Reguleeritavad toed suurtele plaatidele Montolit Atlas, 2 tk

Täpsustused:
Kauba ID: 9309546

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Reguleeritavad toed suurtele plaatidele Montolit Atlas, 2 tk


Plaadihoidja käsitsi plaatide lõikamismasinatele Montolit Atlas

Toed sobivad enamiku tootjate käeshoitavatele plaadilõikuritele.

Tugede kõrgus on kergesti reguleeritav ja vedrude pinge reguleeritav, seega saab seda kohandada erinevat tüüpi plaatide lõikamiseks.

Omadused:
Mütoloogias hoidis „Atlas“ kogu maailma raskust enda õlgadel ja nüüd aitab „Montolit“ „Atlas“ teil hõlpsasti "hoida" suuremas formaadis plaate
Plaatide suuruse ja kaalu kasvades muutub järjest olulisemaks ülesanne tagada nende stabiilsus täpsete lõikeoperatsioonide ajal. Sellele vajadusele reageerides esitleb „Brevetti Montolit“ parimat elastset tugilahendust Atlase.
„Atlas“ on reguleeritava kõrgusega, mistõttu on see ideaalne turul kõige populaarsemate plaadilõikurite jaoks. Kuid see, mis eristab seda "ainsa omalaadse tootena", on selle ainulaadne omadus: tihenduse peenhäälestus. Seda saab tugevamaks seada, et pakkuda tugevat tuge suurtele või paksudele plaatidele, või pehmendada pehmemate keraamiliste plaatide või õhukeste plaatide saamiseks.
„Atlas“ tagab plaadi õige asendi lõikelaual ka üleulatuvate või tsentrist väljas diagonaalsete lõigete tegemisel. See uuendus tagab kõrgeima lõikekvaliteedi, sundimata operaatorit hõivama ebamugavaid või ebapraktilisi asendeid. Igapäevaste probleemide lahendamiseks loodud Atlas sisaldab täiustatud lahendusi, muutes selle plaatijate jaoks asendamatuks tarvikuks. 
See ei täida mitte ainult "vahepealse" rolli, vaid ka progressiivset amortisaatorit, mis on kohandatud konkreetsetele tehnilistele nõuetele. See mitte ainult ei hõlbusta plaatide täpset paigutamist lõikamise ajal, vaid aitab plaatidel ka eraldamise ajal õrnalt maanduda, pakkudes optimaalsete tulemuste saavutamiseks vajalikku elastset tuge.
Kuigi paljud professionaalsed plaadilõikurid pakuvad erinevaid tugimehhanisme või tugesid, on suurte ja paksude keraamiliste formaatide levik muutnud need suuruse ja tugitugevuse poolest ebapiisavaks. Atlas lahendab selle probleemi lõplikult. Tänu oma mitmekülgsusele saab seda hõlpsasti integreerida praegu turul olevate juhtivate professionaalsete masinatega. 100% taaskasutatavast ABS-st valmistatud see pakub erakordset vastupidavust löökidele ja äärmuslikele ilmastikutingimustele, muutes selle praktiliselt hävimatuks.
Igas müügipakendis on kaks vedrutuge, mis mahutavad stabiilselt igasuguse formaadi plaadid.
Kooskõlas „Brevetti Montolit“ käsitöötraditsiooniga on „Atlas“ kaitstud rahvusvaheliste patentidega.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Reguleeritavad toed suurtele plaatidele Montolit Atlas, 2 tk

Kauba ID: 9309546
Kategooria: Elektrilised saed, ketassaed ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,3 x 0,1 m, 1 kg
Tüüp: Multifunktsionaalne
Vaade: MONTOLIT, multifunktsionaalne elektrilised saed, ketassaed ja tarvikud
Kaubamärk: MONTOLIT
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Montolit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Reguleeritavad toed suurtele plaatidele Montolit Atlas, 2 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki