Extender elektripoolis Könner &Söhnen KS CRM-30M, 30m

Täpsustused:
Tüüp: Pikendusjuhtmed
Pistikupesade arv: 4
Pikkus: 30 m
Kaitseklass: IP44
Värv: Hall, Must
Kauba ID: 8636821

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Extender elektripoolis Könner &Söhnen KS CRM-30M, 30m

Könner & Söhnen® pikenduskaablid on mõeldud kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes, ehitusobjektidel, põllumajanduses, samuti kõrge õhuniiskusega piirkondades.

Könner & Söhnen® kaablid on väga vastupidavad ja taluvad nii karme töötingimusi kui ka mehaanilist koormust (löögid, kukkumised, tõstmised).

Need on valmistatud painduvast toitejuhtmest, mille kummist isolatsioonis on 100% vaskjuhtmed, mis tagab vastupidavuse ilmastikumõjudele, UV-kiirtele ja osoonile. Lisaks on need vastupidavad kemikaalidele, määrdeainetele, määrdele ja mineraalõlidele. Pikenduskaablid on leegiaeglustavad ja halogeenivabad ning vähese suitsu ja madala söövitava gaasiga.

Könner & Söhnen® toitekaablite kõrge paindlikkus ja elastsus säilivad madalatel temperatuuridel kuni -40 °C ja kõrgetel temperatuuridel kuni +90 °C, mistõttu need sobivad välitingimustes kasutamiseks. Lisaks sobivad kaablid pikaajaliseks veealuseks kasutamiseks.

KASUTUSALA

Kaabli pikkus on kuni 30 meetrit ja sobib kuni 4 elektriseadme kaugühendamiseks korraga. Seda saab kasutada ehitus- ja remonditöödel, põllumajandustööstuses, tehastes ja ladudes. Saab usaldusväärseks abiliseks telkimisel ja maal.

TÄIELIK KAITSE

Pikenduskaabel on sünteetilisest kummist isolatsiooni ja neopreenkummist ümbrisega, paindumis- ja keerdmiskindel ning säilitab oma elastsuse temperatuuridel -40 °C kuni +90 °C. Kummist pikendusjuhe on täielikult kaitstud niiskuse, UV-kiirte, osooni, kemikaalide ja mehaanilise pinge (löögid, kukkumised, lekked) eest, mis võimaldab seda kasutada igal aastaajal nii sise- kui ka välistingimustes. Mähise pesadel on kaitsekorgid.

RULLIDE DISAIN

Rull on valmistatud spetsiaalsest tugevdatud metallist ja sellel on tugev metallraami struktuur, mis on vastupidav igasugustele kahjustustele. Sellel on ergonoomiline kummist käepide mugavaks transportimiseks, kaabliklamber, hoidik kaabli suuna reguleerimiseks, samuti riiv, mis blokeerib rulli suvalise lahtikerimise. Kaabli pikkus on kuni 30 meetrit ja sobib kuni 4 elektriseadme kaugühendamiseks korraga.

KÕRGE KVALITEETNE TRAAT

Rull sisaldab 100% vasest kaablit 3x2,5mm2 koos kollakasrohelise maandusjuhiga. Ainult vask talub pikaajalisi maksimaalseid koormusi, mis muudab kaabli vastupidavaks ja pikendab selle kasutusiga. Kaabel on TÜV Rheinlandi poolt sertifitseeritud vastavalt standardile EN 50525-2-21, vastab RoHS-ile.

Koguvõimsus (lahtirullitud kaabel) - 3600

Pistik - 1x16А/230V

Kaitsekattega pistikupesad - 4x16А/230V

Kaabel (100% ühistu) - 3x2,5 mm2

Pikendusplaadi pooli materjal - metall

Kaabli pikkus, m - 30

Üldmõõtmed (PxLxK), mm - 290х270х370

Netokaal, kg - 7,8

Täismass, kg - 8,5

Kaitseklass - IP44

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Extender elektripoolis Könner &Söhnen KS CRM-30M, 30m

Kauba ID: 8636821
Kategooria: Pikendusjuhtmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,3 x 0,29 m, 8,5 kg
Maandus: Täpsustamata
Lülitaja: Täpsustamata
Pistikupesa tüüp: 3x2.5mm2
Materjal: Kummist
Pinge: 230 V
Kaubamärk: Könner & Söhnen
Tüüp: Pikendusjuhtmed
Vaade: Könner & Söhnen, pikendusjuhtmed pikendusjuhtmed
Pistikupesade arv: 4
Pikkus: 30 m
Kaitseklass: IP44
Värv: Hall, Must
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Konner & Sohnen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Extender elektripoolis Könner &Söhnen KS CRM-30M, 30m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki