Termokile aknale Tesa ThermoCover 1,7mx1,5m

Täpsustused:
Tüüp: Tihendusribad
Maht: 1700 ml
Kauba ID: 8048680

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Termokile aknale Tesa ThermoCover 1,7mx1,5m

Paljudel vanadel kodudel on vähemalt veel üks aken, mis ei vasta kaasaegsetele isolatsioonistandarditele. Tesa "Thermo Cover" on akendele ainulaadne kleepuv isolatsioonikile. See toimib isoleeriva turvakilena, mis suudab asendada puuduvat 2 klaaspinda.
See isoleeriv aknakile vähendab tõhusalt tüütut akende kondenseerumist. Lisatud kahepoolne teip võimaldab kiiret ja lihtsat paigaldust. Ühtalseks kinnitamiseks on mugav kasutada fööni.
Tesa tootja akna isolatsioonikile sobib suurepäraselt akende või katuseakende katmiseks, vähendamata valguse ülekandumist.
Nagu klaasi kohta on teada, kiirgab soojus väljapoole, mis suurendab oluliselt soojuskulusid. Tänu pakutavale kilele ei saa te mitte ainult oma maja või ruumi soojendada, vaid saate ka vähendada oma küttekulusid.
Kasutamise instruktsioon: 

  • Kile liimitakse aknaraami külge spetsiaalse teibi abil.
  • Ühtkaseks kile jaotamiseks kasutage fööni.

Ekspertide sõnul peetakse klaasi kõige olulisemaks soojuskaotuse allikaks kogu hoones. Kogu klaasist eralduv soojus - mõjutab oluliselt soojuse maksumuse märkimisväärset tõusu.
Tänu kilele luuakse aknale täiendav õhutihend, mis takistab külma õhu sisenemist, nii et teie kodu muutub soojemaks ja teie soojuskulud oluliselt vähenevad.
Kile kaitseb klaasi ka udu eest. Kile kaitseb akende pinda tänu oma uduvastastele omadustele ning kasutab seda omadust, et kile soojustakistus on mitu korda kõrgem kui klaasil. Akna klaaspind muutub palju soojemaks ja ruumi niiskus koguneb ja kondenseerub kõrgemal temperatuuril klaasile.
Omadused: 

  • Kile mõõdud: 1,7 m x 1,5 m;
  • Mõeldud ühele aknale;
  • Vähendab efektiivselt klaasi kondensaadi kogust;
  • Loob täiendava õhutihendi;
  • Kile on läbipaistev, seetõttu on see klaasil nähtamatu

Kilega kaetud akent saab puhastada tavaliste klaasipuhastusvahenditega. Oluline on mitte puhastada kuivalt ja mitte kasutada abrassiivseid aineid.

 
Tootja usaldusväärsed lahendused ja suurepärane teenindus aitavad partneritel optimeerida äriprotsesse ja täiustada tooteid. Professionaalsed meistrid aitavad teil saavutada optimaalseid tulemusi ja kasutajad saavad hõlpsasti teha igapäevaseid ülesandeid või viia ellu projekte kodus, kontoris või töökodades.

Üldine tooteinfo: Termokile aknale Tesa ThermoCover 1,7mx1,5m

Kauba ID: 8048680
Kategooria: Ehitusvahud ja silikoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,02 m, 0,02 kg
Tüüp: Tihendusribad
Vaade: Tesa, tihendusribad ehitusvahud ja silikoonid
Kaubamärk: Tesa
Maht: 1700 ml
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tesa tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Termokile aknale Tesa ThermoCover 1,7mx1,5m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki