Treening- ja joogamatt SportVida Eco, (183 х 61 х 0,4 cm) roosa/sinine

Täpsustused:
Kauba ID: 6039942

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Treening- ja joogamatt SportVida Eco, (183 х 61 х 0,4 cm) roosa/sinine

Tootja: SportVida 

Tootekood: SV-HK0051

Värv: sinine

SportVida on Euroopa spordibränd, millel on rohkem kui 20-aastane tootearenduse kogemus. Sportvida kaubamärgil on Aasias oma tootearendus- ja katselabor, mis tagab uusima tehnoloogia ja trendide rakendamise igas tootearenduse etapis. Tootearenduses kasutatakse kvaliteetseid ja ohutuid materjale. SportVida kaubamärgiga teevad koostööd Euroopa suurimad spordikeskused. SportVida kaubamärgi põhieesmärk on pakkuda ostjale taskukohast hinda Euroopas välja töötatud kvaliteetse ja testitud sporditoote eest.

TPE –  on kummitaoliste materjalide perekond, milles on kombineeritud kummi omadused plastide taaskasutatavuse ja töötlemise eelistega. Just see disaini paindlikkus, kõrge jõudlus ja töötlemise lihtsus on viinud selleni, et disainerid on üha enam valinud materjalina TPE-d. TPE-sid kasutatakse mitmesugustes rakendustes auto-, meditsiini-, ehitus-, elektri-, seadmete-, pakendi- ja tööstusturgudel – ja TPE-dele töötatakse pidevalt välja uusi kasutusviise.

TPE libisemiskindel 4 mm õhuke treeningmatt fitnessi ja jooga jaoks

Libisemiskindel võimlemismatt treenimiseks 183х61х0,4см

SPORTVIDA TREENINGMATT:

Matt on valmistatud ideaalselt põrutusi summutavast NBR materjalist ehk sünteetilisest kummist. See materjal tagab täiusliku nakkuvuse ning matt püsib treeningu ajal stabiilsena ega libise maapinnal. Seda matti iseloomustab ka väike kaal ja suur paindlikkus. Materjal on veekindel ja väga kergesti puhastatav. Igal matil on käepidemed, mis võimaldavad mati hõlpsat hoiustamist ja transportimist.

SPETSIFONI:

  • Pikkus: 183 cm
  • 183 cm x 61 cm laius tagab mugavuse igas vormis ja suuruses inimestele. Suure tihedusega vahtmaterjalist 1 cm paksune esmaklassiline matt pehmendab mugavalt selgroogu, puusi, põlvi ja küünarnukke kõvadel põrandatel
  • Kahepoolsete libisemiskindlate pindadega on BalanceFromi universaalne esmaklassiline treeningjoogamatt suurepärase libisemiskindla eelisega. vigastuste vältimiseks
  • Erakordne vastupidavus võimaldab teil säilitada tasakaalu mis tahes treeningstiili ajal. Niiskuskindel tehnoloogia muudab mati kergesti seebi ja veega pesta
  • Sellele matile on lisatud lihtne rihm ja kerge kaal, et hõlbustada transportimist ja ladustamist. BalanceFrom universaalne esmaklassiline treeningjoogamatt.
  • Laius: 61 cm
  • Paksus: 0,4 mm
  • Materjal: TPE
  • Matil on kaasas rihm, mis aitab matti transportida .

Üldine tooteinfo: Treening- ja joogamatt SportVida Eco, (183 х 61 х 0,4 cm) roosa/sinine

Kauba ID: 6039942
Kategooria: Joogamatid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,3 x 0,2 m, 0,58 kg
Kaubamärk: SportVida
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SportVida tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Treening- ja joogamatt SportVida Eco, (183 х 61 х 0,4 cm) roosa/sinine
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki