Meeste jalatsid Viking 000-900, must

Täpsustused:
Jalatsite suurus: 40
Pealismaterjal: Nahk
Sisematerjal: Ei ole täpsustatud
Värv: Must
Kauba ID: 1731312

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Meeste jalatsid Viking 000-900, must

Materjal: nahk, sünteetika.

Tüüp: matkasaapad, talvesaapad.

Värv: must.

Sobib nii meestele, kui ka naistele.

Juhised, kuidas puhastada ja hooldada jalanõusid

Viking

Viking on Norra karmi kliima jaoks kingi valmistanud alates 1920. aastast. Nad teavad, mida laps vajab – et jalad oleksid kuivad ja soojad iga ilmaga! Kuna Norra asub praktiliselt põhjapoolusel, testitakse kõiki jalatsimudeleid erinevates ilmastikutingimustes. Kus iganes laps viibib, mängides õues või jookseb toas, peavad tema jaladnud olema mugavad ja soojad. See on ettevõtte prioriteet! Vikingi jalanõud on mõeldud väljas seiklemiseks ning nendes on kasutatud uuenduslikke kõrgtehnoloogilisi materjale, mis muudavad jalanõud veekindlaks ja hingavaks ning hoiavad jalad soojas. Viking pakub laias valikus jalanõusid talvesaabastest sandaalideni. Ettevõte on välja töötanud tehnoloogia, mis tagab talla haardumise väga erinevate pindadega, nii et võite olla kindel, et teie laps väldib neid saapaid kandes ebameeldivat libisemist. Viking kingad kasutavad spetsiaalseid materjale, mistõttu saab neid masinas pesta maksimaalselt 30 kraadi juures. Enne jalanõude pesemist ärge unustage sisetald eemaldada ja eraldi pesumasinasse panna. Kingad peaksid kuivama loomulikult toatemperatuuril – neid ei tohi kunagi trummelkuivata. Neid on lihtne jalga panna ja ära võtta.

Meeste jalatsid Viking 000-900, must Viking

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Talvesaapad

Kvaliteetsed talvesaapad on hädavajalikud. Need aitavad hoida jalad soojad ja kuivad, eriti kui reisite külmemates riikides lume- ja jääteedel. Esimene samm talvesaabaste valimisel on mõelda nende otstarbe peale. Tavaliselt on kaks valikut: vabaaja talvesaapad, mis sobivad suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks, tööle sõitmiseks ja kergeks õues kasutamiseks. Teised need on rohkem külmale orienteeritud mudelid, mis näevad põhimõtteliselt välja nagu matkasaapad, kuid millel on lisatud isolatsioon ja talveilma tallad. Hea talvesaapas peaks olema soe. Lisaks soojusele on teie talvesaapad mõeldud kaitsma lume ja jää eest. Ja kui te ei kanna lumepükse, on sääre kõrgus väga oluline ja see mõjutab disaini. Hea uudis on see, et talvesaabaste tald ja kummisegu on teistsugune kui nende matkasaabaste sugulastel. Need segud on pehmemad ja ei muutu kõvaks temperatuuri langedes, mistõttu tallad haarduvad jätkuvalt hästi libedatel pindadel, pakkudes suuremat kaitset.

Matkajalatsid

Õigete matkasaabaste valimine on protsess. Teie unistuste matkasaapad peavad olema kooskõlas sellega, kuidas ja kuhu te reisite. Matkasaabastes peavad olema ühendatud matkajalatsite ja jooksujalatsite parimad elemendid. Matkajalatsid on mõeldud kestma kauem (umbes 9-18 kuud rasket kõndimist) kui jooksujalatsid, kuid on tavaliselt veidi raskemad, et pakkuda lisakaitset. Samuti on need veidi jäigemad kui jooksujalanõud. Seega tagab vastupidavus ja kaitse matkajatele parima tasakaalu. Matkasaapad on parema pahkluu pealt rohkem kaetud, mis aitab vältida hüppeliigese nikastusi ning on palju jäigemad, et tagada parem tugi. Matkamise ajal tavaliste tossude või tenniste kandmine on ohtlik, sest te võite mitte ainult oma jala välja väänata, vaid ka ennast vigastada.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Meeste jalatsid Viking 000-900, must

Kauba ID: 1731312
Kategooria: Saapad ja kingad meestele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,49 x 0,14 x 0,3 m, 0,4 kg
Tüüp: Matkajalatsid, Talvesaapad
Vaade: Viking, matkajalatsid saapad ja kingad meestele, Viking, talvesaapad saapad ja kingad meestele
Talla materjal: Sünteetika
Hooaeg: Talv
Tootjamaa: Täpsustamata
Kingade kinnituste tüüp: Paeltega
Teravatipulised kingad: Ei
Kaubamärk: Viking
Jalatsite suurus: 40
Pealismaterjal: Nahk
Sisematerjal: Ei ole täpsustatud
Värv: Must
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Viking tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Meeste jalatsid Viking 000-900, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki