Kaasaskantav WC Thetford Excellence, 21L

Täpsustused:
Tüüp: Biotualett
Kauba ID: 9326051
19500

HAH hind

21900
-10%
Lisa korvi
737 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 1. maist

000

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kaasaskantav WC Thetford Excellence, 21L

Thetfordi originaal - otse Excellence'i turustajalt - kaasaskantav reisitualett koos elektrilise loputuspumbaga, jäätmemahutiga ja loputustasemete näitajatega. See sobib ideaalselt kohtadesse, kus puudub torustik. Koosneb kahest osast: ülemine osa on tualetiga ühendatud loputuspaak. Alumine osa on jäätmemahuti, mis on ühendatud äravoolutoruga, tagades lihtsa ja hügieenilise fekaalide kõrvaldamise- Mõlema osa lihtne paigaldamine tualeti tagaküljel oleva avamisnupu abil-pihusti, millega saab kergesti valada vajaliku koguse vedelikku jäätmemahutisse-vesi koos loputusvedelikuga saab valada otse ülemisse mahutisse-täidetaseme indikaator jäätmemahutis, Näitab, millal see tuleb tühjendada-Täidetaseme indikaator tualetipaagile-Praktiline paberipesa hügieenilisuse ja tõhusa juurdepääsu tagamiseks-Kerge kassett koos fekaalihoidjaga, mida on lihtne transportida-Ehenduslik, integreeritud pöörlev väljalaskeava lihtsaks tühjendamiseks. Üksikuid osi ei ole vaja lahti võtta ega puhastada. Tühjendusnupp alumisel mahutil takistab pritsmete tekkimist tühjendamisel. Tühjendustoru hoiab äravoolutoru õiges kohas, nii et mõlemad mahutid saab lihtsalt kokku kruvida - Kiire loputus elektrilise pumba abil - ühe puudutusega rõhulangetamine, mugav ja lihtne kasutada, tagab tõhusa loputuse. Kuus AA 1,5 V patareid 500-700 loputuseks- Kinnitatakse põrandale Excellence tualeti kinnitusaluse abil (ei kuulu komplekti)-Fekaalimahuti maht 21 l-puhasveemahuti maht 15 lNõuandedVähendamaks kahjustuste, kulumise või probleemide tekkimise ohtu jäätmemahuti tühjendamisel, soovitame kasutada tualettruumi hooldusvahendeid. Need lisandid aitavad vältida ebameeldivaid lõhnu ja gaase ning hoiavad põhja paagi sisemuse puhtana. Thetfordi teisaldatava reisitualeti kasutamine koos hooldustoodetega suurendab hügieeni ja mugavust ning paaki saab tühjendada vaid kord nelja päeva jooksul!!!

Üldine tooteinfo: Kaasaskantav WC Thetford Excellence, 21L

Kauba ID: 9326051
Kategooria: Biotualetid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,47 x 0,47 x 0,41 m, 3,9 kg
Kaubamärk: Thetford
Tüüp: Biotualett
Vaade: Thetford, biotualett biotualetid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Thetford tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kaasaskantav WC Thetford Excellence, 21L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki