Arvutikõlarid TWS QCY T20

Täpsustused:
Tüüp: Arvutikõlarid
Kauba ID: 9874887
2579
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: TWS QCY T20

TWS QCY T20 Headphones (black)

Kas otsite kompaktseid kõrvaklappe, mis pakuvad kvaliteetset heli ja on mugavad kanda? The TWS QCY T20 headphones will meet your expectations. Need on kerged ja äärmiselt kompaktsed ning 13-millimeetriste draiveritega tagavad suurepärase helikvaliteeti. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse ühenduse 10-meetrise ulatusega, samas kui ENC-müravähendus teeb teistega suhtlemise lihtsaks. Plussiks on ka praktilised puutepaneelid, IPX4 veekindlus ja pikk tööaeg kuni 14,5 tundi.

Superb sound

TWS QCY T20 kõrvaklapid on suurepärane valik inimestele, kes hindavad kvaliteetset heli ja soovivad taasavastada lemmiklugusid. 13-millimeetrised draiverid muudavad T20 pakutava heli ideaalselt tasakaalustatuks, kristallselgeks ja detailirikkaks. So you can enjoy high quality sound and hear details that were previously unnoticeable.

Forget about the noise

Kas te räägite sageli telefoniga? TWS QCY T20 headphones will help you with that. Need on varustatud tundlike mikrofonidega ja salvestavad täpselt teie häält, muutes teistega suhtlemise lihtsamaks. Lisavarustus kasutab ka ENC-tehnoloogiat, nii et saate vabalt rääkida ka rahvarohketes kohtades nagu bussijaam või kaubanduskeskus.

Reliable connection

A fast, stable connection with a range of up to 10 meters is thanks to Bluetooth 5.3. Moodul ei paku mitte ainult usaldusväärset juhtmevaba ühendust, vaid tagab ka väiksema energiatarbimise ja madala latentsuse 68 ms – video ja heli täiuslik sünkroonimine suurendab teie mugavust mängude mängimise ja filmi vaatamise ajal.

Efficient power source

Tired of headphones that require power renewal too often? TWS QCY T20 laadimisümbris on varustatud töökindla 220 mAh akuga, nii et tarvik tagab pika tööea. Ühest laadimisest piisab 5,5 tunniks muusika taasesitamiseks, samas kui laadimis-etu pikendab seda aega 14,5 tunnini. In standby mode, the T20s remain for up to 100 h. The included USB-C cable is used to renew energy.

Practical touch panels

Thanks to intuitive touch panels, you can manage your music without taking out your smartphone. Lihtsalt tehke õige arv puudutusi ning saate kiiresti ja mugavalt taasesituse peatada või jätkata, aktiveerida häälassistendi ja vastata sissetulevale kõnele. Kõrvaklappide kasutamine pole kunagi olnud nii lihtne!

Well-designed

QCY T20 are the perfect headphones for the active. They are IXP4-level waterproof, so drops of sweat and water pose no threat to them. So you can take them to your workout and enjoy your favorite music no matter where you are. Samuti ei pea te muretsema ebamugavuse pärast – väike kaal ja ergonoomiline disain tagavad suure mugavuse. The advantage is also the small size, which allows you to put the headphones in your pocket.

Additional possibilities in the application

This is not the end of the possibilities offered by the TWS QCY T20 headphones. Täiendavatele huvitavatele funktsioonidele juurdepääsu saamiseks laadige alla QCY rakendus – see võimaldab teil muuhulgas reguleerida ekvalaiserit või seadistada režiimi. Rakendus ühildub operatsioonisüsteemiga Android 6.0 (või uuem) ja iOS 12 (või uuem), lisaks saavad Androidi kasutajad seadmete sidumise hõlbustamiseks kasutada akent.

Included:

  • Headphones
  • Charging case
  • USB-C charging cable
  • User manual

Manufacturer QCY
Name AilyPods
Model T20
Color Must
Pairing name QCY AilyPods
Bluetooth Version 5.3
Bluetooth range 10 m
Supported systems Android, iOS
Operation time 3 h (phone calls), 5.5 h (music playback)
Charging time 1,5 h
Bluetooth profiles HFP / A2DP / AVRCP
Battery capacity 220 mAh (charging case)
Additional power supply from the case Allows both headphones to be charged 2.5 times
Charging port USB-C
Veekindel IPX4
Dimensions 32.5 x 18.3 x 20.3 mm (handset), 53.8 x 24.6 x 48.4 mm (charging case)

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Arvutikõlarid

Otsite oma uuele või vanale arvutile funktsionaalset kõlarit? Kas teile meeldib mängida arvutimänge ja soovite kuulda iga tegevust valjult või otsite kvaliteetset heli, kui kuulate oma lemmikbände või vaatate uusimaid filme? Meie arvutikõlarite valikus on midagi igaühele. Tegemist ei ole ainult tavaliste helisüsteemidega, vaid ka ülimalt funktsionaalsete ja nutikate kõlaritega, mida juhitakse Bluetooth ühendusega või kaugjuhtimisvõimalusega. Samuti saate valida erinevat värvi kõlarite hulgast, mis sobivad teie arvutitarvikute või ruumi interjööriga. Meie sortimendist leiate arvutikõlarid tuntuimatelt kaubamärkidelt, nagu JBL, Logitech, Dell, LG, mis muudavad teie helikogemust ja avavad piiramatud võimalused.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: TWS QCY T20

Kauba ID: 9874887
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: T20 Black
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: QCY
Toide: Täpsustamata
Heli väljundvõimsus: Täpsustamata W
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Bluetooth: Jah
Värv: Erinevad värvid
Niiskuskindlus: Jah
Nutiseade: Jah
Tüüp: Arvutikõlarid
Vaade: QCY, arvutikõlarid kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik QCY tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

TWS QCY T20
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki