Elektrijalgratas Ecobike LX 500 14,5 Ah Greenway, sinine

Täpsustused:
Raami materjal: Allumiinium
Käikude arv: 10
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: Täpsustamata
Kauba ID: 7296300
2 14500

HAH hind

2 72200
-21%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
8106 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 3. maist

000

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Elektrijalgratas Ecobike LX 500 14,5 Ah Greenway, sinine

Progress on meie tee. Nüüd valite oma ja juhendate neid suurepärase tehnoloogia põhjal. Avastage Ecobike LX500-ga uusi võimalusi ja nautige piiranguteta sõitmist!

Unikaalne LX500 disain ühendab endas kolm meie jaoks olulist tegurit: mugavus, vastupidavus ja ergonoomika. Meie patenteeritud raami geomeetria võimaldab säilitada optimaalset asendit nii lühikestel kui ka pikematel sõitudel. Parem konstruktsioon tagab ohutuse ning kõik vibratsioonid ja põrutused on jaotatud nii, et sõit pakub maksimaalset naudingut. Meil õnnestus saavutada suurepärane tasakaal, asetades mootori õige nurga alla ja aku raami alla. Võite olla kindel, et LX500 sõidab turvaliselt ja enesekindlalt ning tänu raami täielikult integreeritud akule rõõmustab ja üllatab kõiki.

Tugisüsteem, mida Ecobike LX500 sees peidab, on väga nutikas. Ananda® keskmootor toodab kuni 130 Nm pöördemomenti, nii et see masin saab hakkama ka väga järskudel tõusudel. Kuigi potentsiaal on väga suur, otsustab kasutaja ise, kuidas ta sõita soovib ning nutikas liikumise jälgimissüsteem reguleerib ratta jõudlust nii, et see oleks sujuv, kestaks võimalikult kaua ja oleks samal ajal rattasõidule võimalikult lähedal.

Erakordsed võimalused poleks võimalikud ilma täiustatud võimsuseta. Ecobike LX500 toiteallikaks on 48 V Greenway/LG® akud koos nutika BMS-süsteemiga, mis juhib nutikalt aku jõudlust, et hoida seda aastaid heas seisukorras. Valida on kahe tugeva valiku vahel: 14,5 Ah 696 Wh võimsusega ja 17,5 Ah kuni 840 Wh võimsusega. Jälgisime, et jõudu jätkuks.

Värvilise ekraaniga juhtpaneel meeldib teile väga. See oli varustatud hämaraanduriga, mis pimeduse saabudes lülitab ratta tuled automaatselt sisse. Kasutajasõbralik liides pakub lihtsat ja intuitiivset juhtimist ning elektritoe jaoks on palju funktsioone ja konfiguratsioonivalikuid.

Ecobike'is kohtub tehnoloogiline areng kirega jalgrataste vastu. LX500 on selle suurepärane näide – lisaks end tõestanud tehnoloogiale ei saanud sellel puududa ka töökindlad komponendid. Haarduvus on sellise ratta puhul kohustuslik. Selle eest hoolitsesime vedrustushargi RST® OMEGA TNL ja Schwalbe® Big Ben Plus 28x2,15 rehvidega. Kõrge turvalisuse taseme tagavad Shimano MT400 hüdraulilised ketaspidurid. Keskmootoriga el.ratta käiguvahetaja peab olema väga vastupidav. LX500-l kasutasime Shimano Deore mudelit.

Selleks, et LX500 oleks karbist välja võttes kõigeks valmis, oleme selle varustanud täisvalgustuse, porilaudade, tugijala ja mugava Selle Royal® sadulaga.

Ecobike LX500 on loodud selleks, et saaksite ise oma tee valida. Avage end uutele võimalustele, mida selle fenomenaalne tehnoloogia teile pakub!

Üldine tooteinfo: Elektrijalgratas Ecobike LX 500 14,5 Ah Greenway, sinine

Kauba ID: 7296300
Kategooria: Elektrijalgrattad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,05 x 1,1 x 0,26 m, 35 kg
Tüüp: Unisex elektriratas
Kaubamärk: EcoBike
Raami mõõdud: 19 "
Ratta kaal: 29.1 kg
Jalgratta kahvel: RST OMEGA-TNL-29“ 100 mm
Pöiad: Sapimiga tugevdatud kolmekordse seinaga kodarad
Võimsus: 250 W
Sõiduulatus: 150 km
Max kiirus: 45 km/h
Tagavahetaja: Shimano Deore 10-käiguline
Esivahetaja: Pole täpsustatud
Käiguvahetaja: Shimano Deore 10-käiguline
Pidurisüsteem: Shimano MT400
Tagaamordid: Ei
Raami materjal: Allumiinium
Käikude arv: 10
Rataste diameeter: 28 "
Soovitatav pikkusele: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik EcoBike tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Elektrijalgratas Ecobike LX 500 14,5 Ah Greenway, sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki