Gardena Combisystem komplekt: murureha, kobesti, sambla kaabits

Täpsustused:
Tüüp: Aiatööriistade komplektid
Ettenähtud: Lehtede tõmbamine, Sambla kraapimiseks, Vihmausside jaoks
Kauba ID: 810827
3579
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

12. aprillist

000

Postkontor

15. aprillist

199

Kuller

15. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. aprillist

199

Kuller

15. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Gardena Combisystem komplekt: murureha, kobesti, sambla kaabits

Combisystem komplekti kuuluvad: 

  • murureha,
  • kobesti,
  • sambla kaabits,
  • vars 130 cm, sobib kõikidele tööriistadele.

Reha on ideaalne lehtede, murujääkide ja muude aiajäätmete kokku riisumiseks. Praktiline tänu tugevatele kvaliteetsetele plastist hammastele ja 43 cm töölaiusele.

Kobesti tugevad hambad aitavad mulda õhutada ja siluda ning kaitseb juuri. Tänu oma 9 cm töölaiusele sobib see ideaalselt kivise pinnase ja istutatud taimede lähedusse.

Sambla kaabits sobib muru, sambla ja umbrohu lihtsaks eemaldamiseks plaatide ja seinte vahelt. Varustatud kahepoolse, ümardatud, karastatud terasest noaga tõhusa töö tagamiseks.

130 cm pikkune käepide on FSC® 100% sertifikaadiga puidust, mis sobib kõigile Combisystem tööriistadele.

Parimate tulemuste saavutamiseks ja aia igapäevatöö hõlbustamiseks - on vaja hoolitseda õigete tööriistade eest. Universaalsed aiasaed sobivad mitmesugusteks töödeks puude, okste või põõsastega. Tänu oma kompaktsele suurusele ja ülikergele kaalule sobivad need ideaalselt teie aia väikseimateks töödeks. Saed on erineva kuju ja suurusega, universaalsed või eriomadustega. Parimad tööriistad on need, mille põhiline lõikeosa on kõvast ja teravast terasest ning mille lõiketerasid saab igal ajal vahetada. Okste lõikamiseks mõeldud saed on tavaliselt raamita ja nende suuremad hambad on valmistatud nii, et need ei libise lõikamise ajal ja neid on lihtne kasutada. Olemas on ka saelehed, mis on paigaldatud käepidemele ja jätavad käepideme asemel ruumi vajaliku pikkusega võllile. Neid tööriistu on ülimugav ja lihtne kasutada, kuna kõrgemate okste juurde jõudmiseks ei ole vaja redelit. Vastupidavad ja kvaliteetsed aiatööriistad muudavad aiapidamise lihtsamaks ja võimaldavad nautida kõige kaunimat keskkonda.

Aiatööriistade komplektid

Kvaliteetsed tööriistad muudavad töö lihtsamaks igaühel, kellel on aed, kodutalu või kes elavad eramajas. Aiatööriistade komplektid tagavad sujuva ja meeldiva töö igale aednikule. Nende tööriistade kasutamine aitab mitmesugustel keskkonnahooldustöödel, nagu kaevamine, rohimine, pinnase kobestamine, taimede istutamine ja palju muud. Kõik need tööriistad on ühes mahukas karbis, milles on piisavalt ruumi kõige hoiustamiseks, kartmata üksikuid tööriistu kaotada ning teades alati nende asukohta, mis muudab teie töö palju tõhusamaks ja kiiremaks. Komplekte on erinevat tüüpi. Elektritööriistu iseloomustab suur võimsus, kiire töö ja vastupidavus. Mehaanilisi tööriistu on väga lihtne kasutada ja need on kõige kasulikumad siis, kui on vaja midagi kiiresti parandada. Akutööriistad on juhtmeta, nii et saate töötada kõikjal. Lisaks on need valmistatud väga painduvast materjalist, mistõttu on neid raskem kahjustada või murda. Komplektid sisaldavad ka erinevat tüüpi tööriistu, seega on oluline valida endale kõige sobivam variant. Aiatööriistade komplektid säästavad ruumi ning muudavad teid aias ees ootavate probleemide lahendamise tõhusamaks ja mugavamaks.

Sambla kraapimiseks

Sillutuskividega majaomanikele võib sammal olla tülikas probleem. See pole mitte ainult ebameeldiv, vaid võib põhjustada ka pinna kulumist. Õnneks on mõned tööriistad, mis muudavad sambla eemaldamise lihtsaks. Kõige lihtsam on sammalt katte vahelt eemaldada käsitsi tõmmates. See võib aga olla aeganõudev ja pole mingit garantiid, et suudate kogu sambla eemaldada. Seetõttu on järgmised mõned tööriistad, mis võivad aidata samblaprobleeme lahendada. Crevice Scraper – täppislõhede tööriist, mis sobib ideaalselt tõrksa sambla ja umbrohu eemaldamiseks kõige kitsamatest kohtadest, nagu kõnnitee praod ja sillutuskivide vahelt. Teravad roostevabast terasest terad muudavad selle kitsastes kohtades üllatavalt täpseks, muutes selle ideaalseks tööriistaks aeda. Metallhari munakivide jaoks - pikk vars ja tugevad metallist harjased hõlbustavad sambla eemaldamist ja hoiavad keha sirgena, mis vähendab selja pinget. Teine võimalus on pika käepideme külge kinnitatud vahetatavate peadega juhtmeta umbrohutrimmer. Selle masinaga ei pea te pindade samblast puhastamiseks rohkem vaeva nägema.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Gardena Combisystem komplekt: murureha, kobesti, sambla kaabits

Kauba ID: 810827
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,3 x 0,4 x 0,07 m, 3 kg
Tüüp: Aiatööriistade komplektid
Vaade: Gardena, aiatööriistade komplektid aiatööriistad
Ettenähtud: Lehtede tõmbamine, Sambla kraapimiseks, Vihmausside jaoks
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Gardena Combisystem komplekt: murureha, kobesti, sambla kaabits
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki