Lehtede koguja Blaupunkt GVB41

Täpsustused:
Tüüp: Lehekogujad
Mootori tüüp: Elektriline
Võimsus: 3500 W
Kauba ID: 9438101
5900
Lisa korvi
780 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lehtede koguja Blaupunkt GVB41

Inimesed, kellel on oma aed, teavad, et sügise saabudes hakkavad puudelt lehed langema. Nende koristamine rehaga ei ole alati tõhus ja on sageli väsitav. Kasuks tuleb lehepuhur, mis hõlbustab sügiskoristust aias, eriti hoovis, kus on palju puid.

Prime3 GVB41 3-in-1 lehepuhur võimaldab kiiresti vabaneda jäätmetest, imedes need puhuriiga 45-liitrisesse kotti. See on asendamatu ka siis, kui tahame lehtedest lahti saada raskesti ligipääsetavatest kohtadest. Võib kasutada ka puhurina (õhukiirus kuni 270 km/h), kui soovite lihtsalt lehti lennutada või lehepurustajana, nii võtavad need vähem ruumi ja on kergemini kompostitavad.

Mudeli GVB41 võimsus on 3500 W, mis võimaldab puhastada suurt ala ning kõrge imemisvõimsus 573 m 3 /h võimaldab imeda raskemaid aiajäätmeid, nagu väikesed oksad või märjad lehed. Lisaks tekitab kõrge efektiivsus 306 m 3 /h puhurirežiimis plahvatuse, mis tuleb hästi toime nii kuivade lehtede puhastamise või majaesise kõnnitee värskelt niidetud muru puhumisega, kui ka raskemate jäätmetega.

6-astmeline kiiruse reguleerimine vahemikus 6000 kuni 14000 p/min. See võimaldab teil kohandada seadme jõudlust konkreetsete ülesannete järgi.

GVB41 lehepuhurit iseloomustab kerge kaal, mis parandab oluliselt töömugavust ja vähendab töötamise ajal müra. Kuna puhur GVB41 on elektriline, ei tekita see keskkonda negatiivselt mõjutavaid aure.

Pange tähele, et see varustus pole mõeldud ainult lehtedest vabanemiseks. Ideaalne väikese prahi, kruusa, muru või okste eemaldamiseks.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Lehekogujad

Lehekogujad on asendamatud abilised aias, õues või pargis, kui on vaja kokku korjata langenud lehti, niidetud muru, teeradadelt kruusa ja muud väikest prahti. Ergonoomilised, võimsad ja töökindlad lehekogujad ei aita mitte ainult keskkonda kiiremini koristada, vaid võimaldavad seda teha ka väga mugavalt, et tööriista saaks töö ajal hõlpsasti käes kanda. Lehepuhurid kasutavad prahi puhumiseks ja/või imemiseks õhuvoolu, et saaksite lehed tõhusalt ühte hunnikusse puhuda või tolmuimejaga kotti konteinerisse, mida saate hiljem hõlpsalt tühjendada. Need seadmed erinevad võimsuse, funktsionaalsuse ja võimsuse poolest, mistõttu on oluline valida see, mis kõige paremini vastab teie ootustele. Tugeva õhuvoolu ja madala töömüra tõttu on elektrilised lehepuhurid ideaalsed kodukoristustöödeks. Akutoitega juhtmeta seadmed on kerged, tõhusad ja vaiksed, mistõttu sobivad need ideaalselt kasutamiseks eluruumides või parkides. Kui soovite pidevalt puhastada suuri murupindu, on võimsad bensiini lehekogujad teile ideaalne lahendus. Tänu ülisuurele imemisvõimsusele ja piiramatule ulatusele saate mugavalt puhastada kõiki teid. Kvaliteetsete lehekogujatega on teie muru, muruplats ja lillepeenrad tulevikus kõige korralikumad ja puhtamad, seega kiirustage ja valige endale kõige sobivam variant!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lehtede koguja Blaupunkt GVB41

Kauba ID: 9438101
Kategooria: Lehepuhurid ja oksapurustajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,6 x 0,2 m, 2 kg
Kaubamärk: Blaupunkt
Kaal: 2 kg
Tüüp: Lehekogujad
Vaade: Blaupunkt, lehekogujad lehepuhurid ja oksapurustajad
Mootori tüüp: Elektriline
Võimsus: 3500 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Blaupunkt tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lehtede koguja Blaupunkt GVB41
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki