Helikaart Creative 70SB174000003

Täpsustused:
Helikaardi tüüp: Sisemised
Kauba ID: 9043071
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
13300
Lisa korvi
835 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Creative 70SB174000003

Creative'i helikaart 70SB174000003 on audiofiilide unistus, mis muudab tavalise lauaarvuti kodukinosüsteemiks. See sobib ideaalselt mängijatele, muusikahuvilistele ja filmisõpradele, kes nõuavad kvaliteetset heli. Tänu oma täiustatud funktsioonidele ja kõrge helitruudusega helile pakub see rikkalikku ja kaasahaaravat helikogemust, mistõttu on see ideaalne kõigile, kes soovivad oma arvuti helivõimekust täiendada.

  • Sound Core3Dkiibistik pakub teravat ja selget heli, mis täiustab iga helirada.
  • Sisemine PCIe-liides: Lihtne paigaldus PCIe-pesa abil, mis teeb sellest mugava uuenduse teie lauaarvuti audiosüsteemile.
  • Mitmekülgsed ühendused: plaadil on 3,5 mm liinitasemel ühendused ja Intel HD tugi, mis pakub erinevaid heliväljundi võimalusi.
  • Kaasahaarav helisüsteem: tänu 5.1-kanalilisele toetusele saate nautida filmikujulist helikogemust otse oma töölaual.
  • Erakordne helitruudus: 32-bitine muundur 384 kHz juures tagab üksikasjaliku heli taasesituse.
  • Suurepärane signaali-müra suhe: 122 dB, mis lubab laitmatut heli ilma taustamüra tekitamata.
  • Ühildub standardite ja süsteemidega: toetab populaarseid helistandardeid, nagu DTS ja Dolby Digital, ning töötab Windows 10 all, ühildudes uusimate tehnoloogiatega.
  • Lisavarustus: kaasas on mikrofon, mis täiendab teie heli seadistust.

Kui soovite tunda end kui koduses kinos - siis see süsteem on just teie jaoks!
5.1 ruumilise helisüsteem on kuue kanaliga ruumilise heli lahendus, mis on kodukinodes kõige sagedamini kasutatav paigutus. See tehnoloogia on muutunud väga populaarseks ja nõudlikuks, nii et kui arvutid on kodumajapidamistes tavaliseks muutunud, on tekkinud vajadus sellise süsteemi järele personaalarvutites. Selle helisüsteemi eeliseid saab kasutada mitte ainult muusika kuulamisel, filmide vaatamisel, vaid ka kõige kaasaegsemate arvutimängude mängimiseks. Sarnaselt enamiku helikaartidega on Creative 70SB174000003 5.1-kanaliline ruumiline helikaart ideaalne lahendus mängude ja multimeedia koduse meelelahutuse jaoks. Sellel on esituse ja salvestamise funktsioon. 5.1-kanaliline helikaart pakub kõike, mida vajate suurepärase multimeediaheli saamiseks.

Creative 70SB174000003

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kaasaegsed helikaardid kasutavad digitaalset analoogmuundurit, mis teisendab digitaalsed / analoogheli andmed omavahel.

Helikaardid, sh Creative 70SB174000003, võivad tarkvara abil salvestada selle signaali arvuti ajutisse mällu ja seejärel kõvakettale. Helikaardid digiteerivad analoogsignaali.

Helikaardid täidavad samu protsesse vastupidises järjekorras, st. muudab digitaalset heli analoogheliks, mida kuuleme kõrvaklappide või kõlarite kaudu.

Oluline info!

Sisemised helikaardid ühendatakse otse arvuti emaplaadi PC-pesaga. See tähendab, et neid saab kasutada ainult lauaarvutitega.

Eelised

Väga sageli on sisemised helikaardid kõrgeima kvaliteediga, madalamad müratasemed on paremad kui välised. Lisaks on sisemistel helikaartidel tavaliselt tootja poolt pakutav parem tarkvara, mis võimaldab teil eraldada erinevaid heliefekte.

Vahel on sisemised helikaardid varustatud arvuti esiküljel asuvate paneelidega, mis asuvad CD/DVD lugeja läheduses asuvates avades. Selliste helikaartidega töötamine on veelgi mugavam, sest te ei pea otsima kõige populaarsemaid ühendusi arvuti tagaküljelt. Need on mugavalt ligipääsetavad ilma töökohalt lahkumata.

Sisemiste helikaartide kasutamine lihtsustab heli viivituste saamist võimalikult madalal, lihtsustades salvestamise ajal erinevate heliradadega töötamist.

Creative 70SB174000003

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Creative 70SB174000003

Kauba ID: 9043071
Kategooria: Helikaardid
Tootja kood: 70SB174000003
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,19 x 0,15 x 0,1 m, 0,15 kg
Kaubamärk: Creative
Kiibistik: Sound core3d
Põhiliides: PCIe
Liiniühendused: 3.5 mm jack
Muud ühendused: Intel HD
Helisüsteem: 5.1
Konverteri laius (bitti): 32
Konverteri sagedus (kHz): 384
Signaali ja müra suhe (dB): 122
Toetatavad audio standardid: Dolby Digital, Dts
Toetatavad operatsioonisüsteemid: Windows 10
Lisatud tarvikud: Mikrofon
Helikaardi tüüp: Sisemised
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Creative tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Creative 70SB174000003
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki