Akutrimmeri LTR 36 pool Kärcher

Täpsustused:
Ettenähtud: Lõikamiseks
Kauba ID: 2155092

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Akutrimmeri LTR 36 pool Kärcher

Kui niitmisele jäävad ette põõsad või sein, on Kärcheri käepärane ja võimas murutrimmer ainsaks õigeks lahenduseks. Murutrimmeriga saab edukalt niita kohti, mida muruniidukiga väga niitma ei kipuks. Praktilise korgiga pool tagab jõhvi usaldusväärse etteande ja puhtad lõiketulemused ning sobib kõikidele Kärhceri 36 V Battery Power murutrimmeritele. Keeratud lõikejõhv lõikab täpselt ja kindlalt, samas kui süsteem tagab pidevalt jõhvi automaatse etteande. Püsivalt kenad lõiketulemused ja ka pikemad tööintervallid on seega garanteeritud. Muudeks eelisteks on seadme vaikne töö ning pooli lihtne ja tööriistadeta vahetus vaid mõne lihtsa liigutusega.

Meie valikust leiate laias valikus aiatööriistu lõikamiseks. Siia kuuluvad kaasaegse disainiga käärid, kirved, saed, noad, aiatööriistad ja muud aiatööriistad.
Siit leiate kõige funktsionaalsemad saagidega käärid ja lõikurid, mis hõlbustavad puude, põõsaste ja lillede varte lõikamist. Professionaalsete tööriistadega on seda aiatööd kahtlemata palju lihtsam teha kui tavaliste kääride või muude kodus saadaolevate majapidamisvahenditega.
Kui aga rääkida kääridest, siis meie valikus on ka spetsiaalselt disainitud ülifunktsionaalsed poleeritud süsinikterasest käärid mugavate pikkade käepidemetega. Need muudavad taimede pügamise lihtsamaks, kuna saadaval on ka kõige raskemini ligipääsetavad kohad. Lisaks leiate siit multifunktsionaalseid noad ja kirved lihtsamaks lõikamiseks või puidutöötlemiseks.
Meie valikus on palju tuntud kaubamärke nagu "Fiskars", "Gardena", "Samurai", "Darlac", "Hecht" jt. Erilise ergonoomilise disainiga aiatööriistad võimaldavad kiirelt ja kvaliteetselt teha ka kõige raskemad aiatöid.

Üldine tooteinfo: Akutrimmeri LTR 36 pool Kärcher

Kauba ID: 2155092
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,25 x 0,15 m, 2 kg
Ettenähtud: Lõikamiseks
Kaubamärk: Karcher
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Akutrimmeri LTR 36 pool Kärcher
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki