Jalgrattakott Basil Base XL BAS-11225, must

Täpsustused:
Kauba ID: 7814035
3779

HAH hind

4900
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jalgrattakott Basil Base XL BAS-11225, must

Korv BASIL BASE XL tagumise riiuli jaoks + kinnituskonksud, must teras

Basil Base XL ühendab praktilise disaini elegantsete disainiaktsentidega. See kott, mis on loodud sobima teie ratta taha, võimaldab teil kõike, mida vajate, kaasa võtta. Ükskõik, kas suundute turule värskeid köögivilju varuma või kontorisse oma igapäevaste esmatarbekaupadega, Basil Base annab teile nende hädavajalike asjade jaoks palju ruumi. Spetsiaalsed süvendid võimaldavad lihtsamalt vedruklambriga raami külge kinnitada ja eemaldatav disain tähendab, et saate selle koti ratta parkimisel kaasa võtta, et vältida vargust. Selle koti konksud sobivad ka igat tüüpi kanduritele, muutes selle äärmiselt mitmekülgseks valikuks, mida saab kasutada erinevatel jalgratastel. Basil Base M alusjalgadel on kaitsev viimistlus, mis kaitseb alust ja hoiab ära kulumise aja jooksul. Kui soovite oma asjaajamise ajaks koti ratta külge jätta, saate luku lisada. Veel üks Basili kvaliteetse disainis osa - see on valmistatud kvaliteetsest terasvõrgust, mis tagab selle kuju säilitamise ja kestab kauem. Sellel keskmise suurusega Basil Base kotil on avar 18-liitrine sisemus. Kas otsite midagi erinevas suuruses? Basil Base on saadaval ka M ja L suuruses. Mugav vedruklamber ja konks muudavad selle kinnitamise lihtsaks. Teil on võimalus oma lukk lisada. Veel üks Basili kvaliteetse disainis osa - see on valmistatud kvaliteetsest terasvõrgust, mis tagab selle kuju säilitamise ja kestab kauem. Sellel keskmise suurusega Basil Base kotil on avar 18-liitrine sisemus. Kas otsite midagi erinevas suuruses? Basil Base on saadaval ka M ja L suuruses. Mugav vedruklamber ja konks muudavad selle kinnitamise lihtsaks. Teil on võimalus oma lukk lisada. Veel üks Basili kvaliteetse disainis osa - see on valmistatud kvaliteetsest terasvõrgust, mis tagab selle kuju säilitamise ja kestab kauem. Sellel keskmise suurusega Basil Base kotil on avar 18-liitrine sisemus. Kas otsite midagi erinevas suuruses? Basil Base on saadaval ka M ja L suuruses. Mugav vedruklamber ja konks muudavad selle kinnitamise lihtsaks. Kas otsite midagi erinevas suuruses? Basil Base on saadaval ka M ja L suuruses. Mugav vedruklamber ja konks muudavad selle kinnitamise lihtsaks. Kas otsite midagi erinevas suuruses? Basil Base on saadaval ka M ja L suuruses. Mugav vedruklamber ja konks muudavad selle kinnitamise lihtsaks.

Mõõdud: 52cm x 30cm x 23cm

Kaal: 1,11 kg

Maksimaalne kandevõime: 5 kg

Materjal: teras

Asend jalgrattal: taga

Paigaldus: pakiraamile

Paigaldamine: kinnituskonksud koos vedruga pakiruumi klambriga

Üldine tooteinfo: Jalgrattakott Basil Base XL BAS-11225, must

Kauba ID: 7814035
Kategooria: Muud jalgratta tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,52 x 0,3 x 0,23 m, 1,2 kg
Kaubamärk: Basil
Tüüp: Korv
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Basil tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalgrattakott Basil Base XL BAS-11225, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki