Dušiuks Ravak Pivot PDOP2 100

Täpsustused:
Tüüp: Swing dušiuksed
Värv: Valge
Kõrgus: 190 cm
Kauba ID: 3978532

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Dušiuks Ravak Pivot PDOP2 100

  • Mõõdud: PDOP2 100, 110, 120 cm / PPS 80, 90, 100 cm

Värvivalik:

  • valge (valge raam, kroomitud käepidemed ja hinged)
  • valge / valge (raam valge, käepidemed ja hinged valged)
  • läikiv kroom (läikiv raam, kroomitud käepidemed ja hinged)
  • satiin (satiinraam, satiinist käepidemed ja hinged)
  • must (raam must, käepidemed ja hinged mustad) 
  • turvaline klaasist vitraaž: 6 mm; Transparent

Dušiukse 180° pööramine annab teile vasak-/parempoolse sissepääsu võimaluse. Paigaldatav vannitoa plaaditud nurka, alustele RAVAK ANGELA, PERSEUS, PERSEUS PRO, PERSEUS PRO FLAT, PERSEUS PRO CHROME, GIGANT PRO, GIGANT PRO FLAT, GIGANT PRO CHROME või lihtsalt duši või trapikanaliga põrandale. Kahe fikseeritud seinaga PPS-i kombinatsioon võimaldab luua "П"-tüüpi dušikabiini. Reguleeritav profiil PNPS võimaldab toodet 20 mm võrra laiendada, mis võimaldab dušiuksel ideaalselt kohanduda kuni 4 cm mõlemal küljel olevate ehituslike ebatasasustega. Saab teha ebatüüpilise duši ukse ja fikseeritud seina.

Valge / valge märgistusega tootel on valge raam ning tihvtid ja käepidemed, muud toote osad, tihvtid ja käepidemed on satiindisainiga.

Enne toote paigaldamist lugege palun tehnilist dokumentatsiooni "Andmete allalaadimise" kontol; konkreetse toote nimetuses olev number ei näita selle tegelikke mõõtmeid.

Ravak

Ravak on bränd, mis asutati 1991. aastal Tšehhi Vabariigis kaasaegsetele dušinurkadele, traditsioonilistele vannidele ja massaažisüsteemidega vannidele, valamutele, segistitele ja muule vannitoavarustusele.
Alates selle loomisest on kaubamärk kaasanud kaks Tšehhi perekonda, Vařekových ja Kreysových. Nimes Ravak esinevad just nende perekondade initsiaalid. Nad on endiselt seotud Ravaki ettevõtte juhtimisega, on huvitatud kõige uuenduslikumatest lahendustest ja integreerivad need oma vannitoa tootevalikusse.
Ravaki visioon on muuta iga vannituba mitte ainult stiilseks, vaid ka praktiliseks ja igapäevastele vajadustele vastavaks.
Moodsa vannitoatehnika ja mööbli trende analüüsides mõistab Ravak aga, et esteetika ja kaasaegne disain on uute kodumasinate valikul sama olulised. Seetõttu on Ravaki vannitoaseadmete iga omadus hoolikalt läbi mõeldud ja tunnustatud mitte ainult maailmaturul, vaid ka teistes riikides. Ravak valib kaasaegsed, ajakohased ja kvaliteetsed materjalid, mis kestavad aastaid.

Dušiuks Ravak Pivot PDOP2 100 Ravak

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Dušiuks Ravak Pivot PDOP2 100

Kauba ID: 3978532
Kategooria: Dušiseinad ja dušiuksed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,97 x 1,93 x 0,06 m, 32,8 kg
Laius: 97-101 cm
Tüüp: Swing dušiuksed
Vaade: Ravak, swing dušiuksed dušiseinad ja dušiuksed
Kaubamärk: Ravak
Värv: Valge
Kõrgus: 190 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ravak tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dušiuks Ravak Pivot PDOP2 100
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki