Usams US-SJ462

Täpsustused:
Ühendus: HDMI, USB-A, USB-C
Kauba ID: 5863497

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Usams US-SJ462

Usams SJ462 on mitmekülgne adapter, mis sobib ideaalselt inimestele, kes töötavad sageli mitme seadmega ja vajavad sujuvat ühenduvust. See adapter on mõeldud Type-C pordi seadmete ja USB- või HDMI-sisendi vahelise lõhe ületamiseks ning sobib ideaalselt tehnikahuvilistele professionaalidele ja multimeediahuvilistele, kes hindavad kiiret ja lihtsat andmeedastust või ekraani laiendamist.

  • Brändi usaldusväärsus: Usams on tuntud kvaliteetsete tarvikute tootmise poolest, mistõttu on see adapter vastupidav ja usaldusväärne pidevaks kasutamiseks.
  • Mitmepordiline ühenduvus: pakkudes võimalust mugavalt ühendada tavalised USB-seadmed ja HDMI-ühendusega kuvarid Type-C seadmega, on see adapter multifunktsionaalne vahend paljude ühendusvajaduste jaoks.
  • Lihtne ühendamine ja kasutamine: See adapter on loodud nii, et seda oleks lihtne kasutada, kuna see ei nõua lisatarkvara ega draivereid, seega saab selle hõlpsasti ühendada kohe karbist välja.
  • Kompaktne ja kaasaskantav: tänu oma elegantsele disainile on see ideaalne reisikaaslane neile, kellel on vaja ühendada mitmesuguseid seadmeid liikvel olles.

Üldine tooteinfo: Usams US-SJ462

Kauba ID: 5863497
Kategooria: USB adapterid ja jagajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,13 x 0,13 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Usams
Tüüp: Adapter
Ühendus: HDMI, USB-A, USB-C
Vaade: Usams, hdmi usb adapterid ja jagajad, Usams, usb-a usb adapterid ja jagajad, Usams, usb-c usb adapterid ja jagajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik USAMS tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Usams US-SJ462
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki