Kärcher Akutoitel tuhaimur AD 2 aku komplektiga

Täpsustused:
Tüüp: Tuhaimurid, paagid
Kauba ID: 5221787

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kärcher Akutoitel tuhaimur AD 2 aku komplektiga

Kärcheri juhtmeta tuhaimur AD 2 Battery muudab tuha eemaldamise kaminatest, pelletiküttesüsteemidest või söegrillidest äärmiselt mugavaks. Vajaliku võimsuse tagab Kärcheri võimas vahetatav 18 V Battery Power aku, mille reaalajatehnoloogia Real Time Technology abil kuvatakse aku integreeritud LCD-ekraanile allesjäänud tööaeg. Nutikad uuendused, näiteks tõhus filtripuhastusfunktsioon ReBoost, mis toimib vaid nupuvajutusega, tagavad alati püsivalt kõrge imemisvõimsuse. Suurem mustus, tuhk ja isegi väikesed tolmuosakesed imetakse kindlalt imurisse – tänu viltusele käsitorule saab seda teha ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Kaetud metallist valmistatud painduv imivoolik ning tulekindel 14-liitrine kogumiskonteiner tagavad maksimaalse ohutuse. Ning töökindla lapiku kurdfiltriga, millel on ka metallist eelfilter suurema mustuse kogumiseks, jääb tolmuvabaks ka masinast väljapuhutav õhk. Pärast töö lõpetamist saab imivooliku paigutada seadme korpusel olevasse süvendisse, mis tagab seadme ruumisäästliku hoiustamise. 

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Kärcher Akutoitel tuhaimur AD 2 aku komplektiga

Kauba ID: 5221787
Kategooria: Kaminate ja ahjude tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,38 x 0,343 x 0,431 m, 6,617 kg
Tüüp: Tuhaimurid, paagid
Vaade: Karcher, tuhaimurid, paagid kaminate ja ahjude tarvikud
Kaubamärk: Karcher
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kärcher Akutoitel tuhaimur AD 2 aku komplektiga
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki