Xiaomi Smartmi Smart Fan Heater nutikas konvektsioon õhukütteseade koos ventilaatoriga (ZNNFJ07ZM)

Täpsustused:
Tüüp: Konvektsioon
Võimsus: 2000 W
Kauba ID: 70977
7380
Lisa korvi
771 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 9. maist

000

Postkontor

Reedel, 10. maist

199

Kuller

Reedel, 10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 10. maist

199

Kuller

Reedel, 10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Xiaomi Smartmi Smart Fan Heater nutikas konvektsioon õhukütteseade koos ventilaatoriga (ZNNFJ07ZM)

Smartmi küttekeha koos ventilaatoriga
Täiustatud konvektsioon kütteseade soojendab iga ruumi kiiresti ja tõhusalt. Uuenduslikud lahendused (WIFI) ja seadme disain võimaldavad selle potentsiaali maksimaalselt ära kasutada, et saaksite alati nautida õiget temperatuuri.

Soojus igasse ruumi
Lai, 90-kraadine õhujaotussüsteem võimaldab kiiresti ja täpselt kütta iga ruumi. Ventilaatoril on automaatne tagurpidine funktsioon. Sooja õhu väljapuhumine kuni 1,5 m kaugusele annab sellele stabiilse voolu, nii et soojus jõuab igasse nurka.

Kiire tegevus
Keraamiline PTC küttesüsteem, tohutu 2000 W võimsusega, see hakkab temperatuuri tõstma alles 3 sekundit pärast käivitamist ja 10 sekundi pärast saavutab stabiilse töötaseme. Koos tõhusa õhujaotuse režiimiga soojendab kütteseade ruumi soovitud temperatuurini väga lühikese ajaga.

Mootori vaikne töö
Vaatamata õhujaotuse põhimõttele töötab seade väga vaikselt. Kasutades spetsiaalse kujuga ventilaatori laba, on mootor loodud tekitama minimaalset müra. Vaatamata 36 dB vaiksele tööle jääb kütteseade äärmiselt tõhusaks.

„Green“ disain
Seadme valmistamisel on kasutatud keskkonnasõbralikke materjale, mis vastavad EL RoHS direktiivile, mis ei luba kasutada tervisele ega keskkonnale kahjulikke aineid. Samal ajal kasutatav ABS polükarbonaatmaterjal on ülimalt kauakestev ja vastupidav kõrgetele temperatuuridele.

Juhtmevaba juhtimine
Kütteseadet saab puldiga juhtida isegi voodist. Minimalistlik, väike kontroller on disainitud nii, et seda oleks lihtne kasutada. Pole vaja seda otse küttekehale suunata, 2,4 GHz kaugjuhtimispulti saab juhtida igast asendist.

Lihtsustatud töörežiimid
Lihtne ja intuitiivne viis valida kahe peamise režiimi vahel: soe ja keskmine kuumus. Lisaks on seadmel neli eelseadistatud töörežiimi, erinevad tööaja ja õhutemperatuuri seadistused, mis on loodud vastama iga kasutaja vajadustele.

Turvasüsteemid
Kütteseadmel on maksimaalse mugavuse tagamiseks spetsiaalsed kaitsed. Kui seade kuumeneb üle või läheb ümber, lülitab turvasüsteem automaatselt voolu välja ja kütteseade lülitub välja. Lapseluku saab sisse lülitada ka ühendades küttekeha „Xiaomi Home“ programmiga WIFI kaudu.

Eelised:

  • Võimsus: 2000 W
  • Toiteallikas: 220-240 V ~ 50/60 Hz;
  • Integreeritud ventilaator;
  • Müratase:  36 dB;
  • Kütterežiimid: 2
  • Neli automaatset töörežiimi;
  • Taimer;
  • Automaatne ümberpööramine;
  • uhtmevaba võrgu liides: jah, Wi-Fi 2,4 GHz;
  • Juhtimise rakenduse „Xiaomi Home“ kaudu: jah (Android, iOS);
  • Lapselukk;
  • Kaitse ülekuumenemise eest;
  • Ümberminemise kaitse;
  • Komplektis: küttekeha, pult;
  • Mõõdud: 230 x 220 x 608 mm;
  • Kaal: 4 kg;
  • Materjal: ABS, metall;

Xiaomi

Xiaomi sisenes riistvarasegmendi turule koos Mi One telefoni tutvustamisega 2011. aastal. Xiaomi meeskond keskendus kvaliteetsete seadmete väljatöötamisele ja müümisele madalamate kuludega kui tol ajal turul olevad konkurendid. Nad soovisid teenida tulu nii oma teenustest ja nende sisust.
Täna müüb ettevõte lisaks mobiiltelefonidele ka palju muud: mobiilirakendusi, sülearvuteid, kodutehnikat ja nutikodu seadmeid.
Sõna "Xiaomi" tähendus on "Soros" ja vähesed teated näitavad, et see tähendab ka "riisi". Lei Jun seob sõna "Xiao" budistliku kontseptsiooniga, et "üks riisitera on sama suur kui mägi", mis näitab ettevõtte mentaliteeti.
Ettevõtte logo, valgele taustale kirjutatud sõna "MI", on paigutatud oranži ristkülikusse. "MI" tähistab "mobiilset internetti" ja Xiaomi mainis, et seda võib lugeda kui "võimatut missiooni", kajastades kõiki väljakutseid, mida ettevõte on seni kogenud.
Xiaomi visioon on muuta kvaliteetne tehnoloogia kõigile kättesaadavaks ja ettevõtte moto on "" Innovatsioon kõigile ". Ettevõte võimaldab seda oma kvaliteetsete toodete ja suurepäraste teenustega. 

Xiaomi Smartmi Smart Fan Heater nutikas konvektsioon õhukütteseade koos ventilaatoriga (ZNNFJ07ZM) Xiaomi

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Xiaomi Smartmi Smart Fan Heater nutikas konvektsioon õhukütteseade koos ventilaatoriga (ZNNFJ07ZM)

Kauba ID: 70977
Kategooria: Küttekehad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,42 x 0,24 x 0,64 m, 4,6 kg
Ventilaator: Jah
Taimer: Jah
Termostaat: Elektrooniline
Värv: Valge
Kõrgus: 60.8 cm
Laius: 22 cm
Sügavus: 23 cm
Nutifunktsioon: Jah
Tüüp: Konvektsioon
Vaade: Xiaomi, konvektsioon küttekehad
Võimsus: 2000 W
Kaubamärk: Xiaomi
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xiaomi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Xiaomi Smartmi Smart Fan Heater nutikas konvektsioon õhukütteseade koos ventilaatoriga (ZNNFJ07ZM)
4.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Dzmitry V.
27.05.2022

Kütab suurepäraselt ja soojendab kiiresti keskmise suurusega ruumi. Saab juhtida Mi Home rakenduse kaudu. Ainuke asi on see, et seadme piirkond on Singapur. Ostmisel kaaluge seda.

VYTAUTAS L.
26.05.2022

Kauba hinna ja kvaliteedi suhe on hea (8 10-st). See toimib hästi.

Žilvinas D.
13.05.2022

Minimalistlik disain sobib ideaalselt interjööri, soojendab suurepäraselt, võib-olla lihtsalt veidi liiga valjult, kuid märkamatult. Teil on 2 soojustaset, mida soovite rohkem rahulolu pakkuda

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki