Nuga Opinel Outdoor Nr.8 roostevabast terasest teraga

Täpsustused:
Tüüp: Noad
Kauba ID: 7494450

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nuga Opinel Outdoor Nr.8 roostevabast terasest teraga

Opinel kumer nuga Outdoor nr 8 roostevabast terasest teraga, mõeldud aktiivseks tegevuseks looduses. Tugev 2,5 mm paksune tera, 3,5 cm sakiline tera osa on mõeldud trosside lõikamiseks, spetsiaalne väljalõige 4-10 mm suuruste klambrite keeramiseks, käepideme otsas integreeritud 110 detsibelli vile (kuuldav 300 meetri kaugusel) ja polüamiidplastist spetsiaalse koostisega käepide tagab, et see nuga teenib teid paljudes olukordades. Opineli kaardus taskunugade sari säilitab oma omadused temperatuuridel -40 C kuni + 80 C. See on ideaalne Opineli kumer nuga matkamiseks, veekogude ääres või muuks tegevuseks looduses. Valmistatud Prantsusmaal. 


OMADUSED:


Tera:
Opinel kumer nuga Outdoor nr 8 tera pikkus - 8,5 cm (sellest 3,5 cm on spetsiaalselt sakiline köite lõikamiseks). 4-10 mm klambrite jaoks on spetsiaalne väljalõige. Tera on eriti tugev – selle paksus on 2,5 mm. Terad on valmistatud „Sandviki“ modifitseeritud 12C27 roostevabast terasest, mis on kohandatud Opineli nugade jaoks ning on tuntud oma äärmiselt kõrge kvaliteedi ja igapäevase hoolduse lihtsuse poolest. Teras on karastatud kuumtöötluse teel martensiitse kõvenemise teel. Sellise terase süsinikusisaldus - vähemalt 0,40%, nii et tera on väga kvaliteetne ja korrosioonikindel.

 


Käepide 
Outdoor seeria nugade käepide on valmistatud spetsiaalsest polüamiidplasti koostisest, mis tagab noa kvaliteetse teeninduse temperatuuridel -40 C kuni + 80 C. Käepideme otsas on integreeritud 110 detsibelli vile ja sünteetilisest kiust aas mugavaks kandmiseks.  Värv - oranž.



Virobloc kaitserõngas
Opineli taskunoal nr 8, nagu kõigil Opineli kumeratel nugadel alates nr 6, on „Virobloc“ turvarõngas, mille leiutas Marcel Opinel 1955. aastal. „Virobloc“ roostevabast terasest lõigatud rõngas koosneb kahest osast: statsionaarsest osast ja libisevast osast. Tera on lukustatav nii avatud asendis (ohutuks käsitsemiseks) kui ka kokkupandud asendis (ohutuse tagamiseks transpordi ajal).   
Näpunäiteid Opineli kumerate nugade hooldamiseks leiate sellelt lehelt

Üldine tooteinfo: Nuga Opinel Outdoor Nr.8 roostevabast terasest teraga

Kauba ID: 7494450
Kategooria: Taskunoad, multifunktsionaalsed tööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,03 m, 0,15 kg
Kaubamärk: Opinel
Tüüp: Noad
Vaade: Opinel, noad taskunoad, multifunktsionaalsed tööriistad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Opinel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nuga Opinel Outdoor Nr.8 roostevabast terasest teraga
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki