Lõkkealus WARM SEEKER D60xH43cm, hall

Täpsustused:
Kauba ID: 6004367

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Lõkkealus WARM SEEKER D60xH43cm, hall

Lõkkease WARM SEEKER D60xH43cm, materjal: malm, värv: hall.

Looge oma sõpradele ja perele hubane õhkkond ning nautige lõkke ümber kogunemist. Lõkkeaset saab kasutada aastaringselt. Malmist tulekolle on vastupidav, kuumeneb kiiresti ja hoiab soojust kaua. Kausi põhjas on väljalaskeava. Jala kõrgus 25,5 cm. Kausi sügavus 29,5 cm. Malm võib lõpuks niiskuse mõjul roostetada, kuid see ei mõjuta tulekolde kasutamist. Kuigi see toode on ilmastikukindel, soovitame selle parimas seisukorras hoidmiseks katta, kui seda ei kasutata, või hoiustada kuivas kohas. Pärast kasutamist laske täielikult jahtuda ja puhastage kauss. See lõkkease sobib ainult küttepuude jaoks.

Toote värv võib fotol nähtust erineda. Toote kirjeldus on üldist laadi ega sisalda tingimata kõiki toote omadusi. E-poes avaldatud kaupade ja kampaaniate hinnad võivad erineda kaupade hindadest, kauplemisel rakendatavatest aktsiatest, teeninduskeskustest. Laos ja e-poes oleva kauba saldo ei pruugi erandjuhtudel kokku langeda, mistõttu on võimalik, et tarnetingimused võivad erineda tellimuse vormistamise ajal näidatud tingimustest ja/või me ei saa teie tellimust täita või täidame sellest ainult osa (sellistel juhtudel teavitatakse ostjat sellest kohe).

Üldine tooteinfo: Lõkkealus WARM SEEKER D60xH43cm, hall

Kauba ID: 6004367
Kategooria: Lõkkealused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,63 x 0,63 x 0,34 m, 17 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lõkkealus WARM SEEKER D60xH43cm, hall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki