Lauaventilaator Duux DXCF07

Täpsustused:
Ventilaatori tüüp: Lauaventilaatorid
Võimsus: 27 W
Pöörlemise võimalus: Jah
Kauba ID: 163512

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lauaventilaator Duux DXCF07

  • Võimas alalisvoolumootor;
  • Äärmiselt madal energiatarve: 2–27 W;
  • Väga vaikne: 13-50 dB;
  • Optimaalne õhuringlus: 190m³/h;
  • Horisontaalne kõikumine: 90⁰;
  • Vertikaalne kõikumine: 80⁰;
  • Märkus: vertikaalne võnkumine algab alles 30 sekundit pärast sisselülitamist;
  • 3 kiiruse seadistust;
  • Puutetundlik juhtpaneel;
  • LED-oleku indikaatorid;
  • Automaatne ajalõpurežiim: 1 ja 3 tundi;
  • Tuule vahemik 7 meetrit;
  • Komplektis kaugjuhtimispult´;
  • 26x26x33 cm;
  • Värv: must.

Duux

DUXX – kõrgeima kvaliteediga kodu õhupuhastusvahendid. Erilist tähelepanu pööratakse disainile ja tehnilistele omadustele. Ettevõte alustas elektrooniliste lapsehooldustoodete tootmisega. Seoses kasvava nõudlusega õhupuhastite järele on DUXX aga laiendanud oma tootevalikut ja toodab nüüd õhupuhastiid, mis sobivad igaks aastaajaks. See tagab teile aastaringselt puhta õhu kodu. DUXX tootevalikusse kuuluvad õhupuhastid, -niisutid, -kuivatid, aromaatsed difuusorid, küttekehad ja ventilaatorid.
DUXX õhupuhastid tagavad teie kodus puhtama ja tervislikuma õhu. Sisseehitatud HEPA- ja aktiivsöefiltrid ning ionisaator filtreerivad õhus olevad osakesed ja puhastavad õhku. Aktiivsüsi eemaldab ka kahjulikud gaasid ja ebameeldivad lõhnad, nagu tubakasuits. Täiendav öövalgustus loob lisamugavuse nii õhtul kui öösel. Kui soovid veelgi paremat õhukvaliteeti, võid valida seadme, mis mitte ainult ei puhasta, vaid samal ajal ka niisutab siseõhku – DUXX AirWasher.
DUXX õhuniisutajad värskendavad teie kodu õhku ja tagavad õige õhuniiskuse taseme. Need on kerged, mugavad, nii et neid saab hõlpsasti soovitud kohta teisaldada. Ultrahelitehnoloogia tekitab jaheda udu vaid mõne sekundiga ning täislaetud õhuniisutaja võib töötada kuni 10 tundi. Lisafunktsioonid nagu reguleeritav niisutusintensiivsus, paagi täitumise hoiatus ja automaatne väljalülitus muudavad need seadmed igapäevaseks kasutamiseks ülimugavaks.
DUXX ventilaatorid tagavad teie koju värske ja jaheda õhu. Neid ventilaatoreid valides ei tõmba kõrvalised helid teie tähelepanu, sest õhk ringleb teie valitud suunas ja seadmed töötavad üsna vaikselt. Need õhuventilaatorid on kohandatud igaühe vajadustele, alates väiksematest seadmetest, mida saate oma laual või voodi kohal hoida, kuni võimsate seadmeteni, mida saate reguleerida soovitud kõrgusele ja tugevusele. Nendel ventilaatoritel on kaasaegne disain, nii et need sobivad ideaalselt igasse interjööri ja muutuvad iga ruumi aktsendiks.
DUXX õhujahutid annavad teie kodule lisavärskust! Õhujahuti puhub õhku läbi vett imava filtri, tekitades jaheda tuule. Kui õhujahuti töötab, võib see välisõhku jahutada kuni 5 kraadi võrra. Need seadmed on ka moodsa disainiga, kauakestvad, väikese energiatarbimisega, nii et saad neid isegi USB-kaabli abil laadida ja kasutada kõikjal, kuhu lähed.
DUUX - puhas ja tervislik koduõhk aastaringselt!

Lauaventilaator Duux DXCF07 Duux

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lauaventilaator Duux DXCF07

Kauba ID: 163512
Kategooria: Ventilaatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,295 x 0,295 x 0,385 m, 3 kg
Kiirused: 3
Labade diameeter: 26 cm
Kaldenurga reguleerimine: Jah
Taimer: Jah
Kaugjuhtimispult: Jah
Värv: Must värv
Ventilaatori tüüp: Lauaventilaatorid
Vaade: Duux, lauaventilaatorid ventilaatorid
Võimsus: 27 W
Pöörlemise võimalus: Jah
Kaubamärk: Duux
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Duux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (2)

Lauaventilaator Duux DXCF07
4

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

50%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Kiril P.
03.03.2023

Ventilaator maksis 68 €. Selle hinna eest ootaks kõrgemat kvaliteeti. Vaikselt töötab ainult kõige madalamal kiirusel (aga siis puhub muidugi kõige vähem). Kuid isegi siis teeb see mitte eriti meeldivat häält. Näiteks öösel ei tahaks seda tööle jätta. Igatahes ma ütleks, et pole paha fänn, aga selle hinnaga ma seda enam ei ostaks ja teistele ka ei soovitaks.

DALIA J.
02.08.2021

Hind vastab kvaliteedile. Aitäh.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki