Bosch Metallist pöörlev puur

Täpsustused:
Tüüp: Kruvi- ja keermekomplektid
Ettenähtud: Puurimisvahendid
Kauba ID: 9964602

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Bosch Metallist pöörlev puur

Bosch HSS-Co keerdtrellil 2608585879 on roostevaba terase puurimisel pikk kasutusiga. Selle tagavad suurepärase pinnakvaliteedi, kulumiskindluse ja kuumakaitsega metallisulam koobaltiga ja tahke HSS-terasest lihvimine. Kaks lõikeserva ja kaks spiraalset soont eemaldavad kiiresti puurimislaastud ja pikendavad seeläbi ka kasutusiga. Keerdpuur HSS-Co puurib legeeritud ja legeerimata terast, roostevaba terast, malmi, happe- ja kuumakindlat terast ja kõva plasti. Ristpinnaga puuriots võimaldab aktiivset puurimisviisi ja täiuslikku tsentreerimist ilma ekslemiseta. Vars on silindriline (varre läbimõõt vastab puuri läbimõõdule). Seda kasutatakse näiteks puuride ja puuride/keerajate puhul. See sobib juhtmega või akutrellidele mõeldud silindriliste puuripadrunidega. Tootenr: 1852873

Tüüp Keerdpuur
EAN 3165140521147
Tootja nr. 2608585879
Valmistatud Hiina
Sobilik Trellid, kruvikeerajad, pinktrellid
osade arv 10 tükki
hukkamine tsentreeriva otsaga
konteiner Plastikkarp
Materjali sobivus Alumiinium, lehtmetall, INOX roostevaba teras, malm, plast, vask, metall, teras
Tööriistahoidja Standardne puuripadrun, võtmeta puuripadrun
Pistiku võlli Ø 3,5 mm
Suurus O 3,5 mm
Töö pikkus 39 mm
üldpikkus 70 mm
materjalist HSS-Co (legeeritud koobalt)
Lisainformatsioon HSS-Co keerdpuur on toodetud vastavalt standardile DIN 338. See kuulub puuritüüpi N (väike külgkaldenurk), mille puuritipp on 135 kraadi ja läbimõõdu tolerants h8.

Bosch

"Bränd pole pelgalt aksessuaar, bränd on peamine." - Robert Bosch.
Bosch - loodud kogu eluks.
"Bosch" grupp on juhtiv ülemaailmne tehnoloogia ja teenuste pakkuja. Selles töötab ülemaailmselt 395 000 töötajat (2020. aasta andmed).
Bosch'i tegevus on jaotatud mitmeks ärisektoriks, põhisektor pakub nutikodude jaoks uuenduslikke lahendusi ning pürgib jätkusuutliku, turvalise ja põneva tuleviku poole, tuginedes teadmistele anduritehnoloogia, tarkvara ja teenuste valdkonnas. Boschi kontserni strateegiline eesmärk on elustiili lihtsustamine, kasutades tehisintellekti (AI) sisaldavaid või eraldi välja töötatud tooteid ja lahendusi. Bosch parandab kogu maailmas elukvaliteeti oma innovaatiliste toodete ja teenustega. Lühidalt - Bosch arendab "loodud kogu eluks" tehnoloogiat.
Boschi kasumit kasutatakse heategevusorganisatsioonide kaudu jätkusuutliku ja pikaajalise tuleviku tootmiseks ühiskonnale, keskkonnale ja tulevastele põlvedele. "
 

Bosch Metallist pöörlev puur Bosch

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Bosch Metallist pöörlev puur

Kauba ID: 9964602
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,27 x 0,24 x 0,25 m, 0,5 kg
Tüüp: Kruvi- ja keermekomplektid
Vaade: Bosch, kruvi- ja keermekomplektid käsitööriistad
Ettenähtud: Puurimisvahendid
Kaubamärk: Bosch
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bosch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Bosch Metallist pöörlev puur
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki