Ühendusvoolik Gardena Flex, 13 mm (1/2), 15 m

Täpsustused:
Tüüp: Kastmisvoolikud
Kastmisvooliku pikkus: -
Kauba ID: 701142
1618

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 1. maist

000

Omniva pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

219

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

259

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 3. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 3. maist

259

Kuller

Reedel, 3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ühendusvoolik Gardena Flex, 13 mm (1/2), 15 m

GARDENA 15 m ühendustoru Flex 13 mm (1/2") on teie Micro-Drip süsteemi keskne toitetoru. Alates vee sisselaskeavast juhite selle toru oma taimede poole. Tänu ainulaadsele Flexi tehnoloogiale paigaldatakse kiirelt ja lihtsalt. Toru saab paigaldada nii maa peale kui ka alla. Patenteeritud Quick & Easy ühendustehnoloogia võimaldab MDS süsteemi tagantjärele paigaldada ja täiendada. Toru on korduvkasutatav, seega säästlik. Täiendage ühendustoru täiendavate MDS komponentidega, nagu näiteks pihustusotsikud ja tagaliini tilgutipead, mida saame paigaldada otse torusse. Lisaks ühendustoru Flex 13 mm (1/ 2") on tänu kvaliteetsetele materjalidele pika tööeaga, UV-kindel ja läbipaistmatu. Micro-Drip süsteem. Hoolitse oma taimede ja iga hinnalise tilga eest. Lihtne, täpne, vett ja aega säästev kastmine. GARDENA 15 m ühendustoru Flex 13 mm (1/2") on teie Micro-Drip süsteemi keskne toitetoru. Alustades vee sisselaskeavast, juhite seda toru oma suunas. taimed Tänu unikaalsele Saate paigaldada Flex tehnoloogia toru kiiresti ja lihtsalt. Seda saab paigaldada ka kõverjooneliselt, näiteks ümber objekti. Toru saab paigaldada maapinna kohale või alla. Patenteeritud Quick & Easy ühendus tehnoloogia võimaldab uuesti paigaldada ja lisada MDS süsteemi. Toru saab taaskasutada, seega on see vastupidav. Täiendage ühendustoru täiendavate MDS komponentidega nagu pihustusotsikud ja tagaliini tilgapead, mille saame paigaldada otse torusse Lisaks on ühendustoru Flex 13 mm (1/2") pika elueaga tänu kvaliteetsetele materjalidele, UV-kindel 15 m pikkune ühendustoru on Micro-Drip süsteemi keskne veevarustustorustik; ideaalne pihustusotsikute ja tagaliini tilkumispeade otseseks paigaldamiseks Lihtne paigaldamine: ainulaadne Flex-tehnoloogia muudab seadme lahtirullimise ja paigaldamise lihtsaks; saab paigaldada nii maa peale kui ka maa alla Säästev taaskasutus tänu patenteeritud Quick&Easy ühendustehnoloogiale Micro-Drip süsteemi komponente kahjustamata Toru vastupidavus tänu kvaliteetsetele materjalidele UV-kindel ja läbipaistmatu

Siin on mõned levinumad voolikute tüübid. Üks populaarsemaid on universaalne voolik, mis on saadaval erinevates suurustes ja erinevatest materjalidest. Lamedad voolikud on sageli populaarsed. Need on kompaktsed, neid on lihtne pingutada, kuni vesi voolab läbi ja seejärel voolik laieneb. Kuna need peavad tühjana kokku voltima painduvad, on need tavaliselt valmistatud kergest materjalist. Kui teil on ruum otsa saamas või lihtsalt vihkate voolikuga tegelemist, kui on aeg see paika panna, sobib hästi voolik, mis keerdub ümber korraliku mähise. Need on tavaliselt lühema pikkusega, mistõttu sobivad väikeste alade kastmiseks. Teine võimalus väikeste aedade või siseõue jaoks on laienev voolik, mis näeb välja sihvakas, kuid veega täidetud kahe- või kolmekordne. Need kerged voolikud on mõeldud kergete ja lühikeste tööde jaoks. Oluline on pöörata tähelepanu materjalile. Mõne erandiga on aiavoolikud valmistatud kummist, vinüülist või mõlema kombinatsioonist. Vinüülvoolikud maksavad vähem ja kaaluvad vähem, kuid üldiselt ei ole need nii vastupidavad kui kummivoolikud. Kummist voolikud on raskemad ja kallimad, kuid vastupidavamad ja vähem painduvad kui vinüülvoolikud.

Eemaldage segadus voolikust. Kui teil on kastmisvoolik, on teil vaja voolikuhoidjat või mõnda võimalust selle hoidmiseks. Paljudes hoovides ei saa ilma aiavoolikuta hakkama. Voolikud lähevad sassi, keerduvad ja rasked, kuid neid tuleb siiski regulaarselt käsitseda. Kui olete sassis segadusest tüdinud või otsite paremat viisi oma voolikute hoidmiseks, on siin mõned lahendused. Mobiilkäru on suurepärane võimalus mitte ainult hoida voolikut õues korralikult kokku keeratuna, vaid ka võtta see endaga kaasa kõikjale, kus on vaja veeallikaga ühendada. Sellise käru ostmisel on oluline jälgida, et rattad oleksid kvaliteetsed ja heas korras. Teine võimalus kastmisvoolikute hoidmiseks on käepideme ümber mähitud voolikuhoidja. Kui olete mures, et olete piisavalt tugev, et voolik kiiresti ja lihtsalt kinnitada, on olemas automaatne tagasitõmbesüsteem, mis võimaldab teil vooliku kiiresti ja lihtsalt tagasi kinnitada. Vooliku säilitusmahuteid on saadaval ka erineva suuruse ja kujundusega. Kui ostate juba kaasas oleva voolikuga konteineri, ei pea te muretsema vooliku sobitamise pärast uude vooliku hoiukonteinerisse.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Ühendusvoolik Gardena Flex, 13 mm (1/2), 15 m

Kauba ID: 701142
Kategooria: Niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,5 kg
Tüüp: Kastmisvoolikud
Vaade: Gardena, kastmisvoolikud niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Kastmisvooliku pikkus: -
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ühendusvoolik Gardena Flex, 13 mm (1/2), 15 m
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki