Vöökott meestele Calvin Klein, must

Täpsustused:
Materjal: Polüuretaan
Käekoti suurus: Väike käekott
Kauba ID: 8992681

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Vöökott meestele Calvin Klein, must

Must Calvin Kleini vöökott on stiilne aksessuaar meestele, kes hindavad kombinatsiooni moekast disainist ja mugavusest. See kott on disainitud nii, et seda oleks mugav kasutada teel või igapäevaseks kasutamiseks, ning sellel on elegantne, minimalistlik esteetika, mis täiendab iga kaasaegset garderoobi. See on ideaalne liikvelolevatele meestele, kes vajavad kompaktset, kuid moekat lahendust hädavajalike asjade kandmiseks.

  • Keerukas kaubamärk: Calvin Klein on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ja trendikindlate aksessuaaride poolest ning see vöökott ei ole erand, peegeldades brändi pühendumust stiilile ja keerukusele.
  • Funktsionaalne disain: see vöökott on ideaalne kombinatsioon mugavusest ja stiilist oluliste asjade kandmiseks, samas kui reguleeritav rihm tagab mugavuse ja mitmekülgsuse.
  • Vastupidav materjal: polüuretaanist valmistatud kott on vastupidav ja kergesti hooldatav, nii et see peab vastu igapäevase kasutamise raskustele ja säilitab oma elegantse välimuse.
  • Elegantne värv: klassikaline must toon muudab selle Calvin Kleini vöökoti mitmekülgseks aksessuaariks, mida saab hõlpsasti kasutada nii igapäevastest väljasõitudest kui ka pidulikumatest üritustest.
  • Kompaktne suurus: Selle koti väike suurus tähendab, et see ei ole mahukas, mistõttu on see ideaalne neile, kes hindavad minimalistlikke, kuid funktsionaalseid moeaksessuaare.

Õlakotid

Õlakott on suurepärane lahendus neile, kes hindavad mugavust ja turvalisust ning kellele meeldib oma riietust stiilsete aksessuaaridega uuendada. Need erinevad teistest käekottidest selle poolest, et neil on pikem, reguleeritav käepide, mida saab üle õla või ümber vöökoha kanda, tagades nii, et teie kõige olulisemad esemed on alati nähtavas kohas. Need on eriti kasulikud reisimisel, sest sõltuvalt koti mudelist saab sinna panna joogi, kaamera või muud vajalikud esemed, mis ei mahuks taskusse. Meie valikus on väikeseid, suuremaid ja eriti mahukaid õlakotte, millel võib olla reguleeritav käepide ning mis sobib teie kehakujule. Õlakotid on valmistatud väga erinevatest materjalidest, nii et kui otsite klassikalisi võimalusi, saate valida erinevate värvidega naturaalsest või kunstnahast kottide vahel, samuti kergemate, tekstiilist, polüestrist kangaste vahel.

Üldine tooteinfo: Vöökott meestele Calvin Klein, must

Kauba ID: 8992681
Kategooria: Õlakotid ja vöökotid meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,29 x 0,2 m, 0,3 kg
Tüüp: Õlakotid
Vaade: Calvin Klein, Õlakotid õlakotid ja vöökotid meestele
Värv: Must
Kaubamärk: Calvin Klein
Materjal: Polüuretaan
Käekoti suurus: Väike käekott
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Calvin Klein tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vöökott meestele Calvin Klein, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki