Keraamiline valamu Franke Kubus, KBK 110-40, Magnolia

Täpsustused:
Tüüp: Keraamika
Laius: 445 mm
Sügavus: 445 mm
Kauba ID: 6227977
44400
Lisa korvi
1678 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Keraamiline valamu Franke Kubus, KBK 110-40, Magnolia




Tööpinda süvistatav 4 mõõtmeline valamu;

Valmistatud patenteeritud Fracerami keraamikast

Kauapüsiv, tugev, eriti vastupidav

Hügieeniliste omadustega läikiv keraamika

7 värvi valikus

Lihtsalt kondatavad tarvikud

Kerge ja lihtne hooldus

Kauapüsiv originaalvärvus.



Fraceram - eriti tugev pind


Franke keraamilised valamud on valmistatud Fraceramist - äärmiselt vastupidavast erimaterjalist. Traditsiooniliste keraamiliste valamutega võrreldes on Franke keraamilise valamu pind väga kõva ja vastupidav, nii et see jääb esemete lõikamisel või kukkumisel alati kahjustamata.

Jaukurai Franke Fraceram MTK

 



Grundmaterialien_4c

Kauapüsiv, tugev, eriti vastupidav


Fracerami keraamika on enneolematu vastupidavusega materjal, vastupidav kõrgetele temperatuuridele, külmale ja otsesele päikesevalgusele. See ei kriimu ega tuhmu. Erinevalt traditsioonilisest keraamikast ei muutu Fracerami keraamika omadused isegi siis, kui seda kasutatakse rasketes tingimustes või kui esemed sellele kukuvad. Selle vastupidavuse tõttu on Fracerami keraamika erakordselt kauakestev ja kvaliteetne materjal, mida kasutatakse valamute valmistamisel, mille kuju ja omadused ei muutu väga pikka aega.





Keraamika, millel on hügieenilised omadused


Fraceram on ideaalne materjal valamute jaoks, mille puhtuse ja hügieeni nõuded on kõige rangemad. Toiduainete puhastamisel ja toidu valmistamisel ning nõude, pottide ja tasside pesemisel tuleb kasutada hügieenilisi ja kergesti hooldatavaid materjale. Fraceram on kvaliteetne aine, millel pole ei lõhna ega maitset. Kuna Fracerami keraamika on valmistatud spetsiaalsest massist, mis on valmistatud looduslikest toorainetest keerukate tehnoloogiate abil, on see väga tugev ja selle pinnal on hügieenilised omadused.




Franke Fraceram Patentas

Kauapüsiv läikiv disain


Keraamika sulandub harmooniliselt igasse elukeskkonda - sobib hästi puristliku, moodsa või maalähedase köögiga. Eksklusiivne roostevabast terasest ekstsentriline ventiililüliti annab valamule täiendava kujunduse aktsendi ja suurendab selle funktsionaalsust.


Suurepärane sile pind


Fracerami keraamiline glasuur on eriti sile, mistõttu on seda lihtne puhastada. Toidu valmistamisel ei kogune selle pinnale mustust ega lõhnu, nii et valamu jääb alati hügieeniliseks.





Mis on ventiil ja kuidas valida?


Me nimetame ventiiliks valamukorki, ülevoolutoru ja torujuhtmega ühendatud osa.


Tavaliselt kuulub see lihtne mehhanism kivimassist valamu komplekti. Tavaliselt kuulub see lihtne mehhanism kivimassist valamu komplekti. Ekstsentrilist ventiili reguleerib nupp, mis on paigaldatud valamule või tööpinnale. 


Ekstsentrilist ventiili reguleerib nupp, mis on paigaldatud valamule. Enamike Franke kivimassist valamutega on ekstsentriline ventiil komplektis.

Jaukurai_Franke_ekscentriko_rankenele_600x345



Franke spalvos

Franke Fraceram lai värvivalik


Kokku toodetakse 7 värvitoonis keraamilisi valamuid (mõnd seeriat - vähem).



    • Onyx - must värv, tumedam varjund

    • Graphit - grafiit

    • Anthrazit Matt - matt antratsiit värv

    • Perlgrau Matt - matt pärlhall

    • Glacier - lumivalge

    • Magnolia - kollane magnoolia

    • Cashmere - õrnalt pruun kašmiiri värv


Igale värvilisele valamule saab kohandada samat värvi Franke segistit.

Franke asutati 1911. aastal. Esimesed Franke valamud loodi 1931. aastal.
Praegu on Franke juhtiv kraanikausside tootja kogu maailmas. Praeguseks on ettevõte tootnud üle 50 miljoni valamu. Franke pakub oma klientidele väga laia tootevalikut: lisaks roostevabast terasest või graniidist valamutele on toodete seas ka veesegistid, seebidosaatorid, õhupuhastid, jäätmete sorteerimissüsteemid ja toidujäätmete purustajad. Franke investeerib lisaks toodetesse endidesse ka teadustöösse. Ligi 70% Franke valamutest on valmistatud roostevabast terasest, mille pind on kergesti puhastatav, materjal on 100% taaskasutatav, korrosioonikindel, omab antiseptilisi omadusi ega muuda toidu maitset.
Franke tooted on äärmiselt kvaliteetse, usaldusväärse ja kaasaegse disainiga, mis on suurepärane ja jätkusuutlik valik igale köögi töötasapinnale.
Viimased Franke valamu mudelid kasutavad integreeritud ventiili, mis on mustuse kogumise ennetamiseks valamusse sisse ehitatud. Saadaval on ka reguleeritavad ventiilid, mis võimaldavad kraanikaussi avada ja sulgeda, keerates vastavat nuppu. Franke kaubamärk püüdleb eksklusiivsuse poole, keskendudes tugevalt innovatsioonile ja klientide rahulolule. 

Keraamiline valamu Franke Kubus, KBK 110-40, Magnolia

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Keraamiline valamu Franke Kubus, KBK 110-40, Magnolia

Kauba ID: 6227977
Kategooria: Köögivalamud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,3 m, 5 kg
Kaubamärk: Franke
Värv: Beež
Tootjamaa: Saksamaa
Tüüp: Keraamika
Vaade: Franke, keraamika köögivalamud
Laius: 445 mm
Sügavus: 445 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Franke tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Keraamiline valamu Franke Kubus, KBK 110-40, Magnolia
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki