Jalgrattakindad Meteor Dino Junior 26190-26191-26192

Täpsustused:
Kauba ID: 6524002

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jalgrattakindad Meteor Dino Junior 26190-26191-26192

Meteor Dino Junior jalgrattakindad on ideaalne valik noortele jalgratturitele, kes soovivad mugavat ja turvalist jalgrattasõidu kogemust. Meteori poolt disainitud kindad pakuvad suurepärast haardumist ja pehmendust, et jalgrattasõit oleks ohutu ja nauditav. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud kindad on vastupidavad ja kauakestvad. Olenemata sellest, kas teie laps on algaja jalgrattur või lihtsalt naudib jalgrattasõitu, on Meteor Dino Junior jalgrattakindad hädavajalikud mugavuse ja ohutuse suurendamiseks.

  • Suurepärane haardumine ja löögisummutus: kindad on erilise konstruktsiooniga, mis tagab suurepärase haardumise ja aitab summutada löögi, tagades mugava ja turvalise haardumise.
  • Kvaliteetsed materjalid: need kindad on valmistatud vastupidavast ja hingavast materjalist, mis muudab need kauakestvaks ja tagab optimaalse mugavuse pikkade sõitude ajal.
  • Mõeldud noortele jalgratturitele: Dino Junior kindad on mõeldud spetsiaalselt väiksematele kätele, mis tagab noortele jalgratturitele hea ja mugava istuvuse.
  • Suurem ohutus: kindad pakuvad kätele täiendavat kaitset, vähendades kriimustuste ja villide tekkimise ohtu ning muutes jalgrattasõidu ohutumaks ja nauditavamaks.

Üldine tooteinfo: Jalgrattakindad Meteor Dino Junior 26190-26191-26192

Kauba ID: 6524002
Kategooria: Jõusaali kindad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,14 x 0,18 m, 0,21 kg
Kaubamärk: Meteor
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Meteor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jalgrattakindad Meteor Dino Junior 26190-26191-26192
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki