum EDP meestele 150 ml, täidis
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki