Voolikurull GardenaRoll Up S 970472901, sissesurutav

Täpsustused:
Tüüp: Niisutussüsteemid
Kastmisvooliku pikkus: 15 m
Kauba ID: 7329375
17400
Lisa korvi
730 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Kuller

9. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Kuller

9. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Voolikurull GardenaRoll Up S 970472901, sissesurutav

Kastmine, mis on alati käepärast: GARDENA voolikupool "RollUp S" ei ole tavaline voolikupool. Kastate oma väikest aeda hõlpsalt ja teil on maksimaalne liikumisvabadus.

Mähis asetseb tugeval metallist naelal, mis tähendab, et saate selle asetada kõikjale oma aias ilma seina kahjustamata. Nael kruvitakse maasse ühendusvarda abil, muutes selle äärmiselt stabiilseks. Aiavooliku kasutamiseks tõmmake lihtsalt kuni 15 meetrit ja kastke. Sisseehitatud lühikesed lukustuspunktid tagavad lihtsa juhtimise ja peatavad vooliku automaatselt soovitud pikenduspikkusel.

Tänu uuenduslikule disainile saab voolikupooli pöörata 360°, nii et jõuate oma aia igasse nurka. Voolikurull hoiab ära veevooliku keerdumise või kokkukerimise. Lisaks väldite ebameeldivat ja pingelist väänamist, kõverdumist ja käte määrdumist, sest: lahtirullitud vooliku peale tõmbamisel aktiveerub integreeritud vedru, mis kerib vooliku automaatselt ja usaldusväärselt üles. Spetsiaalne voolikujuhik hoiab voolikut ja RollControl tehnoloogia tagab ohutu ja kontrollitud tagasikerimise.

Rull on kohandatud GARDENA robotniidukite kõrgusele, nii et muru toote ümber on alati hooldatud ja niidetud. Kvaliteetne materjal on kaitstud UV ja külma eest, nii et spiraal püsib aias aastaringselt. Rull on äärmiselt kompaktne ja stiilse disainiga, et integreeruda hõlpsalt igasse aeda.

Selle voolikurulliga on komplektis painduv ühendusvoolik, kõik vajalikud montaažiosad ja originaal GARDENA süsteemielemendid, samuti kahe erineva pihustusrežiimiga pihusti. GARDENA annab sellele tootele 5-aastase garantii. Üksiku vooliku läbimõõt on 11 mm.

Aia niisutussüsteemid on muutumas aedade asendamatuks lisandiks. Kastmissüsteemid on loodud teie valitud ala automaatseks kastmiseks ilma jalgu väsitamata. Selle asemel, et tundide kaupa aeda kasta, kastetakse aeda automaatselt mõne klõpsuga. See säästab mitte ainult aega, vaid ka vett. Niisutussüsteemid võivad olla täis- või poolautomaatsed. Aia niisutussüsteemid varustavad aeda vett torude või voolikute kaudu, mis on ühendatud veeallikaga (tavaliselt tavaline välissegisti). Veevarustussüsteemiks võib olla tilkumisalus (vee aeglane vabastamine üksikutele taimedele ja väikestele aladele), mikropihusti või pihusti (väikeste ja keskmise suurusega alade jaoks), minipihusti (suurte alade jaoks) või leotusvoolik ( poorne toru, mis juhib vett aeglaselt kogu pikkuses välja). Kasutage veetaimerit aia kastmissüsteemi sisse- ja väljalülitamise automaatseks juhtimiseks.

Üldine tooteinfo: Voolikurull GardenaRoll Up S 970472901, sissesurutav

Kauba ID: 7329375
Kategooria: Niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,4 x 0,4 m, 10 kg
Tüüp: Niisutussüsteemid
Vaade: Gardena, niisutussüsteemid niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Kastmisvooliku pikkus: 15 m
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Voolikurull GardenaRoll Up S 970472901, sissesurutav
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki