Basseini puhastuskomplekt Bestway

Täpsustused:
Tüüp: Hooldusvahendid basseinidele
Kauba ID: 9665597

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Basseini puhastuskomplekt Bestway


Bestway basseinihoolduskomplekt on ideaalne algkomplekt basseinide puhastamiseks ja hooldamiseks. Komplekti kuuluvad teleskoopvarras, vahetatav tolmuimeja koos võrkudega ja koristaja. Basseinipuhastuse tolmuimejaga saate basseini põhjast mustusest vabaneda. Kaasasoleva võrgukollektoriga saate kogu basseinivee pinnal oleva mustuse välja tõmmata.

Bestway basseinipuhastuskomplekt on ideaalne neile, kellele meeldib puhtus ja puhas vesi soojadel päevadel.


Sisaldab:

Alumiinium varre.

Vaakumotsik koos võrkudega

Mustusekoguja

Voolik

Voolikuliitmikud

Pakendi mõõtmed: 112 x 32 x 12 cm

Puhasti ots on kinnitatud teleskoopvarraste külge, millega saab jõuda basseini mis tahes osasse. Korralikuks tööks tuleb pump ühendada aiavoolikuga koos laperduspumba (ei kuulu komplekti). Tekkiv vaakum tekitab keerise, mis kogub basseini põhjast mustuse kokku ja laseb sellel kukkuda pumba otsiku külge kinnitatud väikesesse võrku.

Võrgukollektori saab kinnitada ka kokkupandava aluse külge, et koguda hõljuvad lehed, putukad, rohi ja muu prahi.

Basseinipuhastuskomplektiga saate nautida puhast basseini kogu suve. See on ideaalne neile, kes hindavad puhtust ja ohutust, kui nad soojadel päevadel basseinis mängivad ja lõõgastuvad.

Hoiatus:

Komplekt on mõeldud ainult täiskasvanutele.

Bestway visioon on luua iga päev lõbus ja unustamatu kogemus inimestele kogu maailmas, kus pole midagi muud kui meelelahutus. Alates 1994. aastast on Bestway keskendunud teadusuuringutele, disainile ja kiirele arendamisele, et seda pidevalt täiustada. Laiendades oma valikut ja pakkudes kõrgeima kvaliteediga tooteid.
Praegu katab kaubamärk Bestway mitmeid veespordi ja meelelahutuse kategooriaid, mille tootevalikus on üle 1100 toote. Nende hulka kuuluvad mitmesugused täispuhutavad esemed, nagu parved ja ujumisrattad, mööbel ja isegi mänguväljakud väikestele. Samuti erinevaid tarvikuid - vestid, ujumismütsid.
Bestway on lahutamatu ka spordi- ja vabaajakaupadest - paadid ja aerulaud, matkatarbed - telgid, magamiskotid, madratsid, kotid ja seljakotid ning basseinid ja nende erinevad tarvikud. Samuti kiiresti kasvavad - kaasaskantavad spaad.
Bestway kaubamärk väärtustab jätkusuutlikkust, panustab ja toetab rohelisi lahendusi ning seda tunnustatakse aasta -aastalt juhtiva tarnijana tänu oma globaalse soojenemise ja jätkusuutlikkuse strateegiale.

Basseini puhastuskomplekt Bestway

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Basseini puhastuskomplekt Bestway

Kauba ID: 9665597
Kategooria: Basseini hooldusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,12 x 0,12 x 0,32 m, 4 kg
Kaubamärk: Bestway
Tüüp: Hooldusvahendid basseinidele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Bestway tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Basseini puhastuskomplekt Bestway
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki