Juhtmeta löökjuht Bosch GDX 18V-180 18 V akuga ilma laadijata

Täpsustused:
Tüüp: Akuga lööktrellid
Kauba ID: 8906576

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Juhtmeta löökjuht Bosch GDX 18V-180 18 V akuga ilma laadijata

Tarnekomplekt: - 1x DeWalt DCS 355 aku ostsillaator - 1x 31 x 43 mm puidu saeleht - 1x 31 x 43 mm saeleht puidule naeltega - 1x lihvplaat - 25x liivapaber (K60, K120, K240) - 1x Multifit tarvik adapter - 2x DeWalt DCB 184 18 V 5,0 Ah aku - 1x DeWalt DCB laadija - 1x DeWalt TSTAK II ümbris - 1x universaalne sisestus Tootekirjeldus: DCS 355-ga pakub DeWalt võimsat harjadeta juhtmeta multitööriista. Tänu spetsiaalsele tööriistahoidjale on kiire, lihtne ja tööriistavaba tarvikute vahetus võimalik igal ajal. Tänu täpselt reguleeritavale lülitile ja kahe käepideme asendile pakub masin täiuslikku rakendusjuhtimist. Tööriista otsa külge on kinnitatud LED-töölamp, mis valgustab tumedamaid tööpiirkondi ja võimaldab seega täpseid töötulemusi ka pimedamates kohtades. Ühelt poolt tagab harjadeta mootor kompaktsema disaini ja teisalt seadme pikema tööea, kuna põhiline kuluv osa jääb ära süsinikharjade puudumise tõttu. DeWalt on juhtiv elektritööriistade tootja, mida iseloomustavad eelkõige pikad traditsioonid ja kõrge töökvaliteet. Tehnilised andmed: Tootja: DeWalt Tootja tähistus: DCS 355 Pinge: 18 volti Võnkumine minutis: 0-20 000 mootor Toote tüüp: harjadeta Lüliti tüüp: muutuv kahe käepidemega kiirenduslüliti Tööriistavaba lisaseadmete vahetus: jah Kaal: 1,06 kg Helirõhutase : 86 dB(A) Helivõimsuse tase: 97 dB(A) Ebamäärasus (K): 3 dB(A) Vibratsiooniemissioon: 16,1 m/s² Määramatus (K): 1,5 m/s²

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Juhtmeta löökjuht Bosch GDX 18V-180 18 V akuga ilma laadijata Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Juhtmeta löökjuht Bosch GDX 18V-180 18 V akuga ilma laadijata

Kauba ID: 8906576
Kategooria: Akutrellid, puurid ja kruvikeerajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,5 x 0,5 m, 2 kg
Kaubamärk: Bosch
Pöörete arv: 0 - 2800 min-1
Tüüp: Akuga lööktrellid
Vaade: Bosch, akuga lööktrellid akutrellid, puurid ja kruvikeerajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmeta löökjuht Bosch GDX 18V-180 18 V akuga ilma laadijata
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki