Maxell LR41 10 tk

Täpsustused:
Elemendi tüüp: LR41
Aku: Mittelaetav
Kogus: 10 tk
Kauba ID: 6794752

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Maxell LR41 10 tk

Maxell LR41 leelispatareipakett on ideaalne valik neile, kes vajavad väikestele seadmetele usaldusväärset ja kauakestvat energiat. Need patareid sobivad ideaalselt kasutamiseks kellades, kalkulaatorites ja paljudes väikestes elektroonikaseadmetes, mis vajavad pidevat energiaallikat. 10 patareid pakendis tagavad, et teil on alati varusid.

  • Maxelli kaubamärgi kvaliteet: Maxelli patareid on tuntud usaldusväärsuse ja vastupidavuse poolest ning on usaldusväärne energiaallikas teie väikeelektroonika jaoks.
  • Leeliseline keemia: tagab teie seadmetele stabiilse ja kauakestva toiteallika, nii et need töötavad tõhusalt siis, kui te neid kõige rohkem vajate.
  • Mugav pakend: tuleb 10 kaupa, nii et teil on piisavalt varusid mõne seadme asendamiseks või neid varupatareidena tulevaste vajaduste jaoks säilitada.
  • Nööpelementide disain: need kompaktsed ja lamedad patareid sobivad ideaalselt kaasaskantavate seadmete väikestesse lahtritesse.
  • Mugavus ilma laadimiseta: neid LR41 patareisid ei ole vaja laadida, mis võimaldab teil oma elektroonikat vaevata varustada.

Üldine tooteinfo: Maxell LR41 10 tk

Kauba ID: 6794752
Kategooria: Patareid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,2 x 0,1 m, 0,2 kg
Vorm: Diskid
Elemendi tüüp: LR41
Vaade: Maxell, lr41 patareid
Aku: Mittelaetav
Kogus: 10 tk
Kaubamärk: Maxell
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Maxell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Maxell LR41 10 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki