LED valgustusega müts

Täpsustused:
Tüüp: Mütsid
Kauba ID: 6778282
1809
1809 /tk
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: LED valgustusega müts

LED-valgustusega müts on täiuslik kombinatsioon praktilisusest ja mugavusest õuesõpradele, öistele jooksjatele ja käsitöölistele, kes töötavad hämarates tingimustes. Tänu integreeritud valgustusele valgustab see müts teie teed, hoides samal ajal käed vabana. Tänu mugavusele ja kasulikkusele on müts ideaalne valik neile, kes vajavad nähtavust tegevuseks pimedal ajal.

  • Integreeritud LED-valgustus: müts on varustatud LED-valgustusega, mis tagab piisava nähtavuse ja ohutuse öiste tegevuste ajal.
  • Käed vabad mugavus: see müts on ideaalne mitmeülesannete täitmiseks, kuna võimaldab näha pimedas ilma taskulambita, jättes käed vabaks muude ülesannete jaoks.
  • Üks suurus sobib kõigile: Müts on disainitud nii, et see sobiks enamikule inimestele, sobides mugavalt ja kindlalt kõikidele peamõõtudele.
  • Kogus pakendis: tarnitakse ühe tükina, mistõttu on seda lihtne osta isikliku aksessuaarina või läbimõeldud kingitusena.

Üldine tooteinfo: LED valgustusega müts

Kauba ID: 6778282
Kategooria: Kaitsekiivrid, visiirid, kaitsemaskid, kaitseprillid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,43 x 0,54 m, 0,12 kg
Kogus: 1 tk
Tüüp: Mütsid

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

LED valgustusega müts
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki